Complex Lev Tolstoi
în Chişinău

apartamente
de la ‍54 540 €
Prețul / m2
de la ‍1 500 €
Dezvoltător
Adresă
str. Lev Tolstoi, 63

Mai detaliat despre blocuri

Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Lev Tolstoi, 63 (scara 1)
15 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2017 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Complex Lev Tolstoi

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 1 aprilie 2024
1 camere
36.36–45.87 m2
de la ‍1 500 € / m2de la ‍54 540 €
2 camere
57.54–100.01 m2
de la ‍1 500 € / m2de la ‍86 310 €
3 camere
81.24–125.9 m2
de la ‍1 500 € / m2de la ‍121 860 €
4 camere
144.31 m2
de la ‍1 500 € / m2de la ‍216 465 €

Complex Lev Tolstoi pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Lev Tolstoi

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Complex Lev Tolstoi - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Complex Lev Tolstoi - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Complex Lev Tolstoi - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Complex Lev Tolstoi - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției Complex Lev Tolstoi - Spot 5, martie 2019
Spot 5
martie 2019
Stadiul construcției Complex Lev Tolstoi - Spot 6, martie 2019
Spot 6
martie 2019

Plata în rate la Complex Lev Tolstoi

Disponibil

Ipoteca în Complex Lev Tolstoi

Ipotecă de dezvoltator

Plata integrală

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje15
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireautonom
🟧 Lift2 lifturi Kleemann
🟧 Numărul de scara3
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă ideală
🟧 Inălțimea tavanului3,2 m
🟧 Spaţiu apartamente36,36–144,31 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul locativ Lev Tolstoi are o aşezare ideală în centrul oraşului Chişinău lângă сele mai cerute puncte de interes a Capitalei şi se află pe adresa exactă: strada Tolstoi Lev, 63, oraşul Chişinău în sectorul Centru.

Infrastructură

În imediata apropierea deComplexul locativ Lev Tolstoi este tot de ce are nevoie un om modern, ba chiar şi mai mult decât la ce vă aşteptaţi. Momentul principal este faptul că locuinţele Complexului Locativ se află în inima centrului comercial a oraşului dar totodată într-o zonă liniştită ce este izolată de gălăgia drumului. Aici este un loc unde se întâlnesc o diversitate mare de puncte sociale şi comerciale. La o depărtare de o mână întinsă găsim toate ce ni le dorim.

Deci, în primul rând aici se găseşte o varietate de restaurante pentru toate dorinţele Dumneavostră, chiar şi сele mai răsfăţate gusturi vor fi satisfăcute la o distanţă doar în câţiva paşi pe jos sunt restaurante pentru fiecare buzunar cu bucătărie europeană, internaţională, kebab, sushi, pizza, berării, cazino, karaoke şi sigur că o mulţime de cafenele cu bucătărie moldovenească şi plăcinte.

Deoarece Complexul Locativ Lev Tolstoi se află aproape în inima centrului turistic al Chişinăului sigur ca aici sunt des întâlnite o mulţime de hoteluri aşa ca: Hotelul „Chişinău”, Hotelul „Cosmos”, „Naţional”, „Manhattan Hotel & Restaurant”, „Best Western Plus Flowers Hotel” şi multe alte hoteluri de nivel înalt cu cluburi de noapte.

Vecinii importanţi strategi ai Complexului locativ Lev Tolstoi sunt: MOLDTELECOM, Magazinul univesal central „UNIC”. Piaţa centrală la fel este un vecin apropiat - unde puteţi vedea şi aprecia din plin coloritul moldovenesc.

Ce ţine de Centrele Comerciale, să ştiţi că sunt o mulţime în vecinătatea apropiată: Centrul Comercial „Akai Moldova”, Baby-Hall, Centru comercial „Grand Hall” nu mai mult de 8 minute fără transport. Сea mai înaltă clădire din Republica Moldova este considerată clădirea Centrului Comercial „Atrium” şi pâna la ea ajungem uşor pe jos de la apartamentele Complexului Lev Tolstoi. Centrul Comercial „MÖBEL & KÜCHENLAND” şi Ghipermaketul №1 la fel se află în apropiere. Centrul Comercial „MallDova” nu este foarte departe de scările blocului locativ Lev Tolstoi, numai ca acolo ajungem puţin mai lung şi cu transport.

Sigur ca teritoriul centrului oraşului este bune acoperit de o mulţime de bănci a Moldovei, deci aici nu veţi simţi lipsa serviciilor bancare.

Cartieril Centru al oraşului presupune nu numai puncte de comerţ dar şi la fel aici se află multe locuri publice şi locuri de dezvolatre culturală, anume în vecinătatea apartamentelor din Complexul Locativ Lev Tolstoi găsim Monumenul „Eliberare”, monumentul lui Kotovskii (pe jos spre Gara Feroviară 7 minute), Academia de ştiinţe a Moldovei, Piaţa Ovidiu în cinstea poetului român cu acelaşi nume, Casa de cultură a Universităţii de stat, Casa de cultură „Steaua”, Uniunea Cineaştilor şi Galeria „C. Brâncuşi”.

Copii locătarilor pot fregventa Grădiniţa №210 din apropiere şi au la dispoziţie Liceul Teoretic român-francez, Liceul român-spaniol „M. de Cervanes” şi Clegiul Naţional de Administrae şi business.

În apropiere mai găsim Centrul stomatologic municipial din Chişinău. Şi nu atât de departe se află spitalul clinic minicipial №1, unde la fel ajungem în numărate minute cu transport, facem doar câteva opriri.

Dar, сel mai important, сel mai plălcut, cel mai liniştit şi cel mai sfînt locuşor din apropierea Complexului Locativ Lev Tolstoi este renumita în toată Repubica Moldova - Catedrala Episcopală Sf. Teodor Tiron.

Căi de transport

Complexul Locativ Lev Tolstoi este situat în sectorul Centru al Capitalei pe strada Lev Tolstoi care îşi ia începutul de la starda Ismail apoi se intersectează cu bulevardul Ştefan cel Mare, fiind din două fragmente ajunge până la bulevardul Dimitrie Cantemir.

Anume din acest punct al oraşului avem acces liber la transportul public în orice direcţie a municipiului. Aici circulă сel mai mare procent din transportul public: o mulţime de rutiere, autobuze şi troleibuze îşi deschid uşile la opririle de transport public de lângă apartamentele Complexului Locativ. În apropirea scărilor blocului locativ se află opriri în patru direcţii a municipiului Chişinău, de aici ajungem foarte repede cu rute directe în toate sectoarele Capitalei, ba chiar şi în afara Capitalei.

Este un loc foarte comod aşezat deoarece de aici putem ajunge pe jos până la Gara Feroviară făcând doar 10-15 minute cu pas mediu, cu transport doar mergem câteva minute. Gara de Nord (autogara) la fel nu se află departe, doar până la 3 km şi ajungem acolo în 5 minute cu maşina sigur că sunt şi rute directe de transport public. Până la Aeroport trebuie să trecem doar prin sectorul Botanica şi avem până la 14 km ajungând în jur la 18 minute.

Dacă facem o plimbare plăcută de la scările blocului locativ Lev Tolstoi până la Monumentul Ştefan сel Mare şi Sfânt şi Piaţa Marii Adunări Naţionale avem doar trei kilometri, dar sunt trei kilometri de plăcere şi neapărat o savurăm numai pe jos.

Descriere generală a construcţiei: Complexul Locativ Lev Tolstoi este un proiet ultra modern ce conţine trei scări cu câte 15 etaje plus etaje comerciale la parter şi este construt din cărămidă roşie. Carcasul casei este din beton armat de cea mai înaltă calitate.

La fiecare scară sunt instalate câte două ascensoare silenţioase de clasă premium KLEEMANN cu deplasare invlusiv până la parcarea subterană.

Toate apartamentele au încălzire autonomă cu cazan VIESSMANN şi calorifere instalate. Fiecare apartamente are contor individual la gaz, apă şi electricitate. Locuinţele au interfon, telefon, cablul TV, internet – fibră optică. Pereţii dubli ai fiecărui apartamentt sunt izolaţi termic şi fonic.

Uşile bronate germane cu lăcat italian MOTTURA ce vă vor proteja securitatea şi liniştea Dumneavoastră.

Geamurile locuinţelor sunt cu şapte camere în trei rânduri de sticlă de culoare fumurie, ce perfect armonează cu stilul faţadei clădirii. La rândul său faţada casei este din ceramicogranit şi are o izolare cu vată minerală.

Perla Complexului Locativ constă în sistemul „Casă inteligentă” care vă dă posibilitatea de a controla şi administra locuinţa Dumneavoastră în orice moment doriţi şi din orice punct al lumii prin intermediului smartfonului sau tabletei. Prin acest sistem puteţi primi informaţie despre temperatura şi nivelul umedităţii cât în apartament atât şi în afara lui. Aici aveţi supraveghere video a scarii, a intrării în scară, a spaţiilor adiacente, a parcării, intrarării în garaj, spaţiului interior şi exterior a blocului. Prin intermediul acestui sistem stăpânul poate controla accesul neautorizat, poate folosi intertelefonul şi bariera de acces auto. Este alarmă pentru spaţii de serviciu, ce poate prevedea pericolul de incendiu, scurgere de gaz sau apă. La fel aveţi posibilitatea de a controla consumul de energie electrică şi în timpul lipsei Dumneavoastră puteţi trece la un regim econom de energie electrică.

Amenajarea Complexului locativ

La parterul blocului locatil este un centru de instruire şi educaţie a copiilor de vârstă preşcolară ce oferă lecţii de dezvoltare multilaterală în domeniul mizicii, dansului, teatru, limbilor streine şi altele. La fel în incinta Complexului este un fitnes centru amenajat modern cu un spaţiu de 1600 mp.

Fiecare rezident are la dispoziţie parcare subterană de tip închis cu ascensor şi supraveghere video, şi parcare deschisă cu barieră de acces. Teritoriul adiacent este frumos amenajat şi conţine teren de joacă pentru copii de tip închis.

Intrarea în clubul de fitness şi spaţiile de oficii este din partea opusă a blocului.

Complexul locativ Lev Tolstoi este sub videosupraveghere totală şi are pază asigurată 24/24.

Apartamente

Complexul Locativ Lev Tolstoi vă propune apartamente în versiune albă ideală cu înălţimea tavanelor de 3,2 metri. Dumneavoastră aveţi posibilitatea de a cumpăra apartamente cu o cameră, cu două, trei şi patru camere cu sau fără debarale. Viitorii locătari au la dispoziţie apartamente cu astfel de spaţii:

  • Apartamente cu 1 odaie de la 32 mp până la 64 mp;
  • Apartamente cu 2 odăi între 40 mp şi 81 mp;
  • Apartemente cu 3 odăi începâd cu spaţiul de la 60 de mp până la 125 mp;
  • Apartemente cu 4 odăi între 76 mp şi 147 mp.

Apartamele diferă prin schemele sale neobişnuit de comode şi logic proiectate dar absolut toate sunt foarte spaţioase primitoare şi luminoase.

Momentul fascinant este etajul penthouse la nivelul superior a clădirii cu privelişti uimitoare şi terase mari.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Compania SKY HOUSE este unul dintre liderii Republicii Moldova pe piaţa investiţională în construcţii. Este o companie verificată de timp cu obiecte finisate de o calitate europeană construite cu o mare responsabilitate din materiale de ultima generaţie.

Compania de construcţii SKY HOUSE vă oferă posibilitatea de a procura apartamentul de vis în ipotecă sau în rate.

  • Aveţi posibilitatea de a profita de un contract de ipotecă directă de la compania de construcţii cu un termen de până la patru ani fără dobîndă, fără bancă şi fără gaj, cu condiţia de a achita prima rată în mărime nu mai puţin de 8%.
  • Aveţi posibilitatea de a procura un apartament în două tranşe cu mărimea de 50% a primei tranşe şi 50 % - tranşa a doua.
  • Dacă achitaţi 100 % costul locuinţei alese sigur primiţi o reducere reală foarte plăcută.
  • Compania de construcţii oferă reduceri atrăgătoare viitorilor locătari care au intenţia de a cumpăra două, trei şi mai multe apartamente.
  • La fel sărbătorile vor fi mai fericite pentru Dumneavoastră, deoarece puteţi profita de reducerile plăcute oferite de SKY HOUSE în timpul sărbătorilor.

Procedura de cumpărare a apartamentelor este legală, toate contractele sunt autentificate la notar şi înregistrate, numai după asta Dumneavoastră vă achitaţi. Procedura de cumpărare este absolut transparentă, Dumneavoatră primiţi la mână cheile şi documentele, compania de construcţii vă asigură transmiterea reţelelor la balanţa asociaţiei. Toate apartamentele Complexului Locativ Lev Tolstoi au numere cadastrale.

Mai multă informaţie detaliată citiţi pe site-ul oficial al Companiei de construcţii SKY HOUSE.

Complexul Locativ Lev Tolstoi nu este construit pentru toţi, ci numai pentru unici. Aici poţi şi Tu să devii unic în modul tău.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex Lev Tolstoi?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Lev Tolstoi din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Complex Lev Tolstoi?

M² în acest complex costă de la ‍1 500 €.

Cum să cumpăr un apartament în Complex Lev Tolstoi în Chişinău?

Modalități de plata în Complex Lev Tolstoi: Rate la dezvoltator, Ipotecă de dezvoltator, Plata integrală.

Termen de finalizare Complex Lev Tolstoi?

scara 1, scara 2, scara 3 – finalizat.