Complex Armonia
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Miorita, 44

Complex Armonia pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje7
🟧 Spațiu de parcareterestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidenţial „Armonia” este amplasat în oraşul Codru din municipiul Chişinău cu adresa pe strada Mioriţa, 44. Distanţa până la centrul Capitalei este aproximativ de cinci kilometri, şi o asemenea distanţă este până la Gara Feroviară.

În vecinătate cu Blocul Complexului locativ există o ieşire comodă la autostrăzi. Alături de clădirea nouă este o grădiniţă de copii, sunt câteva magazine, un colegiu şi un liceu. La o distanță de câțiva pași pe jos se află o policlinica, bănci şi cafenele.

Proiectul Locativ Armonia este înălţat din beton armat monolit iar pereţii interiori şi exteriori sunt zidiţi din cărămidă roşie produsă de firma „MACON SA”.

Fiecare locuinţă este amenajată cu un sistem de încălzire autonomă individuală, sunt instalate geamuri termopane cu sticle energo efective. Pereţii şi pardoselele sunt izolaţi fonic şi termic.

În grădina Complexului Locativ sunt amenajate insule verzi cu copaci şi tufişuri decorativi, este organizată o zonă de recreare şi este echipat loc de joacă pentru copii.

Sunt prevăzute locuri de parcare pentru vehiculele locatarilor şi oaspeţilor acestora.

Unde se află Complex Armonia?

str. Miorita, 44.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Armonia în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Armonia din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Armonia este – Vasigur Grup.