str. Alba-Iulia, 75
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alba-Iulia, 75

str. Alba-Iulia, 75 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case2
🟧 Numărul de etaje9–14
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Alba-Iulia, 75 este amplasat la sectorul Buiucani, nu departe de Parcul de la Buiucani la o distanță de 5 km de la centrul Chișinăului.

În apropiere trec numeroase trasee urbane, oprirea de transport public se află foarte aproape. Lângă casele locative există multe magazine, un liceu, grădinițe de copii, în cinci sute de metri se află o piață și este un supermarket.

Complexul Locativ din strada Alba-Iulia, 75 este prezentat în două clădiri locative fiecare cu a câte opt nivele, casele sunt realizate după un proiect individual al Companiei de Construcții.

Clădirile sunt ridicate în baza carcaselor monolite din beton armat, pereții sunt zidiți din materiale naturale de calitate înaltă și sunt izolați termic eficient.

Sunt amenajate garaje cu pivnițe și sunt instalate ascensoare moderne. Pe teritoriul Complexului Locativ este construit un teren de joacă pentru copii și sunt organizate locuri terestre pentru parcarea autoturismelor.

Apartamentele sunt echipate cu sisteme individuale pentru încălzirea autonomă, sunt instalate uși metalice la intrare și există contorizare individuală.

Unde se află ?

str. Alba-Iulia, 75.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Alba-Iulia, 75 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Alba-Iulia, 75 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Alba-Iulia, 75 este – Gonvaro-Con.