Dansicons

Proiecte dezvoltator Dansicons

Construiește începând cu 2002
dansicons.md
2 proiecte
în construcție
18 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Dansicons

«Dansicons» este una dintre cele mai serioase companii de construcții din Chișinău. Începând cu anul 2002, specialiștii companiei au acumulat o vastă experiență în crearea, dezvoltarea și implementarea celor mai eficiente proiecte în domeniul imobiliar. Scopul principal al echipei de profesioniști constă în satisfacerea la maxim a nevoilor clienților corporativi și privați, stabilirea unor relații de durată, bazate pe încredere, respect și onestitate.

Succesul companiei «Dansicons» îi asigură fortificarea constantă a poziției sale pe piața imobiliară, sporindu-i considerabil autoritatea și siguranţa în rândul populației. Specialiştii «Dansicons» construiesc cele mai diverse edificii: rezidențiale, comerciale, publice (grădinițe, școli), clădiri socio-culturale și complexe multifuncționale. Mult timp, efort şi resurse au fost investite în ridicarea caselor pentru bugetari, refugiați și păturile social-vulnerabile ale populației.

Toate proiectele, realizate de către colaboratorii companiei «Dansicons» sunt amplasate în locuri convenabile, au o infrastructură ramificată și amenajare corespunzătoare a teritoriilor adiacente. Obiectele puse în funcțiune au parcare subterană sau locuri de parcare în curte, zone de agrement, terenuri de joacă pentru copii, spații comerciale necesare, iar unele dispun chiar şi de săli sportive, biblioteci și multe altele. La câțiva pași de aceste blocuri rezidențiale se află stații de transport public, farmacii, bănci, centre de divertisment și comerciale, de asemenea supermarket-uri și piețe alimentare.

Construiește «Dansicons» pentru toate segmentele populației, oferind comoditate și bunăstare atât pentru clasa de mijloc, cât şi celor care își pot permite locuințe de elită, care le dau posibilitate proprietarilor acestora să simtă luxul și confortul sporit. În activitatea sa, compania se axează pe principii fundamentale, care permit fiecărui client să aprecieze abordarea individuală și grija dăruită.

În sensul dezvoltării ascendente continue, compania «Dansicons» stabilește noi standarde de calitate în construcții, apreciază foarte mult specialiștii săi și investește, în mod regulat, resurse valoroase pentru ridicarea calificării angajaților proprii, ceea ce reprezintă una din strategiile prezenței reușite pe piață.