str. Alba-Iulia, 75/8
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alba-Iulia, 75/8

str. Alba-Iulia, 75/8 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case4
🟧 Numărul de etaje14

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Alba-Iulia, 75/8 este așezat la sectorul Buiucani, între Pădurea de la Durlești și parcul de la Buiucani. În vecinătate se află o ieșire comodă la șoseaua Balcani, alături funcționează magazine, un oficiu poștal, farmacii, cafenele și o piață alimentară. Nu departe de asemenea funcționează unități de educație preșcolară si instituții de învățământ.

Complexul Rezidențial este compus din patru case locative fiecare cu a câte paisprezece nivele, având o rezistență seismica de pana la 8 puncte pe scara Richter. Clădirile sunt construite conform schemelor cu carcase monolite iar pereții ridicați din beton si cotileți din calcar, si dispun de o fundație monolita ce este plasata pe piloni din beton armat.

Holurile si spatiile de uz comun sunt finisate complet. Geamurile sunt vitrate cu două rânduri de sticle si dispun de profil termopan PVC cu cinci camere.

Absolut toate apartamentele Complexului Locativ de pe strada Alba-Iulia, 75/8 sunt dotate cu cazane murale individuale pe gaz de doua circuite conectate la coșuri de fum cu tiraj forțat. Locuințele se achiziționează cu finisare ce include prelucrarea pereților cu amestec uscat si pardoseala turnata.

Unde se află ?

str. Alba-Iulia, 75/8.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Alba-Iulia, 75/8 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Alba-Iulia, 75/8 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Alba-Iulia, 75/8 este – Reconscivil.