Estate Invest Company

Proiecte dezvoltator Estate Invest Company

Construiește începând cu 2016
estateinvest.md
0 proiecte
în construcție
6 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Estate Invest Company

Compania «Estate Invest Company» a fost înființată în anul 2015 la Chișinău și este, astăzi, unul dintre cei mai pragmatici antreprenori generali din Republica Moldova. Pe parcursul multor ani, echipa companiei a reușit să construiască diverse obiecte imobiliare independent sau în parteneriat cu alte firme, efectuând lucrările la un nivel înalt și într-un interval de timp clar definit.

Actualmente сompania «Estate Invest Company» este un jucător important pe piața construcțiilor, capabil să finalizeze cele mai complicate proiecte complexe și inovatoare, aplicând, în același timp, standarde severe de calitate în domeniul imobiliar civil. La conducerea companiei se află profesioniști cu experiență îndelungată și munceşte personal calificat, cu simţ crescut de responsabilitate. Un astfel de tandem excelent respectă tradițiile, are grijă chiar și de cele mai mici detalii și îndeplinește cu plăcere orice sarcini stabilite.

Datorită introducerii constante a noilor tehnologii și a utilizării în procesul de construcţie, exclusiv, a materialelor de calitate, de la producători renumiți, compania «Estate Invest Company» a câștigat respectul și încrederea partenerilor și clienților, oferind fiecărei familii din Moldova posibilitatea de a-și cumpăra propria locuinţă. Astăzi, acest fapt servește drept soluție extraordinară pentru toți tinerii care, pe lângă confort, siguranță și liniște în casa lor, doresc să aibă condiții bune de trai și modalități de satisfacere a tuturor nevoilor în realitatea contemporană.

«Estate Invest Company» execută o gamă completă de servicii în domeniul construcției și întreținerii ulterioare a imobilului. Fiecare complex este echipat cu sisteme de încălzire, ventilare și răcire de înaltă performanță, care economisesc energie și reduc costurile de exploatare. Particularitățile distincte ale acestor clădiri sunt fațadele ventilate, cu ferestre mari Low-e și granit în interior, design clasic modern și materiale ecologice, precum și uimitoarea frumusețe exterioară a clădirii.

În ansamblu, toate criteriile imobilului, declarate de compania «Estate Invest Company» răspund chiar și celor mai pretenţioase solicitări și dorințe ale clientului de azi, care după efectuarea unei analize minuţioase a ofertei acestui dezvoltator, în mod sigur, va dori să locuiască aici.