str. Sprîncenoaia, 1
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Sprîncenoaia, 1

Mai detaliat despre blocuri

Etapa 1
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Sprîncenoaia, 1 (Bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 3
Indisponibil
Etapa 2
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Sprîncenoaia, 1 (Bloc 7)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil
blocurile 15,16
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Sprîncenoaia, 1 (Bloc 15)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

str. Sprîncenoaia, 1 pe hartă Chişinău

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case19
🟧 Numărul de etaje11
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţirestaurant, farmacie, zonă verde, supermarket
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlifturi passager
🟧 Numărul de scara12
🟧 Perețicărămidă şi piatră
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi deschisă
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente1600
🟧 Spaţiu apartamente41–89,7 m2

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Un nou Complex locativ deja creşte intensiv în sectorul Telecentru a oraşului Chişinău pe strada Sprâncenoaia, 5.

Infrastructura

Blocurile Complexului locativ din strada Sprâncenoaia se construiesc într-un sector linişit din Capitală – la Telecentru, departe de gălăgia şi străzile aglomerate ale Chişinăului. Sectorul Telecentru este un cartier din sectorul Centru, municipiul Chişinău şi este situat în partea sud-vestică a oraşului.

În acest cartier funcţionează pentru beneficiul şi dezvoltarea tineretului - Biblioteca Ştiinţifică centrală „Andrei Lupan”, Liceul „Constantin Sibirschi”, Liceul Academiei de ştiinţe şi Grădiniţele № 227, № 78.

În imediata apropiere a caselor Complexului locativ din Sprâncenoaia uşor putem găsi multe puncte de interes şi toate сele сe ne asigură o viaţă comodă, anume: o sală de sport, un oficiu poştal, câteva farmacii, magazine de îmbrăcăminte, magazine cu materiale de construcţie, supermachete, cafenele de buzunar mediu şi restaurante, frizerii, un salon de frumuseţe şi secţii bancare a diferitor bănci.

Pe aceeaşi stradă cu Comlexul locativ din Sprâncenoaia se află Preventoriul Academiei de ştiinţe a Moldovei, iar pe strada paralelă este Academia de ştiinţe a Moldovei.

Nu atăt de departe se află spitalul Republican al Ministerului Afacerilor interne.

În vecinătate este un loc sfânt - Biserica „Sfântului Arhanghel Mihail”.

Căi de transport

Deoarece Complexul Locativ din strada Sprâncenoaia este situat într-un cartier inteligent şi studenţesc, sigur că aici aveţi o legătură desfăşurată de transport public, aici circulă rute de autobuz, troleibuze şi rutiere în toate direcţiile Capitalei, majoritatea din care trec prin centrul oraşului. Complexul Locativ din strada Sprâncenoaia are o amplasare reuşită în doar 7 minute până la bulevardul Ştefan сel Mare şi 12 minute până la Gara Feroviară. Aeroportul se află la o distanţă de 14 km. Principalele artere ale Telecentrului prin care puteţi uşor şi repede ajunge acasă sunt străzile: „Mioriţa”, „Lech Kaczyński”, Şoseaua Hînceşti şi Sprîncenoaia.

Materiale tehnice

Complexul Locativ din strada Sprâncenoaia are 19 blocuri cu câte 11 etaje şi 12 scări. Cu capacitatea de a face fericiţi locuitorii săi cu 1600 de apartamente noi. În construcţa imobiliarului nou este pus accentul principal anume pe materiale de construcţie calitative şi inovaţionale. Clădirile Complexului locativ sunt construite din cărămidă şi piatră de calcar şi au o capacitate energoeficientă. Construcţia se consideră modernă şi unică deoarece anume aici sunt instalate baterii şi colectoare solare. Toate clădirile sunt amenajate cu ascensoare silenţioase şi geamuri termopan. Complexul propune încălzire autonomă. Apartamentele blocurilor se dau în expluatare în variantă albă.

Amenajarea Complexului

Teritoriu Complexului locativ din strada Sprâncenoaia are o ogradă de tip închis care este permanent păzită. Pentru siguranţa Dumneavoastră este şi o sistemă de monitorizare. La dispoziţia locătarilor cu automobile este construită o parcare subterană şi totodată numai pentru locătari există şi parcare externă care v-a asigura garantat câte un loc de parcare pentru stăpânii fiecărui apartament. Şi sigur că celor mai mici locuitori ai Complexului li se oferă petrecerea veselă pe terenul de joacă pentru copii.

Apartamente

În casele complexului locativ din strada Sprâncenoaia aveţi posibilitatea de a procura locuinţe cu o odaie, cu două, trei şi patru odăi. Apartamentele blocurilor se dau în expluatare în versiune albă ce vă dă posibilitatea de a vă dezvălui talentele Dumneavoastră în dizain. Viitorii locătari au la dispoziţie apartamente cu astfel de spaţiu:

  • Apartamentele cu o odaie au un spaţiu de 42 mp;
  • Apartamente cu 2 odăi între 64 mp şi 76 mp;
  • Apartemente cu 3 odăi au spaţiul de 88-89 mp;
  • Apartemente cu 4 odăi cu spaţiul minim da la 96 mp până;

Toate apartamemtele complexului locativ din strada Sprâncenoaia sunt spaţioase şi luminoase, sunt aranjate logic cu un hol larg şi au diferite aspecte şi plănificări foarte comode ce acoperă gusturile cumpărătorilor.

Posibilităţi de cumpărare

Compania de construcţii “Basconslux” SRL deja demult a cucerit încrederea investitorilor de pe piaţa imobiliară şi vă propune să cumpăraţi un apartament în Complexul Locativ din strada Sprâncenoaia în rate sau să-l achitaţi integral.

Dacă doriţi să procuraţi apartamentul în rate, aveţi la dispoziţie un aşa grafic de achitare:

  • Prima rată în mărine de 40% din costul locuinţei se achită la momentul semnării contractului;
  • A doua rată în mărime de 25% se achită în termen de până la sfârşitul primului trimestru al anului 2018, 2019 respectiv;
  • A treia rată în mărime de 25% se achită în termen de până la sfârşitul trimestrului doi al anului 2018, 2019 respectiv;
  • A patra rată în mărime de 10 % se achită în termen de până la sfârşitul trimestrului patru al anului 2018, 2019.

Apropo, pentru cumpărătorii, care au posibilitatea şi dorinţa de a achita toată suma integral, preţul apartamentului este mult mai ieftin.

Mai multă informaţie desfăşurată puteţi găsi pe pagina oficială a Companiei de construcţii “Basconslux” SRL.

Unde se află ?

str. Sprîncenoaia, 1.

Termen de finalizare str. Sprîncenoaia, 1?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14, Bloc 15, Bloc 16, Bloc 17, Bloc 18, Bloc 19 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Sprîncenoaia, 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Sprîncenoaia, 1 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Sprîncenoaia, 1 este – Basconslux.