Contactaţi Korter

Puteți să mă contactați pe Whatsapp
Pentru dezvoltatori

Plasarea proiectului pe site și în aplicațiile mobile Korter

Lansați un proiect nou și doriți să informați potențialii cumpărători despre el - vă rugăm să adăugați imediat informații despre acesta pe Korter. Plasarea pe Korter în catalogul de ansambluri rezidențiale sau case este gratuită. Vă rugăm să ne furnizați informații despre proiect și datele de contact, astfel încât echipa noastră de conținut să vă poată contacta pentru a clarifica detalii.

Actualizarea informațiilor învechite despre proiect

Aveți schimbări iminente și doriți să actualizați informațiile despre proiectul dvs. pe Korter? Scrieți managerului dvs. sau luați legătura cu noi prin intermediul formularului nostru. Echipa noastră de conținut va fi pregătită să facă actualizarea la timp.

Opțiuni publicitare și generare de lead-uri

Suntem adesea contactați de către specialiștii în marketing și reprezentanții departamentelor de vânzări, care doresc să crească rapid numărul de lead-uri și vânzări. Având în vedere că, conform statisticilor noastre, cumpărătorii iau, în medie, decizia de a achiziționa o locuință în aproximativ 6 luni, obținerea unui rezultat rapid în promovare este adesea dificilă. Chiar dacă observă proiectul dumneavoastră chiar acum, cumpărătorul va realiza, în mod obișnuit, o tranzacție abia după 6 luni.
Echipa noastră lucrează pe toate etapele proiectului, oferind cele mai bune soluții în ceea ce privește promovarea atât a proiectului, cât și a brandului dezvoltatorului. Chiar dacă nu doriți să începeți publicitatea acum, vă rugăm să ne contactați; managerii noștri vă vor oferi o mulțime de informații utile.
Putem oferi servicii de promovare atât pe platforma noastră, cât și pe surse externe.