Complex Dendrarium Residence
în Chişinău

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Creangă, 4/2

Mai detaliat despre blocul

str. Ion Creangă
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Complex Dendrarium Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 16 ianuarie 2024
1 camere
38.96–51.65 m2
preț la cerere
2 camere
55.59–64.21 m2
preț la cerere
3 camere
82.99 m2
preț la cerere

Complex Dendrarium Residence pe hartă Chişinău

Plata în rate la Complex Dendrarium Residence

Disponibil

Ipoteca în Complex Dendrarium Residence

Ipotecă de dezvoltator

Plata integrală

Credit

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca, zona de odihna
🟧 încălzireindividual
🟧 Liftda
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăteritoriu păzit

Despre apartamente

🟧 Inălțimea tavanului3,0 m
🟧 Spaţiu apartamente38,96–82,99 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul locativ „Dendrarium Residence” se află amplasat în sectorul Centru, pe strada Ion Creangă în orașul Chișinău.

Descrierea cartierului de amplasare

Complexul locativ „Dendrarium Residence” are o așezare exclusivistă în apropiere de calea principală din capitală - de Bulevardul Ștefan cel Mare. O astfel de așezare este confortabilă nu numai din punct de vedere al distanței dar și vecinătatea cu parcul Dendrariu este o facilitate importantă pentru locatari, aici vă stau la dispoziție oricând plimbări plăcute la aer proaspăt cu imagini admirabile.

De asemenea în apropiere de locuințe se află Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, funcționează școli și grădinițe, se află un supermarket, piață, farmacii, secții bancare, cafenele și restaurante.

Căi de acces și transport public

De la complexul locativ „Dendrarium Residence” este acces facil și rapid către toate punctele de interes din centrul Chișinăului. Aici circulă mult transport în comun, care leagă toate sectoarele capitalei. Până la Piața Marii Adunări Naționale sunt de parcurs doar 2,7 km, Piața Centrală și Gara Centrală se află la 4,3 km. Gara Feroviară este la 4,9 km față de complex. Până la Gara Auto de Nord sunt – 6,4 km, iar Aeroportul internațional Chișinău se află la o distanță de – 15,7 km.

Conceptul complexului locativ

Ansamblul locativ „Dendrarium Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente, acesta fiind proiectat cu un design unic și cu un număr de nouă etaje. La construcția imobilului sunt folosite doar materiale moderne de cea mai înaltă calitate cu utilizarea celor mai inovative tehnologii. Blocul locativ dispune de o rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter.

Structura constructivă este efectuată în baza carcasei din beton armat. Structura de rezistență este realizată din materiale ecologice pentru construcție, cu utilizarea cărămizii roșii pentru zidăria pereților interiori și la închiderile exterioare. Sistemul de izolație termică este realizat din plăci din vată minerală. Tâmplăria exterioară dispune de ferestre cu profil PVC Salamander și cu geam termopan în 3 rânduri de sticlă de tip „four seasons”.

La parterul clădirii este amenajat frumos în hol cu zona de recepție, unde sunt organizate zone de relaxare pentru rezidenți și pentru oaspeții acestora. La finisarea scării interioare este folosit granitul și marmura de calitate înaltă. Imobilul este prevăzut cu o singură scară, care este echipată cu un ascensor modern și silențios cu capacitatea de ridicare a 1000 kg. Locurile de parcare în acest complex locativ sunt organizate subterane. Copiii rezidenților beneficiază de un spațiu de joacă special amenajat în curtea complexului locativ, iar pentru părinți este organizată o zonă de relaxare. Pentru securitatea locatarilor teritoriul complexului este supravegheat video. Și ograda este complet îngrădită, de tip – închis.

Apartamente și finisaje

Unitățile locative dispun de planuri logic gândite cu una, două și trei camere. Apartamentele cu o cameră dispun de suprafața de 38,96 m; 42,66 mp și 51,65 mp. Apartamentele cu două camere sunt prevăzute cu suprafața de 55,59 mp, 58,17 mp, 63,75 mp, 64,21 mp. Iar locuințele cu 3 camere sunt oferite cu suprafața de 82,99 mp. Locuințele sunt finisate în versiune ”la alb” și dispun de înălțimea tavanelor de 3 metri fără grinzi din beton.

Pereții și pardoselile între apartamente sunt complet izolați fonic doar cu materiale ecologice. Blocurile sanitare dispun de un sistem de încălzire prin pardoseală. Apartamentele sunt echipate cu câte un cazan individual de firmă Bosch pentru asigurarea sistemului autonom de încălzire, în plus fiecare cameră dispune de termostate instalate pentru reglarea temperaturii. Apartamentele sunt dotate cu semnalizatori de fum, precum și holurile la fel sunt asigurate cu senzori și sistem de anti incendiu.

Ansamblul locativ „Dendrarium Residence” este construit și dezvoltat de către compania de construcții „Vasigur-Grup”. Fiind înființată în anul 2009, această companie este caracterizată ca una de încredere cu obiecte finalizate la termenele stabilite și cu imobile prezentate de clasă Premium. Datorită faptului că compania „Vasigur-Grup” la construcția blocului locativ a implementat tehnologii noi de economie a energiei electrice și termice, apartamentele complexului locativ „Dendrarium Residence” economisesc locatarilor săi până la 75% din cheltuielile pentru facturile de întreținere în comparație cu cheltuielile facturilor pentru apartamentele din blocurile vechi.

Metode de plată acceptate: Apartamentele noi pot fi achiziționate prin plata în rate pe un termen de 15 luni, cu posibilitatea de plată a primei rate în mărime de 50% sau de 30 % și restul ratelor până la darea casei în exploatare câte 20% și 10 % din sumă.

Mai multe informații și detalii despre apartamentele complexului locativ „Dendrarium Residence” sunt afișate pe pagina web a companiei „Vasigur-Grup”, precum și toate contactele dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex Dendrarium Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Dendrarium Residence din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Complex Dendrarium Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Complex Dendrarium Residence în Chişinău?

Modalități de plata în Complex Dendrarium Residence: Rate la dezvoltator, Ipotecă de dezvoltator, Plata integrală, Credit.

Termen de finalizare Complex Dendrarium Residence?

str. Ion Creangă – finalizat.