Complex Ion Dumeniuc 17
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ion Dumeniuc, 17

Complex Ion Dumeniuc 17 pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Spațiu de parcaresubteran

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial din strada Ion Dumeniuc, 17 se află amplasat numai la cinci kilometri de la centrul Chișinăului, pe teritoriul sectorului Ciocana. În apropiere de Blocul locativ se află un supermatket, câteva magazine, licee, instituții medicale, grădinițe de copii, cafenele și Oficiu poștal.

În incinta grădinii Blocului nou este organizat un teren de joacă pentru copii, cu o zonă de odihnă și este parcare subterană, până la care este posibil de coborât cu ascensorul. Sunt construite și amenajate căile de acces și sunt organizate locuri de parcare pentru autoturismele oaspeților.

Vânzarea apartamentelor din Complexul Locativ de pe strada Ion Dumeniuc, 17 se efectuiază în format cu locuințe cu schițele de 1-2-3 camere. În Blocul locativ modern sunt construite apartamente între astfel de spații totale: 50-100 mp. Locuințele sunt amenajate cu cazane individuale pe gaz, conectate la un sistem de tiraj forțat și la coșurile de fum.

Sunt instalate ferestre cu profile cu cinci camere PVC ce sunt vitrate cu geamuri de economie a energiei. Clădirea dispune de o carcasă monolită din beton armat și de pereți ridicați din blocuri de gazobeton.

Unde se afla Complex Ion Dumeniuc 17?

str. Ion Dumeniuc, 17.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Complex Ion Dumeniuc 17.

Cine este dezvoltatorul Complex Ion Dumeniuc 17 în Chişinău?

Dezvoltator Complex Ion Dumeniuc 17 – Reconscivil.