Bloc Locativ Lvov 83
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. 2 Lvov, 83

Bloc Locativ Lvov 83 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftda
🟧 Numărul de scara2
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaresubteran
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7
🟧 Spaţiu apartamente40,1–105,9 m2

Informații despre Complexul locativ

Complexul Locativ de pe stradela 2 Lvov, 83 se află amplasat la sectorul Botanica în patru kilometri de la centrul Chișinăului, la intersecția Bulevardelor Dacia și Decebal.

Organizații educaționale preșcolare, instituții de învățământ, magazine non-stop, centre comerciale și bănci – toate acestea se poate de găsit în apropierea casei noi. Nu departe este amplasat un centru de fitness, un complex sportiv, cafenele, restaurante și supermarkete.

Complexul Locativ de pe stradela 2 Lvov, 83 este construit în conformitate cu cerințele moderne de eficiență energetică – cu o fațadă fiabil termoizolată cu vată minerală, cu ferestre vitrate cu geamuri termopane cu cinci camere și trei rânduri de sticle cu sisteme LOW-E și 4S de marcă SALAMANDER.

În casă sunt două scări dotate cu ascensoare silențioase. Teritoriul adiacent este îngrădit, unde este amenajat un loc de joacă cu leagăne și tobogane pentru copilași. De asemenea pentru automobilele locatarilor este amenajată modern o parcare subterană.

Sunt disponibile apartamente cu 1-2-3 camere cu spațiile totale de la 40 – 106 mp cu pardoseli calde în bucătărie și în blocurile sanitare, precum și cu încălzire autonomă individuală.

Unde se află Bloc Locativ Lvov 83?

str. 2 Lvov, 83.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Lvov 83 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Lvov 83 din Chişinău?

Dezvoltător Bloc Locativ Lvov 83 – Rodaris Pro.