Milanin Alexandru cel Bun
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alexandru cel Bun, 47

Mai detaliat despre blocul

str. Alexandru cel Bun, 47
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Milanin Alexandru cel Bun pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje7
🟧 Facilităţispații comerciale, locuri de joacă pentru copii, farmacia
🟧 încălzireautonomă
🟧 LiftSchindler
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaregaraje pentru 35 mașini
🟧 Termoizolaretermoizolare pereților interiori și exteriori
🟧 Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente45
🟧 Spaţiu apartamente46.55 – 176.15 м²

Informații despre Complexul locativ

Adresa complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Milanin Petersburg Residence” se găsește amplasat prestigios în centrul istoric al capitalei, în vecinătatea imediată a Parcului Catedralei, pe strada Alexandru cel Bun, la numărul 47, în orașul Chișinău.

Vecinătăți și descrierea zonei de amplasare

Complexul rezidențial „Milanin Petersburg Residence - Alexandru cel Bun” se află localizat într-o zonă întrebată și înalt apreciată cu o infrastructură la maxim de dezvoltată din toate punctele de vedere. Blocul locativ este amplasat ultracentral și este așezat în imediata apropiere de stradă, dar totodată aici este o zonă destul de liniștită și comodă, cu acces către transport public și către parcuri, școli, grădinițe, magazine și piețe. Aici se găsesc la îndemână absolut tot de ca aveți nevoie. Pentru interes comercial și nevoi cotidiene se află: Centrul Comercial „Sun City” cu o diversitate de magazine și buticuri; Supermarket-ul Nr. 1; Centrul Comercial „Gemenii”; Piața cu magazine de flori; sucursale a multor bănci și Poșta Moldovei. Din punct de vedere a medicinii în zonă se găsesc: Spitalul „Galaxia”, Clinica „Baby Ortoped” și Centrul Medical „Allclinic Moldova”.

Cele mai prestigioase instituții de învățământ le găsiți în această zonă: Academia de Studii Economice a Moldovei, Institutul de Relații Internaționale din Moldova, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Liceul Teoretic Kiril și Metodiu, Liceul Teoretic român-spaniol „Miguel de Cervantes Saavedra” și Liceul „Mihai Coțiubinschi”.

Relaxare și distrații: Teatrul „ANTON CEHOV”, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Teatrul Satiricus „Ion Luca Caragiale”, Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Sala cu Orgă și cele mai bune restaurante din capitală, o mulțime de cafenele și pizzerii: „Andy’s Pizza”, „La Plăcinte” și McDonald’s.

De la casa locativă „Milanin Residence - Alexandru cel Bun” sunt doar 1100 de metri până la Monumentul lui Ștefan сel Mare și Sfânt, până la Piața Centrală și Gara Centrală sunt de parcurs pe jos aproape 1400 mp, până la Gara Feroviară sunt 2,3 km, Gara Auto de Nord se găsește la o distanță de 3,7 km și până la Aeroportul Internațional din Chișinău sunt de parcurs în jur la 14,1 km prin Bulevardul Dacia.

Concept, caracteristici și detalii tehnice

Ansamblul locativ „Milanin Residence Petersburg - Alexandru cel Bun” este construit pe un teren cu suprafața de 15 ari. Regimul de înălțime al clădirii de clasă Premiul este cu: Parter plus Șapte Etaje și plus o Mansardă înaltă. Tehnologia construcției și calitatea lucrărilor sunt realizate conform normelor și standardelor internaționale de calitate în vigoare. Blocul locativ se caracterizează cu locuințe de primă clasă și este prevăzut cu un aspect elegant și dispune de o ținută decentă, care corespunde stilului arhitectural din centrul Chișinăului. Design-ul luxos atât pentru interior cât și la exterior se observă de la prima vedere, clădirea este finisată în culori calde, ce se combină perfect cu culorile contraste ale mansardei și tâmplăriei. Structura constructivă a imobilului este fiabilă, durabilă, construită cu un nivel sporit de siguranță la cutremure. Pereții clădirii de apartamente sunt clădiți din cărămidă eficientă termic și fonic plus pe exterior mai este aplicat un strat de termo izolare, iar finisajele exterioare de calitate deosebită nu numai înfrumusețează casa dar și o protejează de precipitații și o fac rezistentă la timp. Geamurile instalate la casă sunt de tip termopan, cu profil PVC de marca Veka și beneficiază de 6 camere termice, care asigură locatarii cu liniște, căldură și pătrunderea prafului.

Amenajarea interioară și exterioară a complexului

Holurile complexului imobiliar „Milanin Residence - Alexandru cel Bun” sunt foarte primitoare și confortabile, deoarece sunt perfect finisate cu materiale alese cu un bun gust, toate fiind de clasă Premium. Scările de la intrare, pereții și pardoselile coridoarelor și a spațiilor comune sunt placate cu marmură și granit. Pentru circulația interioară din bloc pe vertical este instalat un ascensor silențios de producere spaniolă de la firma Schindler, acesta circulă foarte liniștit fără a deranja locatarii, este foarte fiabil și confortabil. Pentru transportul personal al locatarilor în complexul locativ este prevăzut un garaj, care poate găzdui un număr de 35 de automobile. Terenul dedicat petrecerii timpului copiilor și parcului interior pentru joaca acestora este proiectat modern, cu un nivel înalt de securitate și sigur că este de tip – închis. Ansamblul locativ este complet securizat și dispune de o ogradă închisă, care este îngrădită cu gard fiabil din piatră. Peste tot teritoriul ansamblului locativ și în interiorul corpului locativ sunt instalate camere video și complexul este păzit, iar noaptea peste tot se aprinde iluminatul casei și a curții prin sistem automat.

Despre apartamentele exclusiviste și confortabile

Complexul rezidențial „Milanin Residence Petersburg - Alexandru cel Bun” este prevăzut cu un număr total de 45 apartamente. Locuințele sunt proiectate și oferite în vânzare cu planuri ideale cu 1, 2, 3 și 4 camere.

  • Apartamentele cu o cameră sunt prevăzute cu suprafața de 46,55 mp;
  • Locuințele cu două camere dispun de suprafața de la 57,55 mp până la 72,5 mp;
  • Unitățile locative cu trei camere au suprafața cuprinsă între 71,65 mp și 125,5 mp;
  • Proprietățile rezidențiale cu patru odăi sunt prezentate cu suprafața construită de la 110,4 mp și până la 176,15 mp.

Pentru proiectarea tuturor locuințelor în parte inginerii au luat în considerație fiecare detaliu și fiecare metru pătrat e fost gândit cu funcționalitate înaltă pentru a oferi rezidenților o viață la maxim de confortabilă. Apartamentele dispun de planificări individuale dar cumpărătorii au posibilitatea de o replanificare și personalizarea locuinței poate fi efectuată ușor conform nevoilor și gusturilor personale. Locuințele la momentul predării sunt finisate cu materiale pentru interior de calitate superioară plus din interior pereții sunt suplimentar termo și fono izolați, pentru a păstra căldura în timpul iernii și liniștea permanentă.

Beneficiarii primesc cheile de la apartamente cu pardoselile turnate fără denivelări și acoperite cu un strat de protecție.

Constructor și Dezvoltator

Complexul „Milanin Residence - Alexandru cel Bun” este proiectat și dezvoltat de către compania „NG Imobil”, care se prezintă pe piața Republicii Moldova cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor și amenajării complexelor rezidențiale de lux și folosește doar materiale calitative și soluții termice inovative. Compania „NG Imobil” oferă reduceri cumpărătorilor care își pot permite achitarea integrală a imobilului, oferă posibilitatea de plată în rate și chiar fără de avans.

Toate persoanele interesate de un apartament nou în centrul capitalei în complexul rezidențial „Milanin Petersburg Residence - Alexandru cel Bun” sunt invitate cu o deosebită plăcere să viziteze site-ul web al companiei „NG Imobil”, unde găsesc afișate mult mai multe materiale și detalii constructive și restul informațiilor utile, precum și unde toate contactele directe sunt afișate.

Acest proiect mai este numit și Milanin Petersburg.

Unde se află Milanin Alexandru cel Bun?

str. Alexandru cel Bun, 47.

Termen de finalizare Milanin Alexandru cel Bun?

str. Alexandru cel Bun, 47 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Milanin Alexandru cel Bun în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Milanin Alexandru cel Bun din Chişinău?

Dezvoltătorul Milanin Alexandru cel Bun este – NG-Invest.