Eminescu Residence
în Chişinău

apartamente
de la ‍72 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 800 €
Dezvoltător
Adresă
str. Eminescu, 78

Mai detaliat despre blocul

str. Eminescu, 78
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Eminescu Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 16 ianuarie 2024
1 camere
40–64 m2
de la ‍1 800 € / m2de la ‍72 000 €
2 camere
64.8–73.6 m2
de la ‍1 800 € / m2de la ‍116 640 €

Eminescu Residence pe hartă Chişinău

Plata în rate la Eminescu Residence

Disponibil

Metode de achiziționare a apartamentelor în Eminescu Residence

Plata integrală

Credit

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje5
🟧 Facilităţismart video interphone, teren de joacă
🟧 Liftda
🟧 Termoizolarevată minerală
🟧 Сurte închisăsupraveghere video 24/7/365

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente40–73.6 m2

Informații despre Complexul locativ

Amplasare de lux pentru un ansamblului rezidențial de lux

În unul din cele mai prestigioase cartiere din capitală, pe strada Mihai Eminescu, în centrul vechi al municipiului Chișinău se află localizat ansamblul rezidențial „Eminescu Residence”.

Descrierea zonei de amplasare și a vecinătăților

Complexul locativ „Eminescu Residence” se află amplasat foarte confortabil în apropiere de o mulțime de puncte de interes din capitală - într-o zonă rezidențială cu o infrastructură la maxim dezvoltată. De la blocul rezidențial este acces rapid până la Piața Marii Adunări Naționale și până la Parcul Catedralei, unde se ajunge în doar 10 minute, pe jos.

Până la Piața Centrală sunt de parcurs aproximativ 1000 metri în maxim 13 minute. Și pe o rază de până la 1,5 km se află cele mai bine cunoscute Teatre și obiecte de cultură și artă așa ca: Sala cu Orgă, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Teatrul „ANTON CEHOV”, Teatrul Național „Mihai Eminescu” și Teatrul „Satiricus „Ion Luca Caragiale”.

De asemenea în această zonă funcționează cele mai delicioase restaurante, cele mai bune cafenele, pizzerii și cluburi de noapte. Precum și sunt multe cluburi sportive și organizații medicale. Iar copiii rezidenților din complexul locativ „Eminescu Residence” au puse la alegere în apropiere de casă o diversitate de organizații educaționale și instituții de învățământ așa ca: Liceul Teoretic român-spaniol „Miguel de Cervantes Saavedra”, Liceul Teoretic Kiril și Metodiu, Liceul „Mihai Coțiubinschi”, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Institutul de Relații Internaționale din Moldova și Academia de Studii Economice din Moldova. Anume în această zonă funcționează și multe instituții financiare și centre comerciale, nu departe de complex se află magazinul „Gemenii”, este centrul comercial „Sun City” și magazinul „UNIC”.

Distanțe reale până la punctele de interes

  • Autogara de Nord este localizată la 3,6 km de la casa locativă „Eminescu Residence”.
  • Autogara de Sud se află la 6,3 km.
  • Gara feroviară este la 2,9 km.
  • Aeroportul internațional din Chișinău se află localizat la o distanță de 14,5 km.

Mai mult decât o clădire locativă - o capodoperă

Ansamblul locativ „Eminescu Residence” reprezintă un corp de imobil cu un aspect elegant, inedit și foarte atractiv.

Clădirea rezidențială este egalată cu un obiect de artă, care este realizat cu utilizarea a celor mai inteligente tehnologii de construcție. Casa locativă este construită din materiale cu o durabilitate sporită și cu o carcasă din beton armat. La zidăria pereților este folosită cărămida roșie de marca Brikston, care se caracterizează cu cele mai bune capacități de eficiență nu numai termică dar și fonică. În plus la acestea, din exterior toți pereții sunt fiabil placați cu vată minerală, care perfect se isprăvește cu capacitățile termice și fonice de izolație. Încă un plus semnificativ din punct de vedere a elementelor constructive sunt plăcile din piatră naturală, ce sunt placate pe fațada clădirii rezidențiale și suplimentar asigură imobilul cu capacități sporite de anti - incendiu.

Amenajarea complexului și a terenului adiacent

Complexului imobiliar „Eminescu Residence” este perfect amenajat cu cele mai noi tehnologii și oferă confort la maxim rezidenților și vizitatorilor. La parterul imobilului sunt proiectate zone comerciale (cu un număr limitat) și spații special dedicate pentru servicii sau birouri, toate aceste spații sunt proiectate cu înălțimea tavanelor de aproximativ 5 metri. În holul complexului locativ 24 de ore din 24 sunt oferite servicii de concierge. În casa locativă este instalat un ascensor mega - silențios, de ultimă generație, care este produs în Uniunea Europeană. Complet complexul dispune de sistem de iluminat SMART, care considerabil minimizează consumul curentului electric.

Corpul de imobil și întreg teritoriul ansamblului rezidențial este acoperit cu Wi-Fi gratuit. Sistemul înalt de siguranță a locatarilor și a bunurilor este asigurat de către camerele de supraveghere video care sunt instalate peste tot teritoriul și au viziune peste toată suprafața complexului rezidențial și acesta este complet monitorizat și funcționează non stop 24 de ore din 24. În curtea interioară a ansamblului locativ este modern amenajat un tern de joacă pentru copii și sunt organizate locuri de odihnă dotate cu mobilier urban.

Descrierea apartamentelor de lux și a finisajelor de clasă Premium

Toate apartamentele din complexul locativ „Eminescu Residence” sunt prezentate cu scheme bine gândite cu una și două camere generoase, unde spațiile locative sunt logic amplasate, dar la cererea investitorilor fiecare din aceștia au posibilitatea de personalizare a unităților locative.

  • Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața cuprinsă între 40 mp și 64 mp, acestea pot fi ușor replanificate;
  • Suprafața unităților locative cu două camere începe de la 64,8 mp și ajunge până la 73,6 mp.

Toate apartamentele sunt oferite în vânzare în versiune de finisare ideală – „la alb”. Locuințele sunt perfect finisate și dispun de pereți mecanizat tencuiți și de tavane fără de grinzi, ideal netede și prelucrate cu amestec uscat. Cu siguranță că toate apartamentele se dau în exploatare conectate la toate utilitățile generale și asigurate cu apă, canalizare, gaz și curent electric.

La fiecare contor din locuințe este conectat sistemul de telemetrie prin care se efectuează automat colectarea datelor și expedierea automată a acestora către furnizori.Și fiecare apartament este conectat la sistemul de video interfon, iar sistemul de video interfon poate fi ușor conectat la Smartfon-ul stăpânului. Locuințele sunt accesibile și prin ipotecă, unde Dezvoltatorul vă stă la dispoziție cu un ajutor pentru documentare și consultare gratuită. De asemenea cumpărătorii au posibilitatea de a profita de metode de achitare în rate.

Cu o mare plăcere sunteți invitați cu o vizită pe pagina web a complexului locativ „Eminescu Residence”, unde găsiți toate schemele apartamentelor clar afișate și desfășurate, unde sunt prezentate mai multe poze și se află contactele directe ale Departamentului de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Eminescu Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Eminescu Residence din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Eminescu Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 800 €.

Cum să cumpăr un apartament în Eminescu Residence în Chişinău?

Modalități de plata în Eminescu Residence: Rate la dezvoltator, Plata integrală, Credit.

Termen de finalizare Eminescu Residence?

– Finalizare în 2023 tr. 4 .