Old Town Residence Columna
în Chişinău

Prețul / m2
de la ‍1 500 €
Adresă
str. Columna, 88

Mai detaliat despre bloc

Columna
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 2 a anului 2021

Old Town Residence Columna pe hartă Chişinău

Evoluția construcției Old Town Residence Columna

Facem fotografii ale șantierului de construcție al complexului rezidențial din aceleași unghiuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2020

Evoluția construcției Old Town Residence Columna - Perspectivă 1, februarie 2020
Perspectivă 1
septembrie 2019februarie 2020
Evoluția construcției Old Town Residence Columna - Perspectivă 2, februarie 2020
Perspectivă 2
decembrie 2019februarie 2020

Caracteristici ale complexului rezidențial

Informații despre Complexul locativ

Localizare

O perlă arhitecturală situată în inima Chișinăului, la câțiva pași de Pacul Catedralei, pe strada Columna, numărul 88, în sectorul Centru se prezintă fascinznt ansamblul rezidențial „Old Town Residence”.

Informații despre zona de amplasare și vecini

Complexul locativ „Old Town Residence” literalmente este înconjurat de toate facilitățile urbane, unde se găsesc cele mai întrebate locuri din capitală, суду mai bune cafenele, pizzerii, terase, restaurante delicioase și pub-uri, menționăm doar unele din ele: fast food-ul McDonald’s, Andy’s Pizza, La Plăcinte și o mulțime de restaurante cu bucătării internaționale.

În vecinătatea casei locative funcționează diverse saloane de înfrumusețare, sunt clinici stomatologice și centrele medicale: „AMT” și „AllClinic Moldova”, Spitalul „Galaxia” și clinica „Baby Ortoped”.

În această zonă sunt o mulțime de instituții financiare, oficiul central Poșta Moldovei, Magazinul „Gemenii”, diversele buticuri și magazinele de lux din Centrul Comercial „Sun City”, supermarket-ul Nr. 1, Piața Centrală și cea mai frumoasă stradă cu piața de flori unde găsiți cele mai încântătoare expoziții floristice.

Anume aici se găsesc unele cele mai bune școli și universități din Chișinău: Liceul Teoretic SPIRU HARET, Centrul Educațional „Elite Academia School”, Liceul „Mihai Coțiubinschi”, Liceul Teoretic Român – France „Gheorghe Asachi”, Liceul Teoretic Român-Spaniol „Miguel de Cervantes Saavedra”, Liceul Teoretic Kiril și Metodiu, ULIM (Universitatea Liberă Internațională din Moldova), Institutul de Relații Internaționale din Moldova și ASEM (Academia de Studii Economice din Moldova).

Cei mai prestigioși vecini ai complexului rezidențial „Old Town Residence” sunt: Palatul Național, Casa Guvernului, Primăria Chișinău și Ambasade a multor țări. De asemenea: Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Teatrul „Satiricus „Ion Luca Caragiale”, Teatrul de dramă „Anton Cehov”, Teatrul Republican „Luceafărul”, Teatrul Republican de păpuși „Licurici” și Sala cu Orgă, Cinematograful „Patria – Emil Loteanu” și Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”.

Distanțe mici până la toate punctele importante

De la complexul rezidențial „Old Town Residence” până la Piața Marii Adunări Naționale și Parcul Catedralei sunt doar 200 de metri;

  • Până la Piața Centrală sunt 1000 de metri, la aceiași distanță se află și Gara Centrală;
  • Gara Feroviară - 2,5 km;
  • Gara Auto de Nord - 2,9 km;
  • Gara Auto de Sud - 5,8 km;
  • Aeroportul Internațional din Chișinău - 13,4 km.

Prezentarea generală și conceptul complexului

Ansamblul locativ „Old Town Residence” este un proiect imobiliar de tip – „Club House” cu un număr redus de apartamente, unde liniștea și intimitatea se îmbină și ocupă un loc de vârf al confortului. Clădirea rezidențială este proiectată cu un Demisol plus Parter și plus 7 nivele, unde apartamentele sunt amplasate începând doar cu etajul 2. La implementarea proiectului rezidențial sunt folosite cele mai inovative tehnologii și cele mai calitative și durabile materiale de construcții, toate doar de clasă Premium. La zidăria pereților este utilizată cărămida naturală – ecologic curată - cărămidă roșie de marca BRIKSTONE.

Carcasa casei dispune de blocaje din monolit de rigiditate înaltă pentru placajele între etaje, iar stâlpii din beton armat oferă construcției un nivel înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter. În calitate de sistem de termoizolare este folosită vata bazaltică cu grosimea de 100 mm, care se deosebește cu capacitățile sale sporite nu numai termice și fonice dar și anti-incendiare. Fațada imobilului este placată cu piatră naturală de culoare albă, care oferă blocului un aspect foarte mândru și solemn. Tâmplăria exterioară instalată la casă are profil termo eficient PVC de producere germană de la Salamander în 6 camere termice, cu geam termopan reflexiv (oglindă) cu acoperire low-e și trei rânduri de sticle. Balcoanele apartamentelor sunt proiectate și finisate în stil francez și dispun de balustrade din fier forjat.

De asemenea în complexul locativ „Old Town Residence” sunt prevăzute și oficii spațioase sau suprafețe de menire comerciale, care sunt foarte întrebate și înalt prețuite datorită locului perfect de amplasare a complexului. Ascensorul instalat la blocul locativ este de Premiu clasă, de marca Schindler și beneficiază de sistem de ventilare încorporat, care are acces la toate etaje inclusiv până la parcarea din subteran. Parking-ul subteran găzduiește suficiente locuri de parcare la demisolul clădirii rezidențiale, unde în siguranță vor fi parcate mașinile locatarilor. Casa scării, hol-urile și spațiile comune sunt perfect finisate cu materiale de lux, cu marmură turcească, cu balustrade și elemente de decor din inox. Curtea ansamblului rezidențial este echipată cu mobilier urban, are plantate spații verzi, zone cu gazon, sunt amenajate alei pietonale, sunt locuri de joacă și este sistem de iluminat nocturn al teritoriului și clădirii.

În curtea complexului și în interiorul blocului accesul este controlat și strict limitat.

Amenajarea apartamentelor de lux

Complexului locativ „Old Town Residence” se slăvește cu apartamentele sale spațioase, foarte luminoase, primitoare și toate cu vederi exclusiviste asupra zonelor centrale din capitală. Locuințele se predau cumpărătorilor finisate în versiune – la alb și oferă beneficiarilor posibilitatea de personalizare a viitorului loc de trai. Înălțimea liberă a tavanelor încăperilor este de 310 cm, care oferă realizarea celor mai îndrăznețe și incomparabile design-uri.

La momentul dării în exploatare a imobilului, la intrare în locuințe sunt instalate ușile blindate. Pentru controlul consumului de gaz, curent electric și apă sunt instalate contoare individuale și apometre. Sistemul absolut inovațional de încălzire a apartamentelor este individual și este realizat în conformitate cu Termoelectrica, și acesta la fel este contorizat separat pentru fiecare apartament în parte. Ansamblul rezidențial „Old Town Residence” este construit de către unul din liderii dezvoltatorilor construcțiilor imobiliare de pe piața Republicii Moldova - Compania de construcții „AlimConstruct Grup” S. R. L. Este o companie cu o reputație perfectă și cu o activitate de peste 10 ani, care se mândrește cu obiectele sale rezidențiale ideal construite, cu un bun gust pentru care sunt alese сele mai bune locații.

Vă invităm să vizitați pagina web a companiei de construcții „AlimConstruct Grup” S. R. L., unde sunt afișate toate informațiile despre complexul rezidențial „Old Town Residence”, toate detaliile apartamentelor, amănuntele finisajelor și dotările locuințelor, de asemenea unde găsiți contactele, orele de lucru și adresa sediului companiei de construcții.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Old Town Residence Columna?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Unde se află Old Town Residence Columna?

str. Columna, 88.

Cât costă metru pătrat în Old Town Residence Columna?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 500 €.

Termen de finalizare Old Town Residence Columna?

Columna – finalizat.

Cine este dezvoltatorul Old Town Residence Columna din Chişinău?

Dezvoltator Old Town Residence Columna – AlimConstruct Grup.