Reconscivil

Reconscivil

Construiește imobile din 2000
de la 540 €/m2
Site-ul oficial – reconscivil.md

Întrebați dezvoltatorul Reconscivil

Autentificați pe site-ul Korter, ca sa nu întroduceți datele de contact. Le vom afișa în cerințele Dvs.
Autentificați pe site-ul Korter, ca sa nu întroduceți datele de contact. Le vom afișa în cerințele Dvs.

Toate complexe Reconscivil de pe hartă

Строит жилые комплексы только вChişinău
sunt apartamente în vânzare
toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute

Despre Compania de construcții Reconscivil

RECONSCIVIL – este mai mult decât o companie de construcții, în înţelegerea obişnuită, deoarece oferă cele mai bune soluții în domeniul edificării obiectelor locative și comerciale pe piaţa imobiliară din Republica Moldova. În fiecare proiect de construcție, executat sub brăndul «RECONSCIVIL» se investeşte un maxim de experiență și cunoștințe, acumulate în procesul înălţării a aproximativ 30 de edificii, constituind o suprafaţă totală ce depăşeşte 120 000 mp.

Din momentul înființării sale în anul 2000, compania de construcții a devenit deja prieten de încredere pentru câteva mii de familii și își desfășoară activitatea în trei direcţii principale: managementul de proiecte și furnizarea serviciilor de antreprenoriat general, construcția de clădiri proprii, precum și asistența complexă în desfăşurarea programelor cu menire socială. Anume proiectelor cu destinaţie socială «RECONSCIVIL» acordă o atenție deosebită, contribuind la dezvoltarea calitativă a infrastructurii corespunzătoare a statului moldovenesc.

RECONSCIVIL a introdus pe piața imobiliară a Moldovei însăși definiția "construcție la cheie", iar ridicarea acestor case este întotdeauna o prioritate pentru ea. Compania are un potențial semnificativ de planificare, capacități tehnice și personal competent, parametri care îi permit să pună în practică orice sarcină, fie că este vorba de reconstrucția clădirii, construcția celor mai variate edificii sau ridicarea blocurilor la cheie.

RECONSCIVIL are propriul parc auto și o bază de producere situată pe un teren de 68 hectare, unde se amplasează mai multe diviziuni:

  • atelier de tâmplărie pentru producerea profilelor din PVC (ferestre și uși);
  • atelier pentru fabricarea fațadelor din sticlă și aluminiu;
  • atelier pentru producerea obiectelor din metal;
  • depozite pentru păstrarea materialelor.

În structura companiei munceşte zilnic o întreagă echipă de profesioniști, succesul cărora depinde de calitatea lucrărilor de construcție și materialelor de finisare utilizate pentru acestea, importate direct de la producător.

RECONSCIVIL deja de ani buni este un partener fidel pentru toți cei care apreciază calitatea, eficiența și consecvența. RECONSCIVIL aplică orice planuri și dorințe ale clienților săi, oferindu-le nu doar o casă, ci și trăirea de «Acasă».

Încă dezvoltatori din Moldova