Decebal Avenue Residence
în Chişinău

apartamente
de la ‍54 549 €
Prețul / m2
de la ‍870 €
Dezvoltător
Adresă
str. Decebal, 99

Mai detaliat despre blocul

strada Decebal, 99 (Avenue)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Decebal Avenue Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 1 aprilie 2024
2 camere
62.7–79.3 m2
de la ‍870 € / m2de la ‍54 549 €
3 camere
89.9–95.1 m2
de la ‍870 € / m2de la ‍78 213 €

Decebal Avenue Residence pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case11
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente46,8–95,1 m2

Informații despre Complexul locativ

Informații despre zona de amplasare

Atent amplasat și cu o mare grijă localizat chiar în inima sectorului Botanica, pe strada Decebal, la numărul 99 se găsește situat ansamblul de locuințe „Decebal Avenue Residence” în unul din cele mai verzi și favorabile zone din orașul Chișinău.

Zona de amplasare a locuințelor este caracterizată ca una destul de liniștită și care are o infrastructură în deplin dezvoltată cu o mulțime de puncte de interes și cu locuri importante. Aici în apropiere de complexul rezidențial se află multe școli, grădinițe, farmacii, centre medicale, saloane de înfrumusețare, cluburi sportive, magazine, bănci, cafenele, pizzerii, restaurante, fast food-ul McDonald’s, sunt cluburi de noapte, localuri de relaxare și divertisment. Complexul rezidențial se învecinează cu Biblioteca „Ștefan cel Mare” și cu Judecătoria Chișinău Sediul Central.

În apropiere de casele locative se află hipermarket-urile Kauflad și Velmart, este Piața Agricolă „Dacia” și imediat lângă case se află centrul comercial „ELAT”, în acest cartier la mici distanțe față de blocurile locative este policlinica Nr. 11, Policlinica „Dalila”, centrul medical „Fetalmed”, centrul medical „Microchirurgia Ochiului” și farmacia „Felicia”. De la complexul locativ până la Parcul Trandafirilor sunt de parcurs circa 950 de metri și nu departe este clubul sportiv „Target - Fitness” și clubul de fitness „Atlant”.

În apropierea ansamblului rezidențial se află următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița – Creșă Nr. 214, Grădinița –Creșă Nr. 112, Școala – Grădiniță Nr. 152 „Pas cu Pas”, Liceul Teoretic cu Profil Teatral „Elena Alistar”, Liceul „Mihail Eminescu”, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, Școala de Arte „Alexei Stârcea”, Centrul de Excelență în Educația Artistică „Ștefan Neaga”, Institutul Internațional de Management „IMI-Nova” și IT Academia „STEP”.

Stațiile mijloacelor de transport în comun se află foarte aproape de clădirile locative și distanța până în centrul orașului Chișinău este de 4,9 km, până la Gara Feroviară sunt doar 2,4 km, Auto Gara de Nord se află poziționată la 5,1 km, Gara Auto de Sud este la 7,5 km și până la Aeroportul Internațional din Chișinău sunt 8,8 km.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Decebal Avenue Residence” este compus din 11 imobile, toate sunt construite cu câte un regim egal de înălțime și au 11 Etaje cu apartamente.

Structura constructivă a blocurilor imobiliare este formată doar din materiale calitative de construcții și clădirile sunt proiectate cu un schelet din beton armat, iar umplutura pereților este realizată din blocuri din BCA (beton celular autoclavizat).

Fiecare bloc rezidențial este proiectat cu câte un hol spațios și primitor, care este elegant finisat cu materiale de finisare moderne și cu un gust bun alese. De asemenea imobilele beneficiază de ascensoare moderne, care dispun de un grad înalt de siguranță, sunt rapide și sunt silențioase (funcționează foarte liniștit) pentru a păstra liniștea în locuințe. La parterul blocurilor rezidențiale sunt proiectate spații de menire comercială, unde locatarii vor beneficia de diverse servicii și oferte chiar imediat în casa sa.

Curtea interioară a complexului rezidențial este perfect amenajată cu spații verzi plantate cu gazon și plante decorative, cu alei pietonale amenajate și cu mobilier urban dotate. Iar pentru cei mai micuți locatari în curte se află amplasat și un loc de joacă echipat cu tobogane și leagăne de un nivel înalt de siguranță.

Locurile de parcare din complexul rezidențial „Decebal Avenue Residence” sunt organizate subterane.

Modele de apartamente și informații despre dezvoltator

Complexul locativ „Decebal Avenue Residence” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Chișinău apartamente efectiv compartimentate, unde spațiile locuibile sunt la maxim de funcționale și proprietățile rezidențiale sunt prezentate într-o gamă largă de planimetrii pentru orice stil de viață și pentru orice familie. Unitățile locative sunt prezentate cu scheme logice cu una, două și trei camere. Iar pentru cei mai exigenți cumpărători complexul locativ facilită și de apartamente de tip – Penthouse cu suprafețe generoase și spații mari vitrate și cu terase drăguțe de unde se deschid vederi panoramice asupra vecinătăților.

  • Apartamentele cu o cameră sunt cochete și sunt proiectate cu suprafața totală de 46,8 mp;
  • Locuințele cu 2 camere sunt foarte drăguțe și sunt prezentate cu mărimea de la 62,7 mp și până la 79,3 mp;
  • Spațioasele apartamente cu 3 camere dispun de suprafețele cuprinse între 89,9 mp și 95,1 mp.

Apartamentele din ansamblul locativ „Decebal Avenue Residence” sunt oferite în vânzare în versiune de finisare - la alb și au toate ferestrele instalate cu profil PVC și geam termopan. Sistemul de încălzire pentru fiecare apartament este proiectat autonom.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Decebal Avenue Residence” este compania de construcții „Dansicons” SRL, care are o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile și a început activitatea pe piața dezvoltărilor de imobiliare din Republica Moldova în anul 2002. Și anume compania „Dansicons” SRL are grijă de cumpărători și de viitorii locatari venind în întâmpinare cu oferte flexibile de plată și de asemenea acceptă plata în rate.

Nu ratați șansa de a vă implementa în realitate visul Dumneavoastră de a locui într-o oază de liniște modernă și de confort maximal și intrați la oficiul de vânzări, care se află poziționat pe aceeași adresă cu complexul de locuințe. Sau pentru a găsi contactele Dezvoltatorului și a vedea toate schițele apartamentelor disponibile și amplasarea acestora pe fiecare etaj din bloc, sunteți invitați să treceți cu un singur click de pe site-ul nostru direct pe pagina web a Dezvoltatorului - compania „Dansicons” SRL.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Decebal Avenue Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Decebal Dansicons.

Unde se află Decebal Avenue Residence?

str. Decebal, 99.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Decebal Avenue Residence din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Decebal Avenue Residence?

M² în acest complex costă de la ‍870 €.

Termen de finalizare Decebal Avenue Residence?

Avenue – finalizat.