bd. Mircea cel Bătrân, 42
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Mircea cel Bătrân, 42

bd. Mircea cel Bătrân, 42 pe hartă Chişinău

bd. Mircea cel Bătrân, 42

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje16
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu 2 nivele

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, 42 de la Dezvoltatorul „Glorinal” se află amplasat în Chișinău la sectorul Ciocana, lângă intersecția cu strada Ion Dumeniuc.

Blocul Locativ este amenajat cu o parcare subterană cu două nivele, teritoriul adiacent este îngrijit și bine amenajat, este organizat un teren de joacă pentru copii și sunt locuri de odihnă.

Toate apartamentele din Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, 42 dispun de un sistem individual de încălzire autonomă cu calorifere montate și conectate, geamurile termopane sunt cu profil de calitate înaltă de cinci camere și cu sticle cu un nivel înalt de eficiență energetică.

Precum și, în toate apartamentele sunt instalate uși fiabile, blindate la intrare și este conectat telefonul, televiziune prin cablu și este internet.

În zece minute mers pe jos de la casa locativă se află Parcul de la Râșcani, în apropiere sunt supermarkete, magazine alimentare, un terminal poștal și stațiune de ambulanță. În vecinătate sunt deschise licee și grădinițe pentru copii.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla ?

bd. Mircea cel Bătrân, 42.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul bd. Mircea cel Bătrân, 42.

Cine este dezvoltatorul bd. Mircea cel Bătrân, 42 în Chişinău?

Dezvoltator bd. Mircea cel Bătrân, 42 – Glorinal.