str. Drumul Taberei, 19, 21
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Taberei, 19, 21

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Grenoble, 120/7 (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

str. Drumul Taberei, 19, 21 pe hartă Chişinău

str. Drumul Taberei, 19, 21

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case5
🟧 Numărul de etaje7 + М
🟧 Tehnologia construcțieicadru de piatră
🟧 Facilităţispații comerciale, garaje și parcare amplă, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, casa din materiale naturale, garanție la calitatea construcției–50 de ani
🟧 încălzireautonomă
🟧 Lift pasager
🟧 Numărul de scara1,2
🟧 Perețicotileți (un material ecologic)
🟧 Spațiu de parcaregaraje şi parcare exteroiară
🟧 Termoizolarepolisteren
🟧 Сurte închisăteritoriu păzit

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente42–97 mp

Informații despre Complexul locativ

Așezarea

În orașul Chișinău, în sectorul Buiucani, pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 se află amplasat un nou Complex Rezidențial, dezvoltat de Compania de Construcții „Gonvaro – Con”.

Infrastructura zonei de amplasare

Ansamblul Rezidențial se află localizat la liniște în apropiere de cea mai verde zonă a Capitalei, lângă Parcul Valea Morilor și dispune de aer proaspăt și priveliști uimitoare din vecinătate. Așezarea în această zonă oferă și multe puncte de relaxare și locuri de divertisment pentru copii și maturi.

Din punct de vedere comercial, aici în apropiere de casă se află Centrul Comercial „Mold Expo” și sunt amplansate în apropiere se găsesc alimentare, magazine, marketuri, cafenele, secții bancare și farmacii.

Nu departe de Complex funcționează Facultatea de Arte Plastice și Design (Universitatea de Stat), este școala Nr. 52 și se află școala specializată de șah Nr.7, precum și grădinițele de copii nr. 157, nr. 78 și grădinița „Cheițele Cunoașterii”.

Teatrul „Ion Creangă” este amplasat în apropiere de acest Complex, la doar 950 de metri (în 10 minute).

Nu atât de departe este Spitalul clinic militar central și se află o Mănăstire și o Biserică.

Căi de transport

Rezidența de pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 dispune de acces rapid către centrul capitalei și are o amplasare confortabilă în apropiere de stațiile cu mijloacele de transport public de pe strada Vasile Lupu, de asemenea este destul de ușor de ajuns și cu transport personal la toate sectoarele Chișinăului.

De la poarta Blocurilor Locative până la Gara Feroviară sunt de parcurs 5,5 km, și până la Autogara Centrală și Piața Centrală sunt doar 5,1 km. Autogara de Nord se află 6,6 km și Autogara Sud este la 6,9 km. Aeroportul internațional din Chișinău se află situat la 15,6 km.

Informații generale despre construcția și amenajarea Proiectului Locativ

Ansamblul Rezidențial de pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 dispune de cinci blocuri de apartamente construite cu 7 etaje locative și plus are o mansardă confortabilă.

Durabilitatea seismica a cladirii este estimată la 8 grade pe scara Richter. Lucrarile de exterior sunt executate din materialele ecologice (cotileț) fiind ulterior termoizolați de mediul extern, pereții despărțitori sunt ridicați din cărămidă. Tâmplăria exterioară este executată din profil PVC de marcă germană REHAU și are geam termopan.

Scările din blocurile locative sunt echipate cu ascensoare moderne și silențioase (funcționează fără zgomot).

În curtea Complexului Rezidențial sunt frumos amenajate zone verzi și pentru copiii există spații și locuri de joacă. În complex sunt construite garaje și sunt prevăzute spații și zone comerciale.

Descrierea apartamentelor

Un moment important este faptul că la fiecare nivel locativ din acest Complex sunt planificate și amplasate numai câte 4 apartamente pe scară. Locuințele sunt oferite spre vânzare cu una, două și trei camere. La dispoziția beneficiarilor sunt oferite apartamente cu 12 modele de planificări. Suprafața locuințelor începe de la 42 mp și spațiul celui mai mare apartament cu 3 camere dispune de 97 mp. Toate apartamentele se predau cumpărătorului finisate în versiune „la alb” și lasă amenajarea și designul interior să fie personalizat de către viitorul locatar.

Locuințele se încălzesc individual și autonom cu cazane proprii pentru fiecare unitate locativă aparte.

Apartamentele se predau cumpărătorului cu toate rețele inginerești conectate (apeduct, gaz, canalizare și electricitate). Și cu contoarele pentru gaz, apă și energie electrică montate.

Despre Compania de Construcții

Dezvoltatorul Complexului Rezidențial de pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 este Compania de Construcții „GONVARO-CON” S.R.L.

Pe piața imobiliară a Republicii Moldova această Companie este bine cunoscută din anul 2002, cu proiecte finalizate și calitativ construite.

Metode de achitare: Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitare a imobiliarului nou în rate până la darea în exploatare.

Citiți mai multă informație amănunțită despre apartamentele Complexului Locativ de pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 pe site-ul oficial al Companiei de Construcții „GONVARO-CON”.

Unde se află ?

str. Drumul Taberei, 19, 21.

Termen de finalizare str. Drumul Taberei, 19, 21?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Drumul Taberei, 19, 21 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Drumul Taberei, 19, 21 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Drumul Taberei, 19, 21 este – Gonvaro-Con.