Rodaris Pro

Rodaris Pro

de la ‍690 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la Rodaris Pro  2 obiecte de vânzare

Bloc Locativ Varșovia 2a
de la ‍690 € / m2
Finalizat în 1 tr. 2019
Chişinău, str. Varșovia, 2a

Toate complexuri Rodaris Pro de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
sunt locuințe la vânzare
totul e vândut

Complexuri cu apartamente vândute 5 obiecte

Durlești, str. Cartușa, 46/1- 46/2
Chişinău, Durlești, str. Cartușa, 46/1- 46/2
Bloc Locativ Nikolae Zelinski 36/2
Chişinău, str. Nikolae Zelinski, 36/2
Durlești, str. Cartușa, 50/3
Chişinău, Durlești, str. Cartușa, 50/3
Bloc Locativ Gheorghe Ureche 15
Chişinău, Durlești, str. Gheorghe Ureche, 15
Bloc Locativ Lvov 83
Chişinău, str. 2 Lvov, 83

Despre Compania de construcții Rodaris Pro

Datorită unei echipe de profesioniști și inovatori în anul 2009 a fost înființată compania «RodarisPro». După ce și-a unit talentele și experiența, colectivul companiei, deja de mulţi ani, îşi aplică cunoștințele și profesionalismul în domeniul construcției complexelor rezidențiale în Republica Moldova. Prioritățile «RodarisPro» sunt calitatea excelentă a construcțiilor, infrastructura ramificată, securitatea completă și liniștea clienţilor în propriile apartamente.

Compania de construcții «RodarisPro» este ghidată de principiile de bază și abordează fiecare client cu flexibilitate și transparență maximă. În activitatea sa, colaboratorii «RodarisPro» utilizează cele mai avansate tehnologii și monitorizează în mod constant calitatea lucrărilor efectuate pentru a crea cel mai optim confort și bunăstare pentru orice familie.

La fiecare etapă a construcției, are loc controlul minuţios al întregului proces, iar clădirile sunt edificate cu fortificarea suplimentară a carcasei și ținând cont de rezistența seismică ridicată. Toate zidurile, datorită utilizării tehnologiilor moderne, sunt integrate reuşit în baza construcţiilor ridicate.

Compania «RodarisPro» se distinge prin nivelul înalt al arhitecților, competența lucrătorilor și oferă prețuri reale pentru realizarea oricărui obiect. Colaboratorii companiei folosesc materiale de construcție și finisare numai de la producători germani, care, de ani de zile sunt apreciate de profesioniști pentru calitatea excelentă, fiabilitatea și durabilitatea acestora.

În procesul de construcție a fiecărui complex, specialiștii «RodarisPro» oferă o amplasare convenabilă a locuințelor, o completează cu o infrastructură extraordinară și sunt remarcați întotdeauna pentru decorul interior nemaipomenit. Obligatoriu se realizează izolarea fonică a pereților, instalarea ferestrelor cu cinci camere, cu sticlă în trei straturi, care filtrează eficient radiațiile solare și termice. Fiecare client al companiei «RodarisPro» primește nu doar locuință ci şi amenajarea tuturor teritoriilor adiacente, cu locuri de parcare, terenuri de joacă pentru copii, bănci pentru odihnă și multe alte atribute ale unei case moderne.

Realizările companiei «RodarisPro» se explică destul de simplu – competența angajaților, dragostea către arhitectura modernă și utilizarea tehnologiilor avansate în construcții. Fiecare din cei care au folosit serviciile «RodarisPro» a putut să se convingă în practică de numeroasele avantaje ale colaborării cu compania.