Cartierul Fаmilia
în Chişinău

conform informațiilor noastre, vânzările în acest complex rezidențial au fost suspendate pentru moment
Dezvoltător
Adresă
bd. Dacia

Mai detaliat despre blocuri

Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
bul. Dacia (bloc 1)
Vânzările sunt suspendate
Necunoscut
Finalizare în 2020 tr. 4
Vânzările sunt suspendate

Schițe și prețuri în Cartierul Fаmilia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 13 august 2019
1 camere
35.43–38.03 m2
preț la cerere
2 camere
55.08–69.59 m2
preț la cerere

Cartierul Fаmilia pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Cartierul Fаmilia

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2020

Stadiul construcției Cartierul Fаmilia - Spot 1, februarie 2020
Spot 1
martie 2019februarie 2020

Caracteristici proiect

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente35,43–69,59 mp

Despre bloc

🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiterenuri de joacă, centre comerciale, farmacii, școală și grădiniță, curte pentru odihnă
🟧 încălzireindividual
🟧 PerețiBCA (beton celular autoclavizat)
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Сurte închisăda

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Cartierul Familia” se află amplasat vis-a-vis de magazinul „Metro Cash&Carry”, la sectorul Botanica, pe Bulevardul Dacia în municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „Cartierul Familia” se află situat într-o zonă liniștită și curată, lângă Muzeul Satului, imediat alături de lacul (Vosimiorca) din acest muzeu și este înconjurat de aer proaspăt și zone de parc.

Încă o facilitate este faptul că Complexul se află așezat nu departe de Grădina Botanică și de Grădina Zoologică.

Blocurile locative se învecinează cu Institutul de Protecție a Plantelor și Agricultură Ecologică al AȘM.

Cele mai apropiate instituții de învățământ sunt: Liceul Teoretic „Mihai Grecu” și Liceul „Nicolae Iorga”, la care se ajunge în maxim 6 -7 minute cu mașina, deoarece se află la respectiv 2,8 km – 2,9 km de la blocurile locative.

Numai 10 minute sunt de făcut până la Centrele Comerciale, restaurantele, pizzeriile, piețele, magazinele și policlinicele și Centrele Medicale ale sectorului Botanica

Căi de transport

Ansamblul Rezidențial se situează pe partea Bulevardului Decebal, care leagă porțile orașului de Aeroport, pe unde circulă rute de transport public la sectoarele Chișinăului și absolut toate circulă prin sectorul Botanica.

Aeroportul Internațional Chișinău este situat la 5 km de la blocurile de apartamente. Până la Gara Feroviară se parcurge în jur la 6-7 km. Autogara Nord este la 10,1 km prin Șoseaua Muncești, AutoGara centru este la 8,2 km și Auto Gara Sud la – 9,8 km. Centrul Chișinăului se află la 9,1 km.

Caracteristica Tehnică a construcției și date generale despre Proiectul Rezidențial

Complexul Rezidențial „Cartierul Familia” prezintă faza întâi de dezvoltare a șase blocuri de apartamente construite cu un regim de înălțime: cu un etaj la subsol plus un etaj de parter și plus 6 etaje locative.

Imobilele sunt construite cu o structură de rezistență care se bazează pe un schelet din beton armat și dispun de umplutura pereților din blocuri din BCA – beton celular autoclavizat.

Scările clădirilor de apartamente sunt dotate cu ascensoare moderne și confortabile, care funcționează fără zgomot.

Amenajarea Complexului Rezidențial „Cartierul Familiei”

Dezvoltatorul are grijă de rezidenții săi și oferă o infrastructură internă bine dezvoltată. Aici este un orășem mic lângă un oraș mare.

În incinta carterului locativ sunt presupuse două grădinițe pentru copii, o școală, sunt câteva marketuri și centre comerciale și există puncte de menire socială și comercială, cu farmacii și alte puncte de unteres penru o viață complet împlinită.

De asemenea pe teritoriul Complexului locativ sunt organizate locuri de joacă și distracții pentru copii, sunt amenajate spații verzi, alei pietonale, sunt sădite plante decorative și copaci tineri, va fi un havuz frumos și sunt organizate locuri de recreere pentru maturi.

De asemenea locatarii care dispun de transport personal facilită de locuri de parcare atât subterane cât și de parcări supraterane amplasate în curtea Complexului.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul Locativ „Cartierul Familia” propune spre vânzare un număr total de 288 de apartamente dintre cele 5 000 de unități locative care sunt planificate în Cartierul Familia.

În primele șase blocuri locative sunt disponibile apartamente cu una și cu două camere, prezentate în diferite planimetrii, finisate la alb, cu astfel de spații generale:

Suprafața apartamentelor cu o odaie este de: 35,43 mp, 35,59 mp, 37,86 mp și 38,03 mp, și toate au schițe cu bucătării spațioase și separate de camera de zi.

Apartamentele cu două camere sunt propuse cumpărătorilor cu astfel de suprafețe construite: 56,64 mp, 59,15 mp, 56,71 mp, 69,35 mp, 55,55 mp, 56,51 mp, 62,02 mp, 60,23 mp și 69,59 mp.

Locuințele se predau beneficiarilor conectate le toate utilitățile.

Sistemul de încălzire este individual.

Despre Dezvoltator și metodele de achiziționare

Ansamblul Rezidențial „Cartierul Familia” este dezvoltat de o companie foarte bine cunoscută pe piața imobiliară din Moldova - Compania de Construcții „Dansicons” S.R.L. Această Companie a fost fondată în anul 2002 și are o experiență imensă în construcția imobiliarelor civile, folosind în construcțiile sale numai materiale de construcții de cea mai înaltă calitate atât importate de peste hotare cât și de la cei mai buni producători autohtoni.

Compania de Construcții „Dansicons” oferă posibilitatea de achitare a apartamentelor – în rate, cu mărimea primei tranșe - foarte mică (această informație o găsiți pe site-ul Dezvoltatorului).

Achiziționarea apartamentelor este disponibilă și prin cadrul programului guvernamental „Prima Casă”.

Dezvoltatorul oferă reduceri semnificative pentru cumpărătorii care au posibilitatea de achitare integrală.

Pentru mai multe informații utile și amănunte despre apartamentele Complexului Locativ „Cartierul Familia”, mai multe poze, planimetriile locuințelor, amenajarea Rezidenței, contactele departamentului de vânzări, sunteți așteptat cu drag pe site-ul web al Companiei de Construcții „Dansicons”.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cartierul Fаmilia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Unde se află Cartierul Fаmilia?

bd. Dacia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cartierul Fаmilia din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Cartierul Fаmilia?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Cartierul Fаmilia?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6 – în viitor.