str. Mioriţa, 1A
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mioriţa, 1A

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Mioriţa, 1a (Blocul 1)
14 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Mioriţa, 1a (Blocul 5)
14 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2017 tr. 4
Indisponibil

str. Mioriţa, 1A pe hartă Chişinău

Stadiul construcției

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — aprilie 2019

Stadiul construcției - Spot 1, aprilie 2019
Spot 1
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 2, aprilie 2019
Spot 2
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 3, aprilie 2019
Spot 3
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 4, aprilie 2019
Spot 4
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 5, aprilie 2019
Spot 5
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 6, aprilie 2019
Spot 6
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 7, aprilie 2019
Spot 7
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 8, aprilie 2019
Spot 8
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 9, aprilie 2019
Spot 9
aprilie 2019
Stadiul construcției - Spot 10, aprilie 2019
Spot 10
aprilie 2019

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case6
🟧 Numărul de etaje12–14
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi spații comerciale, supermarket, farmacie, cafenea, cabinet stomatologic, salon de înfrumusețare
🟧 încălzireautonomă
🟧 Lift2 marfă, 2 pasager
🟧 Numărul de scara1,2
🟧 Perețibeton armat
🟧 Spațiu de parcaresubterană
🟧 Termoizolarepolisziren, vată minerală
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente494
🟧 Spaţiu apartamente42–85 m2

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Locativ „Mioriţa” se ampleasează la sectorul Telecentru a oraşului Chişinău pe strada Mioriţa, 1A.

Infrastructura

Blocurile Complexului locativ „Mioriţa” se află în partea sud-vestică a oraşului Chişinău în cartierul Telecentru din sectorul Centru. Complexul locativ „Mioriţa” are aşa vecini importanţi şi strategi ca: Centrul de televiziune naţională a Republicii Moldova, Academia de ştiinţe a Moldovei şi Biblioteca Ştiinţifică centrală „Andrei Lupan”.

În apropierea blocurilor locative se află astfel de înstituţii: Liceul Academiei de ştiinţe, Liceul „Constantin Sibirchi”, Liceul „Mihail Viteazu” şi Grădiniţele № 227, № 78, №6, №53.

Pentru a petrce timpul plăcut locătarii Complexului locativ au posibilitatea de a merge la cinematograful „Gaudeamus” şi centrul Comercial „MoonCity”, care se află destul de aproape.

La fel în imediata apropiere a caselor Complexului locativ „Mioriţa” putem găsi multe puncte de interes: o sală de sport, un oficiu poştal, câteva farmacii, magazine de îmbrăcăminte, magazine cu materiale de construcţie, supermachete, cafenele de buzunar mediu, restaurante şi pieţi comerciale, frizerii, un salon de frumuseţe şi secţii bancare a diferitor bănci.

Nu atăt de departe se află: Institutul de neurologie şi neurochirurgie, policlinica №7, spitalul Republican al Ministerului Afacerilor interne şi Preventoriul Academiei de ştiinţe a Moldovei.

Căi de transport

Strada Mioriţa pe care este amplasat Complexul Locativ „Mioriţa” este una din principalele artere ale cartierului Telecentru sectorului Centru. Anume din acest punct al oraşului Chişinău circulă des o mulţime de troleibuze, autobuze şi rutiere în toate direcţiile Capitalei, majoritatea din care trec prin centrul oraşului. Complexul Locativ „Mioriţa” este amplasat în şapte minute până la Piaţa Centrală, doar 10-15 minute până la Gara Feroviară. Aeroportul se află la o distanţă de 15 km. Principalele străzi pe care puteţi uşor şi repede ajunge la casele Complexului Locativ „Mioriţa” sunt străzile: Şoseaua Hînceşti, strada Grenoble, strada Gheorghe Asachi şi Sprîncenoaia.

Materiale tehnice

Complexul Locativ „Mioriţa” este construit din planşee de beton armat ce asigură clădirilor o seismorezistenţă înaltă. Patru tipuri de blocuri sunt clasificate în şase clădiri cu câte 12 şi 14 etaje plus subsol. Toate apartamentele au geamuri cu patru camere Low-E şi încălzire autonomă cu cazan Vision Dual 24 SE plus calorifere instalate. Locuinţele sunt amenajate cu contoare individuale de apă, gaz şi electricitate. Fiecare bloc este amenajate cu câte două ascensoare: unul pentru pasageri cu posibilitatea de a ridica până la 400 kg şi al doilea cu posibilitatea de a ridica până la 1 000 kg. Pereţii exteriori ai clădirilor sunt îzolaţi cu polisziren de 80 mm şi vată minerală apoi finisaţi cu tencuială decorativă. Pereţii interiori a apartamentelor sunt tencuiţi cu amestec uscat şi podeaua este cimentată. Locurile publice ale Complexului sunt îmbrăcate cu plăci de ceramică, scările sunt amenajade cu balustrade.

Amenajarea Complexului

Teritoriu Complexului locativ „Mioriţa” este aşezat pe o suprafaţă de 0,906 ha şi are o ogradă îngrijită de tip închis. Blocurile au uşă de securitate înaltă, blindată termo şi fonoizolată. Parcarea internă este la dispoziţia locătarilor cu automobile. În incinta grădinii Complexului este un teren de joacă pentru copii. Casele Complexului sunt proiectate în aşa mod că parterul presupune supermaket şi diferite spaţii comerciale care vor crea impresia unei infrastructuri înternу bine dezvoltate a Complexului Locativ „Mioriţa”.

Apartamente

Complexul Locativ „Mioriţa” are 494 de apartamente, care diferă prin 18 tipuri de schemele şi odăi începând cu garsoniere, apartamnete cu o cameră, două şi trei camere.

Viitorii locătari au la dispoziţie apartamente cu astfel de spaţiu:

 • Apartamente cu o odaie cu un spaţiu între 20 mp şi 68 mp;
 • Apartamente cu 2 odăi între 60 mp şi 68 mp;
 • Apartemente cu 3 odăi începâd cu spaţiul de la 80 de mp.

Apartamentele blocurilor sunt primitoare şi confortabile, locuinţele se dau în expluatare în versiune albă dar totodată la startul rezervării locuinţei, Dumneavoastră aveţi posibilitatea de a profita de serviciile unui departament care se va ocupa de finisarea apartamentului ales.

Posibilităţi de cumpărare

Compania de construcţii „Stayer” SRL are multe obiecte finisate şi se manifestă pe piaţa ca o companie serioasă ce execută lucrări de design cu finisări moderne. În incinta Companiei este o secţie de vânzace, care vă va ajuta grijuliu să faceţi alegerea potrivită a apartamentului de vis. Şi vă oferă posibilitatea de achitare în rate costul apartamentului cu dobâna de 0% pentru un termen de până la doi an.

La fel puteţi profita de o reducere de până la 3%, dacă achitaţi 70% din costul apartamnetului ales la momentul încheierii contractului.

Cumpărătorii, care au posibilitatea şi dorinţa de a achita costul apartamentului ales integral, pot profita de o reducere suplimentară.

Un fapt deosebit este că fiecare cumpărător poate profita de mai multe tipuri de reduceri şi diferite scheme de achitare a locuinţelor noi.

Mai multă informaţie desfăşurată despre blocuri, apartamente şi oferte puteţi citi pe pagina oficială a Complexului locativ „Mioriţa”.

Unde se află ?

str. Mioriţa, 1A.

Termen de finalizare str. Mioriţa, 1A?

Blocul 1, Blocul 2, Blocul 3, Blocul 4, Blocul 5, Blocul 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Mioriţa, 1A în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Mioriţa, 1A din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Mioriţa, 1A este – Stayer.