Exfactor-grup

Proiecte dezvoltator Exfactor-grup

Construiește începând cu 2001
exfactor.md
3 proiecte
în construcție
20 proiect
finalizat

Despre dezvoltator Exfactor-grup

Exfactor Grup a fost fondată în anul 2001, iar în domeniul construcțiilor și-a început activitatea în 2004. Compania este deosebit de responsabilă în ceea ce priveşte proiectarea, lucrările pregătitoare și construcția propriu-zisă, ținând cont de dorințele viitorilor proprietari și respectând toate condițiile și cerințele necesare în procesul de înălţare a obiectelor industriale și complexelor rezidențiale.

EXFactor Grup construiește doar în locuri verificate și cu rezistență seismică de până la 9 grade, fapt care reprezintă un specific aparte al companiei. La ridicarea clădirilor se utilizează o tehnologie exclusivă de construcție, care permite completarea pereților cu materiale din cărămidă sau blocuri de calcar (coteleţ). Materialele utilizate în construcții sunt de înaltă calitate și siguranţă, fapt demonstrat de nenumărate ori pe parcursul deceniilor.

Compania Exfactor Grup participă la cele mai variate proiecte de la complexe rezidențiale standard până la imobile de lux. Experții Exfactor Grup edifică și obiecte care, în perspectivă, se transformă în proprietate imobiliară din categoria "casă inteligentă" pregătind încăperea pentru instalarea sistemelor speciale de monitorizare prin Internet. Acestea vor putea să deconecteze /conecteze încălzirea autonomă, să regleze funcționarea aparatelor de uz casnic, să controleze copiii, să urmărească mișcările și multe altele. Fiecare obiect construit este echipat cu infrastructura necesară și are loc amenajarea corespunzătoare a spațiului social-cultural pentru confortul locuitorilor. Toate complexele locative sunt îngrădite, teritoriile adiacente sunt înverzite, amenajate cu terenuri de joacă pentru copii și locuri de odihnă. În funcție de proiectul declarat, complexele pot fi dotate cu garaje în parcarea subterană sau subsol (un nivel sau două niveluri). În apartamente se instalează cazane numai de la producători siguri şi de încredere, ferestre cu 5-6 profiluri și de asemenea se realizează izolarea termică și acustică suplimentară.

Toată această măreţie este construită de către profesioniști în domeniul său, o echipă puternică și unită de oameni ce gândesc în unison, care sunt gata să îndeplinească orice sarcini stabilite. Și indiferent de ce anume se ocupă compania EXFactor Group în domeniul construcțiilor, se poate afirma ferm că toate edificiile sale finalizate sunt de o calitate, fiabilitate, confort și utilitate excepțională!