str. Sprâncenoaia, 5/1
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Sprâncenoaia, 5/1

Mai detaliat despre blocul

str. Sprâncenoaia, 5/1
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

str. Sprâncenoaia, 5/1 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case7
🟧 Numărul de etaje8
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlifturi Baslift
🟧 Perețicărămidă și piatră de călcar
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente41.8–95.95 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

La Telecentru în municipiul Chişinău pe strada Sprâncenoaia, 5 este construit un nou și unic Complex Rezidențial cu denumirea „Sprâncenoaia”.

Infrastructura

Complexul Locativ „Sprâncenoaia” este situat în apropiere de Centrul de televiziune națională a Republicii Moldova, aproape de Biblioteca Ştiinţifică centrală „Andrei Lupan” și de Academia de ştiinţe a Moldovei.

Blocurile Complexului Rezidențial au în apropierea sa supermarkete, farmacii, frizerii, bănci, cafenele și restaurante, oficiu poștal și două săli de sport.

Nu atât de departe de apartamentele Complexului se află Centrul medicilor de familie №7, Centrul național de sănătate publică, Preventoriul Academiei de ştiinţe a Moldovei și Spitalul Republican al Ministerului Afacerilor interne.

Pentru micii locatari ai Complexului Rezidențial „Sprâncenoaia” în apropiere funcționează grădinițele: № 227, № 78, №59, №6, Liceul Teoretic „Constantin Sibirchi” și Liceul Academiei de ştiinţe.

Căi de transport

Complexul Rezidențial „Sprâncenoaia„ are acces direct la căi de transport ce duc în toate sectoarele și colțișoarele Capitalei.

De la apartamentele Complexului Locativ până la Bd. Ştefan сel Mare sunt 16 minute și până la Gara Feroviară – 15 minute. Aeroportul se află la o distanţă de 20 de minute și 15 km.

Construcția Complexului și materiale tehnice

Complexul Locativ „Sprâncenoaia” este mai mult decât o casă nouă, este un proiect unical din Republica Moldova cu colectoare și baterii solare ce permite o economisire considerabilă. Clădirile blocurilor locative sunt construite calitativ din cărămidă și piatră de călcar. Designul caselor este foarte modern și optimistic colorat.

Complexul Locativ este compus din 7 blocuri cu a câte 8 nivele. La parterul blocurilor sunt garaje supterane și lângă case sunt locuri de parcare terestră.

Scările clădirilor sunt amenajate cu ascensoare silenţioase şi geamuri termopane. La subsolul caselor sunt prevăzute locuri pentru debarale.

Amenajarea Complexului locativ

Șapte blocuri locative sunt construite în așa mod că formează un orășel confortabil cu o grădină de tip - închisă. În incinta Complexului Rezidențial „Sprâncenoaia” sunt amenajate locuri de joacă pentru copii, locuri de odihnă pentru maturi și zone de sport cu utilaje sportive. Complexul este păzit 24/7 și are o sistemă maximă de siguranță dotată cu video monitorizare.

La fel în incinta ansamblului locativ sunt prevăzute zone comerciale pentru cimoditatea locatarilor.

Despre apartamente

În Complexul Locativ „Sprâncenoaia” sunt construite apartamente moderne cu aspecte comode, cu blocuri sanitare separate și comune și cu saloane separate de bucătărie. Apartamentele au balcoane și ferestre termopane cu sticlă Low-e

Blocurile complexului locativ propun apartamente cu o cameră, două, trei și patru camere proiectate cu diferite planificări și diferite spații ce sunt „în versiune albă”:

  • Apartamentele cu o odaie au un spaţiu de la 41,8 mp până la 42,5mp;
  • Apartamentele cu 2 odăi au spaţiul între 64,1 mp şi 76,2 mp;
  • Apartementele cu 3 odăi începâd cu spaţiul de la 88,5 de mp până la 89,1 mp;
  • Apartementele cu 4 și mai multe odăi încep cu spaţiul da la 96 mp.

Despre Dezvoltator și posibilităţi de cumpărare a imobiliarului nou

Compania de Construcții „D&D” S.R.L. a construit și deja a dat în exploatare Complexul Rezidențial „Sprâncenoaia” pentru a oferi viitorilor locatari o viață fericită în confort.

Cumpărătorii sunt așteptați la secția vânzări a Companiei de Construcții „D&D” pentru a primi o consultație despre metodele de cumpărare a apartametelor noi.

Mai multă informaţie desfăşurată despre locuințele, schițele, prețurile și metodele de vânzare a imobiliarului nou din Complexul Locativ „Sprâncenoaia” puteţi găsi pe pagina oficială a Companiei de construcţii “D&D”.

Unde se află ?

str. Sprâncenoaia, 5/1.

Termen de finalizare str. Sprâncenoaia, 5/1?

str. Sprâncenoaia, 5/1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Sprâncenoaia, 5/1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Sprâncenoaia, 5/1 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Sprâncenoaia, 5/1 este – D&D.