Complex Miorița 1/1
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Miorița, 1/1, Chisinau

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Mioriţa, 1/1 (Complex Mioriţa 1/1)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Complex Miorița 1/1 pe hartă Chişinău

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţizone de agrement, locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare temporare
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftda
🟧 Numărul de scara3
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaresubterană
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă, la cheie
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente43,7–101,8 mp

Informații despre Complexul locativ

Informații despre complexul rezidențial

Complexul rezidențial de pe strada Miorița, nr. 1/1 reprezintă o clădire nouă, modern construită, datorită căreia visele cumpărătorilor de apartamente noi pot deveni o realitate.

Locație

Construcția se realizează la sectorul Telecentru, în apropiere de sediul central al Tele Radio Moldova. Zona de amplasare are o ecologie bună și o infrastructură bine dezvoltată de unde este accesibilitate confortabilă la transport. La aproximativ 10 minute de mers pe jos se află Parcul din strada Trifan Baltă.

Infrastructura înconjurătoare

În raza apropiată de blocul locativ funcționează un număr suficient de centre comerciale, organizații educaționale și puncte de asistență medicală necesare pentru o viață confortabilă. Pentru cumpărăturile zilnice în apropiere de complex funcționează magazine alimentare, este un supermarket și un centru comercial cu mărfuri de menire diversă. Dintre organizațiile educaționale și de învățământ în apropiere de bloc sunt grădinițele numărul 8, și nr. 59, sunt școli, se află Liceul Academiei de Științe a Moldovei și Colegiul de Construcții Chișinău. Precum și în apropiere se află filiale a băncilor.

Transport

Pe strada Miorița, la doar câteva minute de mers pe jos de la complex se află oprirea pentru transport în comun. De asemenea în apropiere se amplasează și autostrada Hâncești, de unde este acces rapid și ieșire la străzile Grenoble și Gheorghe Asachi.

Caracteristicile constructive a proiectului

La construcția complexului rezidențial de pe strada Miorița, nr. 1/1 din Chișinău, dezvoltatorul strict respectă toate standardele de calitate aprobate de stat. De asemenea, folosește materiale ecologice și de un grad înalt de calitate. Structura portantă a clădirii este realizată din beton armat, iar pentru zidăria pereților exteriori sunt folosiți cotileții și cărămida roșie. Grosimea pereților este de cel puțin 500 mm, care în combinație cu utilizarea unui strat suplimentar de izolație termică din vată minerală, asigură căldură și liniște în apartamente. Rezistența seismică a clădirii este de 8 grade pe scara Richter.

Clădirea cu 9 etaje este formată din două secțiuni. Prima secțiune este amplasată paralel cu strada Miorița și este alcătuită din 4 scări, unde cumpărătorilor li se oferă apartamente de vânzare finisate în versiune – „la alb”. A doua secțiune dispune de doar o intrare și prevede apartamente complet finisate în versiune - "la cheie".

Complexul rezidențial este echipat cu cele mai moderne sisteme inginerești. Fiecare scară este dotată cu ascensoare cu o capacitate de ridicare până la 630 kg.

Amenajarea curții

Teritoriul adiacent este închis pentru persoane streine și este planificat după principiul de zone tematice în dependență de funcția efectuată. Vor exista zone de recreere, pentru copii va fi organizat un loc de joacă și locuri pentru parcarea temporară a autoturismelor rezidenților și oaspeților acestora. Precum și un garaj este prevăzut la nivelul subteran al clădirii noi.

Apartamente

În clădirea nouă sunt oferite apartamente cu scheme cu 1-2-3 camere cu suprafața de la 43 la 102 m2. În fiecare dintre acestea, se va instala un sistem autonom de încălzire individuală cu cazane moderne de gaz. Toate locuințele sunt conectate la ventilația centrală. În bucătării și bai sunt prevăzute pardoseli cu încălzire.

Planurile apartamentelor sunt concepute astfel încât toate încăperile să fie izolate una de cealaltă. Una dintre caracteristicile deosebite ale proiectării schițelor sunt holurile foarte spațioase, precum și disponibilitatea a două camere de baie pentru apartamentele cu 2 și 3 camere.

Dezvoltator

Proiectul locativ este implementat de compania de construcții RECONSCIVIL. Car ere o experiență de aproape două decenii și dispune de propriile sale spații de depozitare și de producere a materialelor de construcții, precum și de o echipă de specialiști de o înaltă calificare.

Aflați, cum să cumpărați un apartament și ce oferte speciale sunt valabile pentru cumpărători, vizitând site-ul oficial al dezvoltatorului.

Unde se află Complex Miorița 1/1?

str. Miorița, 1/1, Chisinau.

Termen de finalizare Complex Miorița 1/1?

Complex Mioriţa 1/1, bloc 1, bloc 2, bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Miorița 1/1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Miorița 1/1 din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Miorița 1/1 este – Reconscivil.