str. Grenoble, 128/2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Grenoble, 128/2

str. Grenoble, 128/2 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Spațiu de parcareterestră

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Grenoble, 128/2 se află situat în orașul Codru la doar cinci kilometri de la centrul orașului Chișinău. Chiar alături este o ieșire comodă la autostradă, în apropiere se află oprirea de transport public și circulă rute de transport urban. În vecinătate sunt magazine, policlinică, o secție bancara și este un supermarket, în plus în apropiere funcționează instituții de învățământ si grădinițe de copii.

Clădirea Complexului are o carcasă monolită, pereții sunt clădiți din cotileț din calcar și casa este dotată cu ascensoare fiabile.

Ferestrele sunt vitrate cu geamuri în două rânduri, interfonul este conectat și sistema de supraveghere video este instalată.

În curtea Complexului sunt amenajate locuri de parcare si este organizat un loc de joacă pentru copii.

Apartamentele Complexului Rezidențial de pe strada Grenoble, 128/2 sunt dotate cu sisteme individuale de încălzire, internetul, telefonul si TV sunt conectate, iar balcoanele sunt vitrate cu geamuri.

Locuințele exista într-o varietate mare de scheme moderne, iar dacă este nevoie, proprietarul are posibilitatea de a face o replanificare.

Unde se află ?

str. Grenoble, 128/2.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Grenoble, 128/2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Grenoble, 128/2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Grenoble, 128/2 este – Reconscivil.