Complexuri locative în Chişinău

Zone
47 ansambluri

E bine de știut despre Complexele Locative din Chișinău și Moldova

Dacă intenționați să cumpărați un apartament în Chișinău, un apartament într-o clădire nouă, conform unor criterii semnificative cea mai atractivă opțiune poate fi considerată cumpărarea unui apartament într-o clădire nou construită. Casele noi sunt mai moderne, au un aspect elegant și atractiv, apartamentele sunt oferite cu scheme mai confortabile și mai funcționale și în multe cazuri dispun de o locație excelentă în apropiere de parcuri și lacuri. În plus, lichiditatea noilor locuințe este mult mai mare.

În Chișinău se construiesc peste 200 de complexe rezidențiale noi, în care astăzi puteți cumpăra un apartament direct de la dezvoltator.

Atunci când alegeți o locuință pentru cumpărare, în primul rând să acordați atenția la:

  • Permisiunea de construcție a acestui proiect;
  • Recenziile dezvoltatorului și calitatea altor obiecte locative construite anterior de această companie de construcții;
  • Amplasarea clădirilor, ecologia mediului din sector, comoditatea și accesul către transportul public, infrastructura din jur;
  • Data planificată de dare în exploatare a construcției și cât de repede se desfășoară construcția;
  • Tehnologia construcției, materialele utilizate pentru finisarea interioară și exterioară;
  • Costul unui m2, disponibilitatea ofertelor speciale, promoțiilor și reducerilor.

Cum să alegi un apartament într-o clădire nouă din Chișinău?

Pe Korter.md - veți găsi toate imobiliarele noi din Chișinău, de la cele mai ieftine apartamente până la apartamente de lux și penthouse-uri. Fiecare complex rezidențial are o descriere detaliata, fotografii, planimetrii, prețuri, stadiul construcției, locația casei pe harta orașului, precum si informații detaliate despre compania de construcții. Filtrul de căutare, la care se poate stabili prețul, sectorul sau anul de finalizare, vă va ajuta să găsiți apartamente noi conform acelor parametri de care sunteți interesați. Cu Korter puteți alege confortabil locuințe pe harta Chișinăului.

Nu uitați că datele de pe site sunt actualizate permanent și acest lucru permite să se păstreze un grad ridicat de relevanță.

În caz dacă doriți să vizualizați confortabil toate informațiile de pe tabletă sau la telefon, Korter are o aplicație mobilă pentru Android și iOS. Convingeți-vă prin instalarea pe dispozitiv!

Încercați chiar acum și bucurați-vă de toate avantajele alegerii imobiliarelor noi cu Korter!

Prețuri pentru ansambluri rezidențiale în zone Chişinău

Ciocanade la ‍830 € / m2
Centrude la ‍1 303 € / m2
Telecentrude la ‍960 € / m2
Poșta vechede la ‍975 € / m2
Botanicade la ‍923 € / m2
Râșcanide la ‍1 058 € / m2
Buiucanide la ‍971 € / m2