Gonvaro-Con

Proiecte dezvoltator Gonvaro-Con

Construiește începând cu 2002
gonvaro-con.md
1 proiect
în construcție
12 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Gonvaro-Con

Compania «Gonvaro-Con» activează pe piața imobiliară din Republica Moldova începând cu anul 2002. Lucrează în domeniul construcţiei civile și își desfășoară activitatea conform celor mai înalte standarde de calitate. Organizația are tot potenţialul necesar pentru ridicarea obiectelor de orice complexitate și în cel mai scurt timp posibil. Construcția de calitate de la compania «Gonvaro-Con» este posibilă datorită echipării la maxim cu utilaje şi echipamente necesare, profesionalismului și cunoștințelor angajaților săi, precum și abordării competente a soluționării oricăror sarcini stabilite.

Orice din ceea ce construieşte «Gonvaro-Con» se evidenţiază printr-un nivel excelent de performanță, fiabilitate și durabilitate. Blocurile ridicate includ apartamente confortabile și spațioase (de la 47până la120 m2) și o gamă completă de servicii suplimentare, care presupune dezvoltarea infrastructurii şi amenajarea zonelor adiacente (de parcare, terenuri de joacă, zone de agrement și multe altele).

Pereții tuturor complexelor rezidenţiale, pe care îi zideşte compania «Gonvaro-Con» sunt numai din piatră naturală (coteleţ), iar materialele pentru fațade și lucrările de interior se utilizează exclusiv cele testate și de la producători cu reputaţie. Colaboratorii «Gonvaro-Con» pledează pentru abordarea individuală a fiecărui client și efectuează lucrări suplimentare de finisare, dacă este cazul, pregătind apartamentul concret pentru a fi dat în exploatare la cheie.

Prețul apartamentelor este calculat pe baza documentației de proiectare și, în principal, depinde de suprafaţa locuinței achiziționate. De regulă, clientul alege singur variantele de achitare a proprietăţii imobiliare, în cadrul companiei «Gonvaro-Con» şi, în viitor, urmează graficul de plăţi, stabilit de ambele părți.

Compania de construcţii ocupă întotdeauna poziția de deschidere faţă de fiecare dintre investitorii săi, luând în considerare cererile, nevoile și prioritățile inerente ale acestuia. Adresându-Vă la «Gonvaro-Con» – înseamnă să primiţi o gamă completă de servicii, care vor fi efectuate la un nivel înalt, la cel mai mic preţ și în termeni optimi.