Complex Asachi
în Chişinău

apartamente
de la ‍47 411 €
Prețul / m2
de la ‍1 300 €
Dezvoltător
Adresă
str. Gheorghe Asachi, 69/2

Mai detaliat despre blocul

str. Gheorghe Asachi, 69/2 (Asachi)
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Complex Asachi

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 1 aprilie 2024
1 camere
36.47–45.86 m2
de la ‍1 300 € / m2de la ‍47 411 €
2 camere
55.21–65.57 m2
de la ‍1 300 € / m2de la ‍71 773 €
3 camere
62.92–81.13 m2
de la ‍1 300 € / m2de la ‍81 796 €
4 camere
81.13–83.66 m2
de la ‍1 300 € / m2de la ‍105 469 €

Complex Asachi pe hartă Chişinău

str. Gheorghe Asachi, 69/2

Plata în rate la Complex Asachi

Disponibil

Ipoteca în Complex Asachi

Ipotecă de dezvoltator

Plata integrală

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca, zona de odihna, teren de sport
🟧 încălzireautonoma
🟧 Lift în fiecare bloc
🟧 Numărul de scara3
🟧 Perețicărămidă roşie
🟧 Spațiu de parcaresubterană
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăteritoriu păzit

Despre apartamente

🟧 Spaţiu apartamente36,5–83,6 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizare proiect

Complexul rezidențial „Asachi” se află așezat în cartierul Telecentru din sectorul Centru, pe strada Gheorghe Asachi, la numărul 96/2 în orașul Chișinău.

Descrierea sectorului și a cartierului de amplasare

Ansamblul locativ „Asachi” se află așezat confortabil în apropiere de parc și se învecinează cu Biblioteca Științifică Centrală „Andrei Lupan”, cu Academia de Științe și Universitatea Academiei de Științe a Moldovei. De asemenea în apropiere de blocurile locative se află: Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”, Liceul nr. 10 „Mihai Viteazul”, Complexul Sportiv cu piscină „Dinamo”, Centrul Medicii de familie nr. 7, Policlinica MAI și Spitalul Republican al Ministerului Afacerilor Interne, de asemenea funcționează multe farmacii, sunt stomatologii, secții bancare, este frizerie, supermarket-ul №1, sunt cafenele și pizzerii.

Cai de transport și distanțe

Blocurile complexului rezidențial „Asachi” sunt așezate la o distanță de 2,7 km față de Gara auto de Sud. Până la Gara auto de Nord sunt de parcurs - 5,3 km. Gara Feroviară se află la - 4,1 km, iar Gara și Piața Centrală sunt la - 3,7 km de la complex. Până în centrul capitalei, până la Piața marii Adunări Naționale sunt - 4,7 km. Aeroportul din Chișinău se află la 15 km de la locuințele ansamblului rezidențial.

Detalii tehnice

Trei blocuri locative cu trei scări sunt concepute în ansamblul rezidențial „Asachi”. Regimul de înălțime a imobilelor este egal, cu parter și 9 etaje locative. Structura constructivă a clădirilor este efectuată pe cadru monolit din beton cu pereții clădiți din cărămidă roșie eficientă energetic. Zidăria pereților dispune de izolare termică și fonică, iar fațadele blocurilor locative sunt finisate cu materiale de calitate superioară. Scările blocurilor locative sunt echipate cu ascensoare moderne de ultimă generație. Ferestrele instalate sunt cu profil PVC de producere germană cu geam termopan. Curtea complexului rezidențial este păzită și are acces controlat.

Amenajarea complexului

În complexul locativ „Asachi”, locurile de parcare sunt amenajate subterane. De asemenea la subsol sunt organizate debarale. În curte este organizat un teren de sport, sunt spații verzi amenajate cu locuri de odihnă pentru locatari și este un teren securizat special amenajat pentru joaca copiilor.

Descrierea apartamentelor

Locuințele din blocurile complexului „Asachi” dispun de scheme cu una, două, trei și patru camere generoase cu suprafața totală de la 36,5 mp până la 83,6 mp. Apartamentele sunt construite cu pereți dubli zidiți pentru tot perimetrul, acest fapt asigură un nivel înalt de izolație fonică și liniște acasă. Încălzirea în apartamente este autonomă și este asigurată de către centralele termice individual instalate în apartamente. În locuințe sunt instalate uși calitative și toate apartamentele se predau în versiune de finisare - la alb.

Despre dezvoltator

Complexul rezidențial „Asachi” este dezvoltat de către compania Sky House, care activează și investește cu succes pe piața imobiliară din republica Moldova din anul 2005. Aceasta este deja bine recunoscută cu proiecte imobiliare finalizate și calitativ construite. Compania Sky House face parte din Holdingul Financiar- Industrial PROMILTON GRUP din Moldova.

Pentru a afla mai multe informații despre apartamentele noi, alte detaii de care sunteți interesați și pentru a vedea toate facilitățile acestui complex locativ, accesați website-ul dezvoltatorului complexului locativ „Asachi”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex Asachi?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Asachi din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Complex Asachi?

M² în acest complex costă de la ‍1 300 €.

Cum să cumpăr un apartament în Complex Asachi în Chişinău?

Modalități de plata în Complex Asachi: Rate la dezvoltator, Ipotecă de dezvoltator, Plata integrală.

Termen de finalizare Complex Asachi?

Asachi – finalizat.