Bloc Locativ Gheorghe Ureche 15
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
Durlești, str. Gheorghe Ureche, 15

Bloc Locativ Gheorghe Ureche 15 pe hartă Chişinău

Durlești, str. Gheorghe Ureche, 15

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje8
🟧 Spațiu de parcareterestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Gheorghe Ureche, 15 este amplasat în orașul Durlești în municipiul Chișinău în șase kilometri de la centrul capitalei. Alături este o ieșire la strada Cartușa și prin vecinătate circulă câteva rute de transport public. În apropiere este un supermarket, sunt magazine non-stop și o piață alimentară.

Complexul Rezidențial dispune de o infrastructură personală bine dezvoltată - este construit un teren de joacă ideal și există o zonă de recreere cu bănci confortabile, sunt două parkinguri.

Complexul Rezidențial de pe strada Gheorghe Ureche, 15 este construit din materiale de construcții germane de înaltă calitate și în construcție au fost utilizate cele mai noi tehnologii. Clădirea dispune de o carcasă întărită și de un nivel înalt de rezistență seismică.

Apartamentele clădirii noi dispun de încălzire autonomă individuală, geamurile sunt cu profil termopan cu cinci camere și cu trei rânduri de sticle acoperite cu un strat special de reflexie. În bucătării și în blocurile sanitare este instalată sistema de încălzire prin pardosea.

Unde se află Bloc Locativ Gheorghe Ureche 15?

Durlești, str. Gheorghe Ureche, 15.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Gheorghe Ureche 15 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Gheorghe Ureche 15 din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc Locativ Gheorghe Ureche 15 este – Rodaris Pro.