Basconslux

Basconslux

Construiește imobile din 2003
de la ‍600 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la Basconslux  3 obiecte de vânzare

Complex Nicolae Milescu Spătaru 11
de la ‍600 € / m2
Finalizat în 1 tr. 2020
Chişinău, str. Nicolae Milescu Spătaru, 11
Complex Mircea cel Bătrîn 41
de la ‍600 € / m2
Finalizare: 4 tr. 2021
Chişinău, bd. Mircea cel Bătrîn, 41
Complex Sprâncenoaia
de la ‍630 € / m2
Finalizare: 2 tr. 2022
Chişinău, str. Sprîncenoaia, 1

Toate complexuri Basconslux de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
sunt locuințe la vânzare
totul e vândut

Complexuri cu apartamente vândute 17 obiecte

Complex Vatra
Finalizat în 2009
Chişinău, str. Mihai Viteazul
Chişinău, str. Lev Tolstoi, 24/1
Finalizat în 4 tr. 2010
Chişinău, str. Mihai Eminescu, 39
Finalizat în 4 tr. 2005
Chişinău, str. Ion Creangă, 49/3
Finalizat în 4 tr. 2006

Despre Compania de construcții Basconslux

Compania de construcții «Basconslux» a fost înființată la începutul anului 2003 și este una dintre cele mai puternice structuri în sfera construcțiilor din Republica Moldova. Activitatea fructuoasă a companiei a permis câștigarea unui rang înalt de încredere din partea multor cetățeni, care sunt complet mulțumiți de alegerea făcută.

Lista de sarcini prioritare a companiei «Basconslux» include:

  • crearea condițiilor, în care, orice familie îşi va putea cumpăra un apartament;
  • oferirea metodelor noi și sigure de finanțare;
  • introducerea tehnologiilor moderne pentru un proces de construcție mai bun;
  • asigurarea prețurilor accesibile la locuințe, pentru toți cetățenii.

Pe parcursul multor ani de existență, compania a contribuit serios la dezvoltarea pieței imobiliare civilizate din Republica Moldova. Acest lucru a devenit posibil datorită realizărilor echipei competente de profesionişti, care a crescut până la aproape 900 de persoane. În plus, «Basconslux» investește constant în menținerea înaltei calificări a angajaților săi și plasează fonduri suplimentare cu scopul achiziționării echipamentelor și utilajelor moderne pentru construirea obiectelor sale.

De-a lungul anilor de activitate, compania «Basconslux» a atins înălțimi mari, graţie politicii oneste față de clienți și parteneri, precum și datorită realizării proiectelor calitative, în termen. Această abordare a permis companiei de construcții să se ancoreze printre liderii domeniului imobiliar și să-și menţină ferm pozițiile pentru o perioadă îndelungată de timp.

Dezvoltând variate proiecte, «Basconslux» a putut oferi locuințe la mai mult de 5.000 de familii, a asigurat o cooperare complexă cu companii de stat și private, fapt care a permis edificarea diverselor unităţi imobiliare: spitale, birouri, vile și multe altele.

Datorită activității de succes a companiei «Basconslux» a apărut un număr mare de clienți care şi-au investit profitabil banii și recomandă cu încredere acest agent economic rudelor, prietenilor și amicilor săi. O multitudine de factori vorbesc despre aceea că toate complexele sunt extrem de reușite și se integrează armonios în arhitectura urbană obișnuită. Fiecare edificiu oferă proprietarilor de apartamente planificare confortabilă, infrastructură dezvoltată și securitate deplină.