Bloc Locativ Vovințeni 4
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Vovințeni, 4

Bloc Locativ Vovințeni 4 pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje7 + mansardă
🟧 Spațiu de parcaredeschisă şi garaje

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

La doar opt sute de metri de la Parcul Central se află amplasat Complexul Rezidențial de la sectorul Buiucani de pe strada Vovințeni, 4.

Blocul nou locativ dispune de șapte etaje standarde și etajul opt este situat la mansardă.

La demisolul clădirii locative sunt amenajate boxe pentru garaje, iar la primul etaj sunt prevăzute spații comerciale. În curtea Complexului se află un teren de joacă pentru copii și există locuri deschise pentru parcarea automobilelor.

Clădirea locativă este capabilă să reziste la un cutremur cu putere de opt puncte. Blocul este construit din materiale de construcție ecologic curate. Pereții exteriori sunt zidiți din cotileți iar pereții interiori și despărțitori sunt combinați din cărămidă și plăci de ghips.

În Complexul Locativ din strada Vovințeni, 4 sunt disponibile apartamente cu o cameră și cu două camere. Dezvoltatorul „Gonvaro-Con” propune în vânzare apartamente cu spațiile totale de 41-66 mp, ce au instalate ferestre panoramice vitrate cu geamuri termopane triple. Locuințele se realizează in finisaje „la alb”. Și toate apartamentele dispun de un sistem individual de încălzire autonomă prin cazane.

Unde se afla Bloc Locativ Vovințeni 4?

str. Vovințeni, 4.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bloc Locativ Vovințeni 4.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Vovințeni 4 în Chişinău?

Dezvoltator Bloc Locativ Vovințeni 4 – Gonvaro-Con.