Vasigur Grup

Proiecte dezvoltator Vasigur Grup

Construiește începând cu 2009
vasigur.md
0 proiecte
în construcție
7 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Vasigur Grup

Activitatea companiei «VASIGUR GRUP» se efectuează pe piața construcțiilor din Republica Moldova, începând cu anul 2009. Pe parcursul ultimilor ani, organizația își menține poziția în rândul liderilor, din acest domeniu. Acest lucru a fost posibil, datorită edificării calitative și în termen a obiectelor imobiliare, respectării regulilor de securitate la locul de muncă și a tuturor normelor valabile pentru industria de construcții, care corespund strictelor standarde europene de certificare.

O echipă de profesioniști efectuează întreaga gamă de lucrări de construcții și montare, indiferent de gradul de complexitate a edificiilor care vor fi ridicate. Compania «VASIGUR GRUP» prestează servicii în consiliere, se ocupă activ de proiectare, și întotdeauna este orientată spre introducerea celor mai avansate tehnologii în domeniul construcțiilor. Aceasta presupune rezistența seismică și durabilitatea clădirilor construite, indiferent de condițiile climaterice sau de altă natură.

Prioritatea activității «VASIGUR GRUP» constă în oferirea oportunităților suplimentare fiecărei familii din Moldova pentru a-şi cumpăra propriul apartament. Casele de locuit, construite de companie se disting, întotdeauna, prin fiabilitate, confort ridicat si siguranţă. Complexele au apartamente cu planificări individuale, care sunt echipate cu ferestre «Salamander» si cazane germane «Bosch», ceea ce-i va ajuta pe proprietari, în viitor, să facă economii la exploatarea unor astfel de locuințe (energie electrică și termică).

Fiecare client «VASIGUR GRUP» are posibilitatea de a face o investiție mică, deoarece prețul pentru metru pătrat este minim, iar achitarea se poate efectua în rate, sau prin creditare ipotecară. Acest lucru asigură accesibilitate tuturor categoriilor sociale, la astfel de locuinţe, în rândul populației Moldovei și permite oricărei familii să-şi cumpere apartamentul propriu.

«VASIGUR GRUP» oferă astăzi, odată cu achiziționarea propriului imobil, obţinerea unui bonus plăcut - o viață nouă, într-o calitate absolut diferită. Aceasta se confirmă totalmente de către caracteristicile excelente ale complexelor rezidențiale, care au fost construite de către un agent economic stabil şi cu reputaţie, fapt care îl aduce pe clientul «VASIGUR GRUP» la o viață mai prosperă, modernă și ecologică.