str. Miron Costin, 17/2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Miron Costin, 17/2

str. Miron Costin, 17/2 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje8
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Liftda
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente39,77–91,35 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Complexul Locativ din strada Miron Costin este situat la sectorul Râşcani în mun. Chişinău pe strada сu aceeași denumire Miron Costin, 17/2.

Infrastructură

Complexul Locativ din strada Miron Costin se află în centrul sectorului Râșcani într-o zonă verde cu mult tineret, cu o infrastructură bine dezvoltată ce are în apropierea sa astfel de puncte de interes:

Puncte Comerciale: supermarketul №1”, „Fourchette” și „Linella”, piața „Bogdan Voievod”, Centrul Comercial „Bonus”, farmacii și secții bancare.

Distracții și odihnă: Parcul Afgan, Parul Râșcani-Ciocana, Biblioteca Miron Costin 2, Cinematograful „Patria Răşcani”, câteva săli de sport, multe cluburi de noapte și dans-baruri, restaurante, cafenele, pizzerii și McDonald`s.

Instituții de învățământ: grădinița №76, grădinița-creșă №88 „Steluța”, grădinița №5, Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretic Ștefan сel Mare”, Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, Liceul Teoretic „Nicolae Milescu-Spătaru”, Liceul Teoretic „Alecu Russo”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul muzical „Ciprian Porumbescu”, Colegiul Financiar-Bancar din Chişinău, Colegiul Tehnologic Chisinau, Universitatea Slavonă din Moldova.

Locuri sfinte:Biserica ortodoxă a Sfântului Mucenic Valeriu

Căi de transport

Complexul Locativ din strada Miron Costin este amplasat aproape de interseția cu Bulevardul Moscova pe unde circulă rute de troleibuz, autobuze şi rutiere în diferite direcţii şi sectoare a oraşului Chişinău.

De la Complexul Locativ din strada Miron Costin până la Gara feroviară putem ajunge în timp de la 15 pînă la 20 minute şi parcurgem nu mai mult de 7,2 km cu maşina.

Autogara Nord se află la o distanţă de până la 5 km şi putem ajunge la ea în jur de 11 minute.

Aeroportul este la o distanţă de până la 17,7 km şi ajungem în 25-35 minute.

Din centrul oraşului Chişinău de la Monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt până la apartamentele blocului locativ ajungem în 15 minute prin două cai.

Materiale tehnice și amenajarea Complexului

Blocul Locativ din strada Miron Costin are un scchelet din beton armat și zidărie din cărămidă. În construcție au fost folosite materiale de o calitate înaltă de la cei mai buni producători. Complexul Locativ este compus dintr-un bloc locativ cu 8 etaje dintre care 7 etaje sunt locative și la parter sunt prevăzute spații comercile și sociale. Teritoriul Complexului Locativ este păzit și are în incinta sa amenajat un teren de joacă pentru copii.

În toate apartamentele blocului sunt instalate geamuri termopan şi uşă metalică la intrare. Locuinţele au sisitem autonom de încălzire cu cazan. Esxte conectat TV, telefon și internet prin fibră optica.

Apartamente

Complexul Locativ din strada Miron Costin propune 76 apartamente în „versiune albă” cu o cameră, cu două camere și trei camere cu astfel de suprafeţe:

  • Apartamentele cu o camere au un spaţiu între 40mp până la 44mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafeţe de la 67mp până la 71 mp;
  • Apartementele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafeţe începând de la 71 mp.

Toate apartamentele blocului locativ sunt spațioadse și au un spect logic proiectat.

Vânzare apartamente

Blocul Locativ din strada Miron Costin este construit de Compania de construcţii „D&D” ce construiește imobiliare noi pe piața Republicii Moldova la prețuri accesibile cu amplasări reușite. Pentru a cumpăra un apartamnet direct de la Compania de Construcții „D&D” puteți lua legătura cu secția vânzări prin intermediul site-ului oficial.

Aflaţi mai multă informaţie utilă despre Complexul Locativ din strada Miron Costin și metodele de cumpărare a apartamentului de vis pe site-ul oficial al dezvoltatorului Compania de construcţii „D&D”.

Unde se află ?

str. Miron Costin, 17/2.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Miron Costin, 17/2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Miron Costin, 17/2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Miron Costin, 17/2 este – D&D.