str. Cornului, 23
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Cornului, 23

str. Cornului, 23 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1

Informații despre Complexul locativ

Ansamblul rezidențial de pe strada Cornului, nr, 23 se află situat la o distanță de doar șapte sute de metri de la parc.

Până în centrul Chișinăului sunt de parcurs aproximativ 3 km, la dispoziție este o infrastructură de transport foarte bine dezvoltată, care permite de a ajunge foarte ușor în orice punct de interes din Capitală.

Lângă casa nou construită se află un oficiu poștal, este un centru comercial, sunt instituții medicale, grădinițe de copii și școli. În vecinătate sunt câteva cafenele și magazine.

Complexul locativ de pe strada Cornului, nr. 23 constituie un bloc de apartamente care dispune și de spații comerciale amplasate la parterul casei, precum și de garaje care sunt amplasata la demisolul clădirii locative. Etajul superior al imobilului este efectuat sub formă de mansardă.

Complexul locativ dispune de o carcasă monolită din beton armat cu pereți din piatră naturală, iar pereții interiori și cei despărțitori sunt construiți din cărămidă roșie și plăci de gips-carton.

Compania de Construcții „Gonvaro - Con” propune spre vânzare apartamente finisate „la alb” sau apartamente finisate „la cheie” cu euro – reparație calitativă. Sunt disponibile locuințe cu suprafața de la 45 mp până la 103 mp cu una, două sau trei camere. În locuințe este prevăzut sistemul de încălzire autonom, care semnificativ influențează la minimizarea costului facturilor utilităților.

Unde se află str. Cornului, 23?

str. Cornului, 23.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Cornului, 23 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Cornului, 23 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Cornului, 23 este – Gonvaro-Con.