Bloc Locativ Andrei Doga
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresă
str. Andrei Doga

Bloc Locativ Andrei Doga pe hartă Chişinău

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Spațiu de parcareterestră

Informații despre Complexul locativ

La o distanță confortabilă de la autostrăzile mari, la sectorul Râșcani, se află situat Complexul Rezidențial de pe strada Andrei Doga.

Distanța de la scările locative până la centrul orașului este de aproximativ patru kilometri. În apropiere se află o grădiniță pentru copii, există o cafenea, se află o piață de mobilă si Delfinariul. Prin vecinătate sunt magazine cu mărfuri mixte, este o universitate, un liceu și o policlinică. La o distanță de o mână întinsă este o piață alimentară și una de haine, sunt câteva supermarkete. Nu departe se află Gara Auto de Nord și până la Gara Feroviară sunt numai cinci kilometri.

Complexul locativ dispune de cinci scări locative ridicate cu zece nivele și dotate fiecare cu ascensoare silențioase fiabile. Ultimul etaj a blocurilor locative este îndeplinit sub formă de mansardă.

Complexul Rezidențial de pe strada Andrei Doga are o curte bine amenajată cu terenuri de joacă pentru copii modern amenajate și de un nivel de siguranță înalt, de asemenea este o zonă de agrement cu havuzuri. Sunt organizate locuri terestre pentru parcarea automobilelor.

Unde se află Bloc Locativ Andrei Doga?

str. Andrei Doga.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bloc Locativ Andrei Doga.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Andrei Doga din Chişinău?

Dezvoltator Bloc Locativ Andrei Doga – D&D.