Complex Lev Tolstoi 74
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Lev Tolstoi, 74

Schițe și prețuri în Complex Lev Tolstoi 74

1 camere
47 m2
indisponibil
2 camere
60 m2
indisponibil
3 camere
88 m2
indisponibil

Complex Lev Tolstoi 74 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case3
🟧 Numărul de etaje16
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftlifturi Kleemann
🟧 Numărul de scara3
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi deschisă
🟧 Termoizolarevată minerală,polisteren

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente44.3–119.3 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul locativ este amplasat foarte comod și reușit imediat în spatele Hotelului „Național”, pe adresa exactă: strada Lev Tolstoi, 74, sectorul Centru, oraşul Chişinău, mun. Chișinău.

Infrastructură

Amplasarea prestigioasă a blocurilor locative în inima Capitalei și în centrul cultural, social și comercial a Chișinăului, oferă locatarilor săi o viață fericită în apropiere de toate punctele de interes, punctele comerciale, socio-culturale, divertisment, odihnă și agremenet.

În vecinătate cu casa locativă se găsesc o varietate mare de restaurante, cafenele, baruri, bierării, pizzerii, karaoke, cazino, cluburi de noapte și hoteluri.

Complexul Locativ de pe strada Lev Tolstoi, 74 literalmente este înconjurat de magazine mixte, centre comerciale (Akai Moldova, Baby-Hall, Grand Hall, Atrium), minimarkete și ghipermaketul №1, piața centrală și Magazinul Univesal Central UNIC.

La o distanţă în doar câţiva paşi pe jos de la locuințele blocurilor se găsesc multe secții bancare, farmacii, frizerii, saloane de frumusețe și centre stomatologice.

În apropiere de scările locative se găsește Instituția preșcolară №203, grădinițele: №12 și №210, Liceul Teoretic Minerva, Liceul român-spaniol „M. de Cervanes Saavedra”, Liceul „Mihail Koțiubinski”, Liceul „Academia copiilor” și Colegiul Naţional de Administrae şi business.

Unul din cei mai importanți vecini a acestui Complex Rezidențial este Catedrala Episcopală Sf. Teodor Tiron (Mănăstirea Ciuflea).

Căi de transport

Complexul Rezidențial de pe str. Lev Tolstoi, 74 are acces liber la transportul public, ce circulă pe strada Izmail, Bd. Ștefan сel Mare și Sfânt și Bd. Constantin Negruzzi. În apropierea blocurilor locative sunt opriri a transportului urban, de unde este ușor de ajuns la toate sectoarele Capitalei. De aici până la Gara Feroviară sunt 2,3 km, până la Gara de Nord – 1,9 km, la Gara de Sud – 6 km și la Aeroport – 13,7 km.

Monumentul Ştefan сel Mare şi Sfânt este doar la 2,5 km de la scările acestui Complex locativ.

Informații tehnice a construcţiei

Complexul Rezidențial de pe str. Lev Tolstoi, 74 are o construcție de tip – monolit (beton armat) cu zidărie combinată din cărămidă roșie de marcă „Macon” și blocuri din BCA (produse în România). Din exterior casa este termoizolată cu vată minerală și polisteren extrudat. Pardoselele și pereții interiori sunt cu termo și fono izolare.

Complexul locativ are construite trei blocuri cu a câte 16 nivele și este împărțit în trei scări.

Scările sunt dotate cu ascensoare silențioase și rapide de marcă „KLEEMANN”, ce circulă inclusiv până la nivelul parcării subterane.

Holurile din casă sunt spațioase și finisate cu materiale calitative în nuanțe deschise.

Apartamentele dispun de ușă metalică la intrare și geamuri termopane energoeficiente cu 6 camere și 3 rânduri de sticle.

Locuințele se încălzesc individual prin cazan autonom german de clasă A, marca BOSH.

Toate rețelele inginerești sunt conectate și contorizate la apă, gaz și electricitate.

În apartamente este fir de telefon, TV, conexiuni la interfon și internet prin fibră optică.

Amenajarea Complexului locativ

Complexul Locativ dispune de locuri de parcare subterane și la subsol sunt disponibile debare pentru depozitarea lucrurilor locatarilor.

Curtea Complexului este păzită și are amenajat un teren de joacă pentru copii și locuri de paracre terestre.

Despre apartamente

Complexul Locativ de pe strada Lev Tolstoi, 74 propune spre vânzare apartamente cu 1, 2 și 3 odăi, ce sunt date în exploatare „ în versiune albă” între astfel de spații totale:

  • Apartamente cu o odaie au spațiul între 45mp-58mp.
  • Apartamente cu două odăi au spațiul între 69mp-83mp.
  • Apartamente cu trei odăi au spațiul între 89mp-120mp.

Despre Dezvoltator și metode de cumpărare a imobiliarului nou

Construcția Complexului Locativ de pe strada Lev Tolstoi, 74 a fost intemeiată în anul 2015 de Compania de Construcții „Exfactor Grup”. Această companie a fost fondată în anul 2001 și se mândrește cu proiectele sale finisate și calitativ construite.

Exfactor Grup oferă cumpărătorilor posibilitatea de achitare în rate a imobiliarului nou, până la momentul dării casei în exploatare. După ce casa este dată în exploatare, apartamentul poate fi achitat la momentul semnării contractului de vânzare-cumpărare sau puteți profita de o ipotecă bancară.

Pentru mai multă informaţie despre apartamentele Complexului Locativ din str. Lev Tolstoi, 74, despre Dezvoltator și posibilitățile de cumpărare, accesați pagina oficială a Companiei de construcţii „ Exfactor Grup”.

Unde se află Complex Lev Tolstoi 74?

str. Lev Tolstoi, 74.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Lev Tolstoi 74 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Lev Tolstoi 74 din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Lev Tolstoi 74 este – Exfactor-grup.