Complex Ion Creangă 63
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Creangă, 63

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Ion Creangă, 63 (scara 1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Complex Ion Creangă 63 pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Ion Creangă 63

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — august 2019

Stadiul construcției Complex Ion Creangă 63 - Spot 1, august 2019
Spot 1
august 2019
Stadiul construcției Complex Ion Creangă 63 - Spot 2, august 2019
Spot 2
august 2019
Stadiul construcției Complex Ion Creangă 63 - Spot 3, august 2019
Spot 3
august 2019
Stadiul construcției Complex Ion Creangă 63 - Spot 4, august 2019
Spot 4
august 2019
Stadiul construcției Complex Ion Creangă 63 - Spot 5, august 2019
Spot 5
august 2019
Stadiul construcției Complex Ion Creangă 63 - Spot 6, august 2019
Spot 6
august 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje13
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi terenul de joacă pentru copii și spațiu pentru staționare temporară a autoturismelor
🟧 încălzireindividual
🟧 Lift2 pasager
🟧 Numărul de scara4
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaregaraje subterane
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă şi la cheie
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente336
🟧 Spaţiu apartamente57–94 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

În partea de nord-vest a municipiului Chişinău în centrul sectorul Buiucani se amplasează un nou Complex Locativ de pe strada Ion Creangă, 63.

Infrastructura

Complexul Locativ de pe strada Ion Creangă, 63 este aşezat la sectorul Buiucani ce dispune de numeroase monumente de istorie, teatre, multe muzee şi instituţii de învăţământ de toate gradele. În acest sector se află sediile multor musiuni diplomatice acreditate în Republica Moldova. Ce nu este de mirare, deoarece aici este un sector cu un anumit specific, este o zonă liniştită, verde şi înconjurată de diferite parcuri, dar totodată nu este departe de centrul Capitalei.

Nu departe de scările Complexului Locativ îşi desfăşoară aripile sale verzi pe un teritoriu de aproximativ 80 ha – Dendrariul, ce asigură aer proaspăt locătarilor. Anume aici toţi membrii familiei Dumneavoastră se vor odihni făcânt plimbări la natura pitorească. La fel la o distanţă nu atât de mare este Parcul Valea Morilor şi Aventura Parc – unde sigur veţi petrece fericit tot timpul liber cu copii şi prietenii.

Cei mai mici locătari ai Complexului Locativ de pe strada Ion Creangă sunt aşteptaţi la următoarele grădiniţe şi licee din apropiere: Grădiniţele №157, №62, №145, Liceul Columna, Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, Şcoala Profesională №2 din Chişinău, Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion şi Doina Aldea-Teodorovici”, Liceul Teoretic „Orizont”, Facultatea Arte Plastice şi Design, puţin mai departe pe aceeaşi stradă este Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” din mun. Chişinău.

În apropierea Complexului Locativ de pe strada Ion Creangă sunt multe zone de agrement şi divertisment pentru adulţi şi copii. Aici sunt multe restaurante, baruri, săli de festivităţi, pizzerii, cafenele şi cofetării pentru copii.

Apartamentele Complexului Locativ sunt înconjurate de astfel de puncte comerciale şi puncte de interes: Centrul Comercial „Preţuri pentru tine”, Centrul Expoziţional MoldExpo, câteva markete, magazine de mobilă şi design, pieţe, farmacii, secţii bancare, sală de sport (la Flacăra), Oficiul Poştal Buiucani şi Teatrul „Ion Creangă”. În spatele Complexului locativ pe strada vecină se află Spitalul Clinic Militar Central.

În apropierea Complexului Locativ de pe strada Ion Creangă,63 sunt multe locuri sfine, unele din сele mai apropiate: Mănăstitea „Sfântul Mormânt al Domnului nostru Iisus Hrisros”, Biserica Sfinţii Apostoli Pentru şi Pavel şi Biserica Acoperământului Maicii Domnului.

Căi de transport

Aşezarea reuşită a Complexului Locativ pe strada Ion Creangă în apropiere de strada Vasile Lupu şi cercul ce intersecteaşă strada Constituţiei cu strada Alba Iulia asigură locătarilor săi un acces rapid la căile de transport public prin care uşor şi repede puteţi ajunge în centrul oraşului şi la alte sectoare. Strada Ion Creangă este o arteră a sectorului Buiucani ce uneşte centrul Capitalei cu oraşul Durleşti, raionul Ialoveni şi raionul Străşeni. Aici sunt opriri de tranport public care perfect conectează cu toate sectoarele capitalei şi aproape toate rutele circulă prin centrul oraşului sau în apropierea lui.

Din acest punct ajungem la Gara Feroviară pe trei căi în maximum 25 de minute cu maşina. Gara de Nord este în 8 km şi ajungem la ea in aproximativ 20-22 minute. Până la Aeroport nu există rută directă, mergem cu autobuz şi troleibuz şi aveţi de făcut în jur la 16-20 km (depinde de calea aleasă), cu maşia ajungeţi în jur la 33-36 minute.

Din centrul Capitalei de la Piaţa Marii Adunări Naţionale până la locuinţele Complexului Locativ puteţi veni prin strada Vasile Lupu timp de doar 12 minute cu maşina şi respectiv de pe Bulevardul Ştefan сel Mare direct prin starada Ion Creangă. Deja este verificat - o plibare pe jos de la Monumentul Ştefan сel Mare şi sfânt până la apartamentele Complexului prin Parcul Valea Morilor vă va lua doar o oră de plimbare plăcută.

Descriere generală a construcţiei

Complexul Locativ din strada Ion Creangă este construit din cărămidă roşie, fundaţia este de monolit din beton armat, pereţii exteriori şi din interior sunt termoizolaţi cu panouri din vată minerală. Complexul Locativ este compus din patru scări dotate cu câte două ascensoare cu capacitatea de 400 şi 100 kg. Clădirea construcţiei constituie 12 etaje locative plus garaje la subsol.

Toate apartamentele Complexului Locativ au sistem autonom de încălzire cu gaz şi cazan unit cu sistem de coşuri de fum. Geamurile apartamentelor sunt de tip termopan cu trei rânduri de sticlă şi tâmplării din profile de tip PVC. Toate bucătăriile şi băile din acest Complex Locativ sunt dotate cu o sistemă de încălzire prin pardoseală.

Amenajarea Complexului locativ

În incinta Complexului Locativ de pe strada Ion Creangă sunt prevăzute garaje subterane individuale. În grădină este amenajat un teren de joacă pentru copii şi spaţii deschise pentru parcare. Complexul are Sistem interfon pentru toate apartamentele.

Apartamente

Complexului Locativ de pe strada Ion Creangă vă oferă 336 de apartamente împărţite în patru scări şi amplasate câte şapte apartamente la un etaj. Locuinţele pot fi cu o cameră, cu două şi cu trei camere:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite la scrările I, II, III şi IV şi pot fi cu o suprafaţă de la 38,80;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite la scrările I, II, III şi IV şi pot fi cu o suprafaţă de la 57,64 mp;
  • Apartemente cu 3 camere sunt oferite numai la scrările II şi III şi pot fi cu o suprafaţă de la 95.54 mp.

Scara I şi II presupune câte 84 de apartamente finisate „în versiune albă”. Scara III şi IV presupune câte 84 de apartamente finisate „le cheie”.

Apartamentele finisate „în versiune albă” au tavanul şi pereţii nivelaţi cu amestec uscat, au uşi de metal la intrare, montarea tuturor reţelelor interne inclusiv şi a contoarelor.

Apartamentele finisate „la cheie” includ: reparaţie totală cu laminat pe podea, pereţi şi tavane nivelate şi vopsite, teracotă in baie, teracotă pe podeaua de la balcon şi pe peretele de lucru din bucătărie, instalate uşi interne de lemn şi uşă externă din metal, baie amenajată cu calorifer, uscător, cadă, lavuar, closet, amenajare cu mobilă de bucătărie, aragaz cu cuptor electric, montarea tuturor reţelelor interne inclusiv şi a contoarelor, cabluri montate, prize instalate, TV, internet şi interfon. Deci sunt pregătite la 100% pentru a intra şi a trăi.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Compania RECONSCIVIL este mai mult decât o companie de construcţii şi activează pe piaţa imobiliară a Republicii Moldova mai mult de 17 ani. Este un partener sigur pentru familiile ce doresc să cumpere apartamente noi şi vă propune diferite moduri de achitare a imobiliarului nou:

  • Există posibilitatea de creditare cu condiţia de achitare a primei rate în mărime nu mai puţin de 30% cu un termen de până la patru ani;
  • Există posibilitatea de a procura un apartament în rate cu condiţia de achitare a primei rate în mărime de nu mai puţin de 30% din costul locuinţei alese. Dacă la momentul semnării contractului prima rată este achitată în mărime de mai mult decât 50% sau 75% din suma totală a aprtamenului Compania de construcţii oferă respectiv reduceri plăcute pentru fiecare metru pătrat cumpărat.
  • Dacă achitaţi 100% costul locuinţei alese sigur primiţi reduceri semnificative pentru fiecare metru pătrat.

Mai multă informaţie detaliată despre locuinţele Complexului Locativ de pe strada Ion Creangă citiţi pe site-ul oficial al Companiei de construcţii RECONSCIVIL.

Unde se află Complex Ion Creangă 63?

str. Ion Creangă, 63.

Termen de finalizare Complex Ion Creangă 63?

scara 1, scara 2, scara 3, scara 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Ion Creangă 63 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Ion Creangă 63 din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Ion Creangă 63 este – Reconscivil.