NG-Invest

Proiecte dezvoltator NG-Invest

0 proiecte
în construcție
5 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator NG-Invest

Compania de construcții «NG-Invest» a fost înființată la sfârșitul anului 2005 și funcționează cu succes pe piața imobiliară din Republica Moldova. Posedând ani de experiență în domeniul construcțiilor, dezvoltatorul este capabil să realizeze cele mai neobișnuite proiecte, construind obiecte cu orientare diferită.

Specialiștii companiei efectuează lucrări de orice nivel de complexitate, oferind clienților săi servicii calitative și cu multiple profiluri, respectând întotdeauna regula principală - profesionalism în toate. «NG Invest», în activitatea sa zilnică, utilizează doar materiale de înaltă calitate, aplică soluții inovatoare de izolare termică, ia în considerare toate detaliile pentru confortul și siguranța absolută a viitorilor locatari.

Munca minuţioasă a angajaților responsabili ai companiei servește ca o garanție excelentă pentru finalizarea fiecărui obiect, aflat în construcție, exact în termen, așa cum se prevede în contract. Ca urmare, «NG Invest» reuşeşte sa satisfacă la maxim cerinţele celor mai exigenţi clienţi, impresionându-i constant cu idei minunate si împlinind visul oricărei familii despre propria casă.

Compania «NG Invest» se dezvoltă zilnic, crescând treptat potențialul, surprinzând în mod regulat și în același timp încântând clienții cu construcţia unor obiecte noi. Rezidența «Milanin» poate fi considerată pe drept, anume un astfel de proiect chiar în centrul capitalei moldovenești, care se află în apropiere de clădirile cu importanţă istorică din Chișinău.

«MilAniN» este un obiect de nouă generație în construcții, un complex rezidențial de clasă premium, cu cel mai înalt nivel de confort și calitate. Aici fiecare va găsi condițiile ideale pentru trai și prețurile minime la un asemenea nivel de proprietate imobiliară.

Pentru dezvoltarea sa valoroasă și progresivă în viitor, dezvoltatorul va respecta strict înaltele standarde de calitate în activitatea sa și se angajează să îmbunătățească, în mod constant, calificarea angajaților săi, ceea ce va asigura, în final, prezența de succes a companiei «NG Invest» pe piața construcțiilor din Moldova.