Complex Newton House
în Chişinău

Prețul / m2
de la ‍1 000 €
Adresă
str. Ioana Radu, 27A

Mai detaliat despre blocuri

Transa
Bloc 1
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 2 a anului 2021
Transa 2
Bloc 2
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Complex Newton House

Prețurile și disponibilitatea actualizate 18 mai 2023.
1 camere
44.7–46.2 m2
de la ‍1 000 € / m2de la ‍44 700 €
2 camere
53.45–70.05 m2
de la ‍1 000 € / m2de la ‍53 450 €
3 camere
65.95–94.65 m2
de la ‍1 000 € / m2de la ‍65 950 €

Complex Newton House pe hartă Chişinău

Metode de achiziționare a apartamentelor în Complex Newton House

Rate la dezvoltator

Plata integrală

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Numărul de case4
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Facilităţismart House, stadion, teren de joaca, video interfon
🟧 Liftda
🟧 Pereți cărămidă Brikston
🟧 Spațiu de parcareparcări temporare și subterane
🟧 Сurte închisăsisteme inteligente de monitorizare a accesului EVVA

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Camere în apartamente1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Spaţiu apartamente44.7–94.65 m2

Informații despre Complexul locativ

Localizare perfectă cu parcuri și puncte importante în vecinătate

Ansamblul rezidențial „Newton House/Ioana Radu” se amplasează pe strada Ioana Radu, la numărul 27A, în sectorul Buiucani din orașul Chișinău.

Pe o rază de aproximativ 1,1 – 1,6 km față de complexul locativ se află trei zone verzi generoase din Chișinău: Parcul „Dendrariu”, Parcul Valea Morii și Pădurea de la Sculeanca.

În apropiere de clădirile locative funcționează Piața „Belșugul Țării/Țărăncuța”, sunt supermarket-urile „Fidesco” și „Linella”, funcționează bănci, cafenele, pizzerii și restaurante, sunt saloane de înfrumusețare, este sala sportivă „Fitness Doza Nr. 5”, este un cabinet stomatologic, sunt farmacii și nu departe se află Spitalul Clinic Militar Central.

În această zonă rezidențială funcționează o mulțime de organizații de învățământ, unde copiii locatarilor din acest complex locativ au acces pietonal rapid și ușor, printre acestea sunt de menționat: Liceul Teoretic cu Profil de Artă „Ion și Doina Aldea – Teodorovici”, Liceul Teoretic „Orizont”, Liceul Columna, Liceul Teoretic cu clasele primare „Dante Alighieri”, Liceul Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc”, Școala Profesională Nr. 2 și Școala Profesională Nr. 9 din Chișinău, Grădinița „Cheițele Cunoașterii”, Grădinița Nr. 62, de asemenea pentru dezvoltare personală culturală în apropiere de complex funcționează Biblioteca V. Belinski” și Filiala Biblioteca „Târgoviște”.

Ansamblul de locuințe „Newton House/Ioana Radu” are o infrastructură de transport perfect dezvoltată și se află amplasat foarte comod la mijloc între strada Ion Creangă și strada Belinski și acest fapt permite posibilitatea de a ajunge direct și foarte rapid către orice sector din Chișinău și la orice punct de interes. De la poarta ansamblului rezidențial este o mică distanță până la stația cu mijloace de transport în comun, dar pietonal până la Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt sunt de parcurs 1800 de metri, iar până în Piața Marii adunări Naționale sunt 3,8 km. Gara Centrală și Piața centrală se află la o distanță de 5,8 km față de complex, iar gara feroviară este la 6,2 km. Sunt de parcurs 7,4 km până la Gara Auto de Nord din Chișinău și circa 7,6 km până la gara Auto de Sud din capitală.

Amenajarea și facilitățile ansamblului rezidențial

„Newton House/Ioana Radu” este un complex rezidențial inteligent și extrem de elegant cu o arhitectură de clasică modernă unde fiecare detaliu este poziționat la locul său, unde absolut toate elementele sunt gândite pentru confortul maxim al locatarilor.

Imobilele sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și sunt construite cu o rezistență seismică la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Blocurile rezidențiale sunt construite cu folosirea a celor mai durabile și inovative material de construcții. Structura pereților exteriori și a compartimentărilor interioare este realizată din cărămidă naturală de tip Brikston (100% argilă), care are caracteristici ecologice și pe exterior închiderile sunt termic și fonic izolate cu vată minerală. Fațada locuințelor este acoperită cu perlit, care reprezintă un termoizolant natural în calitate de tencuială decorativă, care beneficiază de capacități durabile în timp, de capacități anti-incendiare și de menținere îndelungată a culorii. Locuințele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC german Rehau cu 5 camere termice și cu geam termopan de tip „Four season” cu acoperire low-E.

În fiecare bloc locativ sunt proiectate câte două scări și fiecare scară a complexului este echipată cu ascensoare silențioase de ultimă generație de producere în UE, cu capacitatea de ridicare a 1000 de kg și cu dimensiunile de 210 cm pe 100 cm.

În complexul rezidențial există serviciu de „concierge inteligent”, care permite livrarea productelor, hainelor de la curățătorie, a coletelor direct din scara blocului Dvs. Rezidenții beneficiază de serviciul „Post Terminal” de la Poșta Moldovei chiar în incinta blocului locativ. Pentru securitate și liniște întreg complexul este dotat cu detectoare de fum și scurgere a apelor și sisteme automatizate de evacuare a deșeurilor.

În interiorul complexului – în curte se află amenajat un spațiu special dedicat pentru relaxarea și odihna rezidenților, iar pentru copiii locatarilor este organizat un loc sigur pentru joacă și distracții, și pentru activitățile sportive ale părinților și copiilor există un stadion multifuncțional, unde se poate juca fotbal, volei și baschet.

Toată curtea complexului rezidențial este inteligent iluminată, acest fapt permite semnificativ să fie economisită energia electrică. Întreg teritoriul complexului locativ este monitorizat și inclusiv toate stațiile comune și clădirile sunt complet sub supraveghere video 24/7/365. Precum și accesul în incinta complexului este monitorizat și pentru controlul oaspeților și vizitatorilor în casa Dumneavoastră în fiecare apartament este instalat câte un videointerfon de tip „SMART”, ce permite deschiderea ușii și de la mari distanțe prin intermediul smathphon-ului.

În curtea ansamblului rezidențial „Newton House/Ioana Radu” se află organizate și locurile de parcare supraterană temporară, în total în complexul locativ sunt organizate peste 400 de locuri de parcare subterane și supraterane. Pentru păstrarea obiectelor de folosire sezonieră la subsolul clădirilor sunt organizate spații de depozitare.

Detalii de finisare și utilare a apartamentelor

Complexul locativ „Newton House/Ioana Radu” cuprinde apartamente cu una, două și trei camere și toate excelent sunt proiectate cu diverse scheme eficiente și funcționale și dispune de finisaje de înaltă calitate aplicate.

  • Suprafața apartamentelor cu o cameră este prevăzută de la 44,7 mp până la46,2 mp;
  • Locuințele cu 2 camere dispun de suprafața de la 53,45 mp până la 70,05 mp;
  • Locuințele cu 3 camere sunt proiectate cu scheme cu suprafețele între 65,95 mp și 94,65 mp;
  • Penthouse-le luxoase au suprafețe generoase cuprinse între 75 mp și 150 mp.

Interioarele apartamentelor sunt excelent finisate până la versiunea albă, unde tavanele sunt netede și proiectate fără de grinzi, pereții sunt prelucrați mecanizat cu amestec uscat și gata pregătiți pentru finisare imediată cu tapet. Liniștea, intimitatea și prietenia între vecini este asigurată de pereții groși ce sunt zidiți în trei rânduri între apartamente plus pereții și tavanele locuințelor sunt izolate termic și fonic.

Fiecare apartament este individual ventilat și autonom încălzit, sistemul de încălzite conține cazane individuale pentru fiecare locuință, cazanele sunt cu conture și au capacitatea de 24Kw și sunt conectate la caloriferele alese de calitate superioară.

Cumpărărtoruu beneficiază de locuințe moderne de tip – „Smart House”, care permite controlul și gestionarea apartamentului Dumneavoastră prin intermediul smartphone-ului sau tabletei în orice moment și din orice loc al planetei. Astfel poate fi controlată și modificată temperatura, consumul de electricitate, aparatajul electric, sistemul de climatizare, sistemele de securizare și multe alte instalații inginerești și electrocasnice (aceste serviciu poate fi instalat adițional).

În plus este instalat și sistemul inovativ de Telemetrie, acesta va colecta automat toate datele contoarelor electrice, contoarelor de gaze și a apometrelor, acest sistem este foarte confortabil și vine în ajutorul persoanelor active și le eliberează de grijile cotidiene, eliberând timp pentru altceva mai plăcut.

Absolut gratuit în fiecare apartament și peste tot teritoriul complexului rezidențial este oferită conexiune de Wi-Fi.

Ansamblul imobiliar „Newton House/Ioana Radu” este dezvoltat de către bine cunoscuta companie de construcții „Inamstro” S.R.L., care se mândrește cu imobilele sale realizate nu numai pe teritoriu Republicii Moldova, dar și peste hotarele țării. Compania „Inamstro” este o companie de încredere, care construiește obiecte imobiliare calitative și alege cele mai confortabile amplasamente pentru construcții. Cumpărătorii au posibilitatea de a profita de metode flexibile de plată, este acceptată plata în rate (fără de comisioane sau dobânzi).

Cu o deosebită plăcere sunteți așteptați pe pagina web a Dezvoltatorului, sau să accesați telefonic managerii de vânzare a companiei „Inamstro” de la care puteți afla mult mai multe detalii depline și toate amănuntele de care ați rămas interesat despre apartamentele excepționale din complexul de locuințe „Newton House” (contactele managerilor la fel le găsiți afișate pe site-ul Dezvoltatorului, unde puteți trece direct de pe site-ul nostru).

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Complex Newton House?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit Complex Ioana Radu.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Complex Newton House din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Complex Newton House?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 000 €.

Cum să cumpăr un apartament în Complex Newton House în Chişinău?

Modalități de plata în Complex Newton House: Rate la dezvoltator, Plata integrală.

Termen de finalizare Complex Newton House?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.