Milanin lev Tolstoi
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Lev Tolstoi, 13

Mai detaliat despre blocul

str. Lev Tolstoi, 13
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1
Indisponibil

Milanin lev Tolstoi pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje5
🟧 Facilităţi supermarket, teren de joacă
🟧 încălzireautonomă
🟧 LiftSchindler
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaregaraj: 20 mașini
🟧 Termoizolaretermoizolare pereților interiori și exteriori
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente30

Informații despre Complexul locativ

Descrierea zonei de amplasare

Complexul locativ „Milanin Residence – Lev Tolstoi” se află localizat în sectorul Centru al orașului Chișinău, pe strada Lev Tolstoi, la numărul 13. Ansamblul rezidențial se învecinează cu Stadionul Republican și nu departe de bloc este Muzeul Militar. Imediat lângă casă se află Bazinul Universității de Stat sunt restaurante, cafenele, baruri, pizzerii și cafenele. În acest cartier sunt sucursale bancare, farmacii și funcționează Hipermarket-ul Nr1.

Nu departe de complex se află Mănăstirea Ciuflea și Academia de Teologie Ortodoxă. Distanțe reale:

  • Până la Piața Marii Adunări Naționale se află la o distanță de 2,2 km;
  • Până la Centrul Comercial „UNIC” și Piața centrală sunt 1100 de metri (pe jos);
  • Până la Gara Feroviară sunt 1600 de metri (mers pe jos);
  • Până la Gara Auto de Sud sunt 5,3 km;
  • Până la Gara Auto de Nord sunt 2,9 km;
  • Până la Aeroportul Internațional din Chișinău sunt 11,7 km.

Prezentarea complexului cu momente și caracteristici tehnice

Ansamblul locativ „Milanin Residence – Lev Tolstoi” reprezintă o clădire cu o statură solemnă și un aspect decent. Casa perfectă este construită cu Parter plus 5 etaje și o mansardă verde. Blocul rezidențial este construit cu un nivel ridicat de rezistență la cutremure și are o structură robustă din beton cu pereți din cărămidă. Absolut toată suprafața fațadei clădirii locative este complet acoperită cu izolație termică și dispune de izolare fonică fiabilă.

Fațada imobilului este finisată în două culori maro pentru parter și mansardă, iar etajele sunt finisate în culoarea bej, balcoanele sunt ideal combinate cu balustrade din fier și stâlpi decorativi, iar acoperișul clădirii este verde amenajat cu arbuști decorativi plantați. Holurile complexului locativ, coridoarele și spațiile comune sunt perfect finisate cu materiale de premium clasă, cu pardoseli placate cu plăci din marmură și granit. Ferestrele instalate la bloc sunt cu profil PVC cu 6 camere de la VEKA și cu sticlă tripan.

Ascensorul care circulă în bloc este de marca Schindler de producere elvețiană, acesta funcționează într-un regim minim de gălăgie și este caracterizat cu un nivel ridicat de fiabilitate. Locul de joacă pentru copii se află amplasat în curtea interioară a complexului și este complet îngrădit, terenul este modern amenajat și dispune de un nivel înalt de siguranță, unde copiii locatarilor vor petrece plăcut timpul în curtea personală.

În ogradă sunt plantate zone verzi, există amenajate alei pietonale și este instalat mobilier urban cu bănci plus este instalat sistem de iluminat exterior. De asemenea complexul beneficiază de un sistem automat de iluminare a clădirii locative. Locurile de parcare sunt proiectate supraterane și există și locuri de parcare în garajul subteran, cu un număr total de 20 de parcări subterane. Curtea ansamblului locativ este complet îngrădită (cu gard din lemn) și complexul locativ este clasificat ca un obiect rezidențial de tip închis cu acces controlat și la maxim securizat. Ansamblul rezidențial „Milanin Residence – Lev Tolstoi” dispune de pază individuală 24 de ore din 24 și beneficiază de un sistem de video monitorizare cu camere de supraveghere.

Apartamente de clasă LUX cu finisaje Premium

Complexul locativ „Milanin Residence – Lev Tolstoi” dispune de 30 de apartamente excelente, pentru a vă oferi un stil de viață la cele mai înalte standarde.

Planurile apartamentelor sunt individuale și acestea sunt proiectate cu una, două și trei camere. Apartamentele oferă locatarilor posibilitatea de o replanificare conform necesităților personale. Fiecare apartament este izolat termic din interior și dispune de un nivel ridicat de izolare fonică, pentru liniște și confort atât pentru locatari cât și pentru vecini. Unitățile locative sunt oferite în vânzare pe piața imobiliară a Chișinăului în versiune albă de finisare. Pardoselile locuințelor sunt nivelate cu sapă din beton și sunt prelucrate cu un strat de protecție.

Toate apartamentele sunt prevăzute cu un sistem autonom de încălzire. Casa locativă se predă cu toate utilitățile conectate, este racordare la țeava de gaze, la sistemul de curent electric și este branșament la canalizare și la sistemul de aprovizionare cu apă menajeră. În fiecare proprietate locativă este dotat cablaj pentru TV, linie telefonică și internet . Dezvoltatorul „NG Invest” este o companie de construcții cu experiență și are finisate și date în exploatare obiecte imobiliare de lux. Compania „NG Invest” folosește la construcții doar materiale de calitate superioară și utilizează tehnologii inovative pentru sistemele de izolare termică a imobilelor sale, iar echipa de profesioniști dispune un bun gust, deoarece toate obiectele locative dispun de aspecte excepțional de atrăgătoare. Dezvoltatorul acceptă ca metode de plata – plata cash și achiziționarea prin creditare bancară și oferă ajutor la pregătirea tuturor documentelor pentru semnarea unui contract ipotecar.

Pentru cumpărătorii interesați de o locuință perfectă din centrul capitalei, oferta unui apartament în Complexul locativ „Milanin Residence – Lev Tolstoi” - este ideală. Pe web site-ul Dezvoltatorului „NG Invest”, sunt afișate mai multe materiale și detalii tehnice despre construcție, găsiți mai multe poze cu schemele locuințelor noi și sunt afișate contactele directe ale secției de vânzări.

Unde se află Milanin lev Tolstoi?

str. Lev Tolstoi, 13.

Termen de finalizare Milanin lev Tolstoi?

str. Lev Tolstoi, 13 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Milanin lev Tolstoi în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Milanin lev Tolstoi din Chişinău?

Dezvoltătorul Milanin lev Tolstoi este – NG-Invest.