AlimConstruct Grup

AlimConstruct Grup

Data înfiinţării 2008
de la ‍1 500 € / m2

Ansambluri rezidențiale AlimConstruct Grup  2 obiecte de vânzare

Complex Old Town Residence
de la ‍1 700 € / m2
Finalizat în trimestrul 3 2021
Chişinău, str. Alexandru cel Bun, 49/2
Old Town Residence Columna
de la ‍1 500 € / m2
Finalizat în trimestrul 2 2021
Chişinău, str. Columna, 88

Toate complexuri AlimConstruct Grup pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  1 obiect

Despre dezvoltator AlimConstruct Grup

Compania «AlimConstruct Grup» a fost înființată în anul 2008 și ocupă, astăzi, poziții importante în domeniul imobiliar din Moldova. Datorită activității sale și a atitudinii responsabile față de muncă, dezvoltatorul cu experiență îndelungată a câștigat o reputație excelentă, care confirmă încă o dată aprecierea înaltă din partea comandatarilor și a partenerilor.

Compania «AlimConstruct Grup» depune toate eforturile pentru a schimba imaginea capitalei moldovenești spre bine, realizând visul multor clienți ai săi - achiziționarea propriei case. Toate obiectele acestui agent economic sunt situate în zone ecologic pure ale orașului, au o infrastructură convenabilă și practică, permițând deplasarea rapidă și fără dificultăți suplimentare în orice loc al Chișinăului.

«AlimConstruct Grup» se specializează nemijlocit în construcția și dezvoltarea unor proiecte imobiliare valoroase, oferind servicii complexe și de calitate, care asigură oamenilor securitate și bunăstare. Oferind produsul de cea mai înaltă calitate, compania face ca fiecare client al său să fie satisfăcut, ceea ce reprezintă o formă extraordinară de promovare ulterioară a acesteia. De aceea, majoritatea comandatarilor se adresează la «AlimConstruct Grup» datorită recomandărilor clienților anteriori.

Structura funcționării dezvoltatorului este determinată de utilizarea unor sisteme și metode moderne, care corespund standardelor stricte, precum și de utilizarea materialelor de înaltă calitate și a angajaților calificați. În prezent, compania «AlimConstruct Grup» construiește, modernizează și realizează lucrări de restaurare, care permit tuturor obiectelor să fie contemporane, confortabile, durabile și econome în exploatare. Dacă este necesar, specialiştii companiei efectuează lucrări de reparație la cheie, oferă servicii de design de interior și exterior.

În ultimii ani activitatea «AlimConstruct Grup» a fost foarte bine studiată de către clienții companiei. Acest lucru asigură încredere impecabilă faţă de orice proces de construcție, proiectare sau design, ceea ce permite achiziționarea casei Dvs. de vis de la «AlimConstruct Grup» și să vă bucurați toată viaţa de alegerea promptă și corectă.

AlimConstruct Grup dezvoltă în