D&D

Proiecte dezvoltator D&D

Construiește începând cu 2012
1 proiect
în construcție
2 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator D&D

«D & D» este o companie de construcții care se ocupă cu edificarea obiectelor civile și industriale, de asemenea prestează lucrări de acoperire a clădirilor și reparații. În plus, realizează construirea și repararea drumurilor.

Obiectivul companiei «D & D» - construcţia locuințelor de înaltă calitate la prețuri accesibile, în cele mai bune locuri din Chișinău, pentru a satisface nevoile unui număr maxim de cetățeni ai capitalei. Construcția complexelor rezidențiale și a edificiilor socio-culturale are loc datorită propriilor surse, precum și parteneriatului privat și de stat.

Colaboratorii «D & D» se străduiesc să ofere clienților săi cele mai optime soluții, actualmente, pentru realizarea celor mai îndrăzneţe vise ale acestora. Astfel de acțiuni ale companiei se explică prin calitatea înaltă a ofertei de servicii, varietatea largă de opţiuni (imobile pentru clasa de mijloc și segmentul premium), încrederea veridică și reputația excelentă, câștigată prin afaceri reale și rezultate uimitoare.

Compania «D & D» dispune de cea mai modernă tehnică și echipamente, care au o performanță excelentă. Pentru executarea lucrărilor de construcții se utilizează doar materiale de înaltă calitate, importate din străinătate, precum și cele mai bune exemplare de pe piaţa internă. Specialiştii cu calificare înaltă construiesc toate clădirile, cu ajutorul cofrajelor glisante, realizând instalarea structurilor grele cu ajutorul macaralelor rezistente. Obiectele rezidențiale sunt realizate din cadru de beton armat, iar pereții din cărămizi.

Fiecare complex construit de către «D & D» este situat într-o zonă verde a capitalei moldoveneşti, iar în jur există întotdeauna o infrastructură bine dezvoltată și extinsă - școli, grădinițe, spitale, supermarket-uri, centre comerciale, saloane de frumusețe, instituţii administrative. Apartamentele sunt dotate cu încălzire autonomă, comunicații necesare, internet cu fibră optică, iar în curte există neapărat, un teren de joacă pentru copii și o zonă de agrement.