str. Ioan Vodă Viteazul, 2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ioan Vodă Viteazul, 2

Mai detaliat despre blocul

str. Ioan Vodă Viteazul, 2
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

str. Ioan Vodă Viteazul, 2 pe hartă Chişinău

str. Ioan Vodă Viteazul, 2

Stadiul construcției

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — iunie 2019

Stadiul construcției  - Spot 1, iunie 2019
Spot 1
martie 2019iunie 2019
Stadiul construcției  - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției  - Spot 3, iunie 2019
Spot 3
martie 2019iunie 2019
Stadiul construcției  - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției  - Spot 5, iunie 2019
Spot 5
martie 2019iunie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje7
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireindividual
🟧 Lift1 pasager
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului3 m
🟧 Spaţiu apartamente48,9–81,9 m2

Informații despre Complexul locativ

Așezarea imobilului

În municipiul Chișinău, la sectorul Botanica, pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 se află localizat un nou Bloc Rezidențial, care este prezentat de Compania de Construcții „Rodaris Pro”.

Infrastructura regiunii și zonei de amplasare a imobilului

Blocul de apartamente se află amplasat în apropiere de intersecția cu strada Grenoble și imediat peste drum de supermarketul Linella 33. De asemenea în apropiere de casa locativă se află alte magazine alimentare, sunt farmacii și cafenele. Și funcționează câteva centre de deservire a automobilelor.

Nu departe de casă se află o sală de sport, este Parcul din orașul Codru și se află Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Pentru copii, în acest cartier funcționează o grădiniță, este Liceul Teoretic „Vasile Lupu” și Biblioteca „Maramureș”.

Căi de transport

Prin strada Grenoble circulă destul de mult transport în comun cu rute de troleibuz, autobuz și foarte des circulă rutiere în diferite direcții a capitalei.

Până la vecinul strateg - Aeroportul Internațional din Chișinău se ajunge prin strada Aeroportului și se parcurge o distanță de doar 9,7 km. De la casa de apartamente până la Gara Feroviară sunt de parcurs doar 4,7 km prin strada Trandafirilor și Bd. Decebal. Gara de Nord se află situată la 7,1 km iar Gara de Sud este la 4,9 km. Până în centrul Chișinăului până la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt sunt de parcurs 5,9 km.

Caracteristica generală și structura constructivă a Proiectului Rezidențial

Complexul Locativ din strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 dispune de un bloc de apartamente care este construit cu 7 nivele locative și are o zidărie din cărămidă de marcă BRIKSTONE. Fațada clădirii din exterior este izolată termic cu vată minerală.

Imobilul dispune doar de o scară locativă și este dotat cu ascensor silențios și modern.

Ferestrele instalate sunt produse de firma Salamander, sunt cu profil PVC și au geam termopan cu trei sticle eficiente energetic.

Amenajarea Complexului și teritoriului adiacent

Complexul Rezidențial este îngrădit și are o curte securizată de tip închis.

Pe teritoriul Rezidenței se află organizare locuri de recreere pentru maturi și sunt amenajate spații de joacă pentru copii.

Proprietarii de autoturisme facilită de locuri de parcare construite subterane în acest bloc, precum și sunt locuri de parcare supraterane.

Descrierea apartamentelor

În Blocul Rezidențial de pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 sunt proiectate apartamente confortabile cu 1, 2, 3 și 4 camere, fiecare din acestea dispune de înălțimea tavanului de 3 metri. Beneficiarii primesc apartamente finisate în versiune albă, unde tavanele și pereții sunt prelucrați și nivelați cu amestec uscat și șapa de ciment este turnată pe podele. La intrare în locuințe sunt instalate uși blindate.

Toate unitățile locative din acest bloc se încălzesc individual și au încălzire prin pardosea și sunt dotate cu cazane termice proprii.

La dispoziția cumpărătorilor sunt propuse apartamente cu o odaie cu suprafața construită de 40 mp și 49 mp. Locuințele cu 2 odăi sunt construite cu suprafața de: 53 mp, 54 mp, 60 mp, 69 mp și 70 mp. Apartamentele cu 3 camere sunt oferite cu suprafața de 82 mp iar cele cu 4 camere dispun de suprafața de 120 mp.

Despre dezvoltator

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial de pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 este Compania de Construcții „RODARIS PRO” S.R.L., care a fost creată în anul 2009 și deja a arătat rezultate bune cu Complexe Rezidențiale construite calitativ și finisate la termen și cu succes în Durlești și Chișinău.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achiziționare a apartamentelor noi - în rate, fără comision și procent.

Pentru mai multă informație utilă, detalii de construcție și amănunte despre apartamentele Complexului Rezidențial de pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2, toate schemele locuințelor, disponibilitatea acestora și despre toate metodele posibile de achiziționare a imobilelor noi direct de la Dezvoltator, sunteți invitați să vizitați pagina web a Companiei de Construcții „Rodaris Pro”.

Unde se află ?

str. Ioan Vodă Viteazul, 2.

Termen de finalizare str. Ioan Vodă Viteazul, 2?

str. Ioan Vodă Viteazul, 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Ioan Vodă Viteazul, 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Ioan Vodă Viteazul, 2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Ioan Vodă Viteazul, 2 este – Rodaris Pro.