Horus

Proiecte dezvoltator Horus

Construiește începând cu 1995
horus.md
1 proiect
în construcție
3 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Horus

Compania «Horus» este o structură specializată în construcţii, care funcționează pe piața Republicii Moldova din anul 1995. La început, compania îşi desfăşura activitatea doar în domeniul instalării și deservirii ulterioare a diverselor reţele de inginerie (alimentare cu gaz și încălzire). Mai târziu, echipa de specialiști Horus, minuţios selectată, și-a extins capacitățile și s-a implicat profesional în construcția de imobile rezidențiale.

Munca zilnică a meșterilor companiei se bazează pe cele mai înalte principii, oferind serviciile sale într-o manieră calitativă, fiabilă și rapidă. Dezvoltatorul execută lucrările în conformitate cu normele și regulile existente în construcție, folosind tehnologii avansate și respectând întotdeauna termenii limită, clar stabiliţi, pentru punerea în funcțiune a obiectelor sale. Acest lucru a permis companiei să câștige respectul meritat printre numeroșii clienți și parteneri permanenți de afaceri.

În prezent, compania «Horus» dispune de o experiență bogată, specialiști competenţi și bază financiară impresionantă. Datorită acestui fapt, compania și-a stabilit o bună reputație ca investitor de încredere în domeniul imobiliar moldovenesc, ajutându-i astfel să realizeze cea mai importantă misiune de a crea locuințe moderne, sigure și accesibile.

Compania «Horus» a reușit în ultimii ani să construiască în capitala Moldovei câteva complexe rezidențiale splendide, care bucură și încântă mult numeroasele familii, care au decis să locuiască anume acolo. Noile imobile rezidențiale, datorită activității serviciului special de asistență pentru clienți, devin destul de populare și solicitate în rândul locuitorilor din Chișinău și suburbii. Iar comunicarea directă cu viitorii locuitori permite efectuarea unei analize aprofundate a tuturor problemelor și dorințelor presante, oferindu-i fiecărui client suport tehnic și juridic maxim.

Apartamentele de la «Horus» sunt proiectate și construite astfel încât să satisfacă complet standardele de viață moderne ale celor mai exigenți cumpărători. Casele spațioase și luminoase asigură proprietarilor facilități suplimentare, comoditate habituală excelentă, liniște și confort sporit extraordinar.

Locuinţele, reuşit amplasate, în complexele rezidențiale «Horus», pot fi achiziționate imediat, achitând proprietatea sa imobiliară în rate sau prin ipotecă. Dezvoltatorul oferă un credit ipotecar direct de la compania «Horus», fără gaj și implicarea suplimentară a oricărei bănci comerciale.