str. Calea Ieșilor, 61/2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Calea Ieșilor, 61/2

Mai detaliat despre blocuri

str. Calea Ieșilor, 61/2 (Scara 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
str. Calea Ieșilor, 61/2 (Scara 2)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

str. Calea Ieșilor, 61/2 pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţizone de recreere, locuri de joacă și parcare temporară
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftda
🟧 Numărul de scara2
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaregaraje și subterană
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente71
🟧 Spaţiu apartamente40.75–85.45 mp

Informații despre Complexul locativ

Informație despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Calea Ieșilor, nr. 61/2 se construiește în unul din cele mai bune locuri de trai din Chișinău, oferind condiții excelente de viață.

Localizare

Clădirea nouă va apărea în sectorul Sculeanca, unde cel mai principal avantaj este - ecologia excelentă. Pe hartă se arată că aproape de imobil se desfășoară un teritoriu imens al Parcului de la Buiucani și al parcului de cultură și odihnă „La Izvor”, care se prezintă cu înfrumusețarea principală - o cascadă de lacuri. Și nu atât de departe se află parcul „Pruncul”. Apropierea unui astfel de număr de parcuri, oferă posibilitatea de a profita de aer curat, împrejmuiri verzi, peisaje frumoase care se deschid din ferestre, precum și posibilitatea de face frecvent plimbări plăcute.

Infrastructura sectorului

În imediata vecinătate a clădirii noi, la dispoziția locatarilor se află tot de ce este nevoie pentru o viață confortabilă și pentru a petrece plăcut timpul liber. Infrastructura comercială este reprezentată cu supermarketul Linella, cu un magazin de piese auto „Ravenol„ și magazinul universal cu mărfuri de uz casnic și curățare. Copiii rezidenților vor putea să frecventeze în apropiere grădiniță №119, școală de tenis și liceul „Principesa Natalia Dadiani”. Și cea mai apropiată organizație medicală este centrul de diagnostică de pe strada Ion Luca Caragiale. De asemenea în apropiere este oficiul poștal cu numărul 69, sunt câteva saloane de înfrumusețare, este farmacia "Farmacia Familiei", cafeneaua „Muar” și complexul sportiv „Buiukani”.

Transport

În câteva minute de la Complex, pe strada Calea Ieșilor se află stații de transport public, pe lângă care circulă autobuzul numărul 17, rutiera numărul 106 și troleibuzele numărul 8 și 23. Cu transportul personal se poate ușor și rapid de a ajunge la bulevardul Ștefan cel Mare, la autostrada Balcani și strada Mihai Viteazul.

Caracteristicile proiectului

Complexul locativ de pe Calea Ieșilor, nr. 61/2 din Chișinău este prezentat cu o clădire formată din două secțiuni, care are o înălțime de 9 etaje locative. Ultimul etaj al casei este parțial amenajat de tip - mansardă, iar la nivelul subteran există organizate locuri de parcare.

Carcasa casei este realizată din beton armat de o durabilitate ridicată, care garantează o rezistență seismică sporită a structurii construcției. Pereții exteriori zidiți din cărămidă roșie și cotileți oferă casei o stare ecologică bună cu un nivel înalt de căldură. De asemenea, dezvoltatorul a asigurat încălzire suplimentară a pereților exteriori și a celor interiori din partea scărilor utilizând panourile din vată minerală.

Amenajarea proiectului locativ

Complexul rezidențial din strada Calea Ieșilor se referă la acel tip de proiecte care au o curte închisă și securizată. Aceasta înseamnă că intrarea pe teritoriul complexului locativ poate fi disponibilă doar pentru locatarii clădirii noi. După finalizarea construcției, curtea va fi amenajată cu spații verzi, vor fi plantate plante decorative, pentru copii se va organiza un loc de joacă luminos și modern, precum și sunt proiectate și locuri de agrement pentru locatari. De asemenea, vor fi organizate locuri de parcare deschise pentru transportul oaspeților și pentru parcarea temporară a autoturismelor.

Despre apartamente

Blocul rezidențial dispune de un număr total de 71 de unități locative, unde sunt amplasate doar câte 4 apartamente pe fiecare etaj. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 40-85 m2. Varianta de finisare în care se vor preda apartamentele este - „la alb”, iar înălțimea tavanelor este de 2,7 metri. Schemele locuințelor sunt gândite foarte confortabil, cu camerele cu formă corectă, iar apartamentele cu 2 și 3 camere sunt proiectate cu câte două băi.

În apartamente sunt instalate sisteme individuale de încălzire cu gaze, este montat sistemul de ventilație centralizată. În bucătării și în camerele de baie este instalat sistemul de încălzire prin pardoseală. Ferestrele montate sunt moderne cu profil cu cinci camere din plastic și cu geamuri duble cu trei straturi de sticlă.

Dezvoltator

Autorul proiectului locativ de pe strada Calea Ieșilor este compania de construcție „Reconscivil”, care funcționează pe piața imobiliară din anul 2000. Dezvoltatorul deja a construit pe teritoriul Chișinăului mai mult de douăzeci de clădiri civile noi și această cifră doar va crește pe viitor.

Compania oferă câteva modalități de achiziționare a apartamentelor, concepute atât pentru cei care sunt gata să plătească suma integrală la momentul semnării contractului, cât și pentru acele persoane, care nu au această posibilitate. Costul unui metru pătrat depinde de etajul de amplasare a apartamentului. Informațiile detaliate pot fi găsite pe site-ul companiei de construcții „Reconscivil„ sau la departamentul de vânzări.

Unde se află ?

str. Calea Ieșilor, 61/2.

Termen de finalizare str. Calea Ieșilor, 61/2?

Scara 1, Scara 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Calea Ieșilor, 61/2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Calea Ieșilor, 61/2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Calea Ieșilor, 61/2 este – Reconscivil.