Complex Nicolae Milescu Spătaru 11
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Milescu Spătaru, 11

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Nicolae Milescu Spătaru, 11 (bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 pe hartă Chişinău

str. Nicolae Milescu Spătaru, 11

Stadiul construcției Complex Nicolae Milescu Spătaru 11

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2020

Stadiul construcției Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 - Spot 1, februarie 2020
Spot 1
aprilie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 - Spot 2, februarie 2020
Spot 2
iulie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 - Spot 3, februarie 2020
Spot 3
aprilie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 - Spot 4, februarie 2020
Spot 4
aprilie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 - Spot 5, februarie 2020
Spot 5
februarie 2020
Stadiul construcției Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 - Spot 6, ianuarie 2020
Spot 6
noiembrie 2019ianuarie 2020

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case4
🟧 Numărul de etaje11
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţirestaurant, farmacie, zonă verde, supermarket
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlifturi passager
🟧 Numărul de scara4
🟧 Perețicărămidă BCA
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Termoizolarevată minerală și penopoliuritan
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente286
🟧 Spaţiu apartamente45,8–70 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Blocurile noului Complex Locativ se află la sectorul Ciocana pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 11 în orașul Chișinau.

Infrastructura

Sectorul Ciocana, unde este amplasat Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spataru este un sector al tineretului si familiilor noi, deci are o infrastructură foarte dezvoltată cu o mulţime de puncte de interes pentru toată familia.

Aici este un loc unde are rost de crescut și educat copii deștepți și dezvoltați, deoarece în apropiere de blocurile locative se află o miulțime de grădinițe, școli și licee cu diferite profiluri, anume: Grădinița № 212, № 197, № 225, Liceul Teoretic «Dacia», Liceul Teoretic «Gaudeamus», Liceul Teoretic «Orizont» Filiala Ciocana, Liceul Teoretic «Ginta Latină», Liceul Teoretic «Olimp», Liceul «Petru Zadnipru», Lliceul Teoretic cu profil sportiv №2, școala primară № 95 și școala №12 «Anatol Popovici». Pentru cei mai mici locătari ai Complexului Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru în apropiere se află un teren de joacă pentru copii bine amenajat Baby Parc ce este situat la hotarul Parcului de la Ciocana, deci profitați și de zone verzi din preajmă.

Nu atât de departe se află Biblioteca «Transilvania» și Teatrul Municipal de Păpuși «Guguță».

Pentru locătarii sportivi în apropiere sunt la dispoziție câteva terenuri sportive, un teren de fotbal, un teren de tenis și o sală de sport.

În imediata apropiere de casrle Complexului se găsește supermarketul «Green Hills» și Centrele Comerciale: «ToyLand» și «Fidesco», magazine electrocasnice și tehnică, librării și magazine pentru copii, multe farmacii și secții bancare a diferitor bănci, variate restaurante, cafenele și pizzerii cu gustări delicoase pentru toate buzunarele.

Aici nu o să fiți plictisiți!

Căi de transport

Complexul Locativ este situat în apropierea intersecției străzii Nicolae Milescu Spătaru cu strada Ginta Latină și din acest punct al Capitalei puteți ajunge în centrul orașului sau în alte sectoare cu rutiere sau cu autobuzul. Blocurile Complexului Locativ se află nu atât de deparde de cercul rutier unde se intersectează Bulevardul Mircea сel Bătrân cu starda Ginta Latină cu strada Alecu Russo și de aici circulă mai multe mijloace de transport în diferite direcții inclusiv și troleibuze.

O facilitate importantă a acestui amplasament a Complexului Locativ de pe starada Nicolae Milescu Spătaru este apropierea de minunatul locușorul de odihnă a tuturor – Vadul lui Vodă, până la malurile râului Nistru facem doar 18 minute, este chiar mai aproape decât Aeroportul internațional din Chișinău, caci până la el avem de parcurs mai multe de 15 km și ajungem acolo în 20-25 minute. Gara Feroviară este la o distanță de până la 7 km și ajungem acolo în nu mai mult de 16 minute. Autogara Nord este la 4 km și facem 10 minute până la ea.

Din centrul Chișinăului putem ajunge la locuințele blocurilor locative prin două căi: prin strada Vadul lui Vodă în 17 minute sau pe Bulevardul Grigore Vieru, strada Kiev și Alecu Russo în numai 15 minute.

Informație generală despre construcţie

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru se compune din trei blocuri cu câte 11 etaje, fiecare bloc constituie o scară. Fiecare scară este amenajată cu câte un ascensor. Clădirile sunt consctruite din beton armat, pereții caselor sunt umpluți cu BCA și izolați cu vată minerală și penopoliuritan. Pereții interiori sunt clădiți din cărămidă roșie și inchiși cu gipsoplite. Clădirile Complexului sunt calculate cu o rezistenţă de până la 8 grade pe scara Richter.

Toate apartamentele au geamuri termopan cu 3 rânduri de sticlă și ușă metalica la intrare. În toate sunt instalate contoare individuale de gaz, electricitate și apă. Fiecare locuință dispune de încălzire autonomă cu cazan instalat și conectat la calorifere.

Amenajarea Complexului Locativ şi teritoriului adiacent

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru are parcare subterană cu un nivel și parcare de tip deschis. Prezintă la dispoziţia locătarilor săi beciuri subterane. Pentru copii este amenajat un teren de joacă în grădină și pentru maturi sunt locuri de odihnă.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru prezintă la dispoziția cumpărătorilor 240 de aparatamente în variantă albă (pereții sunt finisați cu amestec uscat de culoare albă iar podeaua este turnată cu șapa de ciment).

La necesitatea şi dorinţa Dumneavoastră aveţi la dispoziţie apartamente cu o cameră și apartamente cu două camere cu următoarele suprafețe:

  • Apartamentele cu o cameră pot fi cu astfel de suprafețe: 41 mp, 44 pm, 45pm, 46 mp, 47mp, 48mp și 49 mp;
  • Apartamentele cu două camere pot fi cu astfel de suprafețe: 60 mp, 68pm, 69pm, 70 mp și 72 mp.

Toate aparatamentele blocurilor Complexului Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru au balcoane de tip închis.

Condiţii şi posibilităţi de cumpărare a imobilului nou

Compania de construcții "Basconslux" SRL este una dintre сele mai mari Companii de construcții din Republica Moldova și activează pe piața imobiliarelor noi din anul 2003 și a făcut fericite o parte bună de familii cu apartamente noi.

Compania de construcții "Basconslux" oferă posibilitatea de a procura imobiliar nou în rate sau de a-l achita în prealabil.

Cumpărătorii care achită costul aparatamnetului nou în prealabil în sumă de 100% la momentul semnării contractului sigur că profită de reduceri individuale din partea Companiei de construcții "Basconslux".

Achitarea în rate poate fi posibilă cu condiția de achitare a primei rate în mărime de la 30% până la 50% și achitarea mai departe poate avea o programă de achitare indiviaduală a restului datoriei, ce se stabilește tet-a-tet cu cumpărătorul în oficiul Companiei de construcții "Basconslux".

Mai mulltă informaţie utilă şi detaliată despre Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru aflaţi pe site-ul oficial a Companiei de Construcţii "Basconslux" SRL.

Unde se află Complex Nicolae Milescu Spătaru 11?

str. Nicolae Milescu Spătaru, 11.

Termen de finalizare Complex Nicolae Milescu Spătaru 11?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Nicolae Milescu Spătaru 11 este – Basconslux.