Glorinal

Glorinal

Data înfiinţării 1998

Toate complexuri Glorinal pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  11 obiecte

Complex Calea Orheiului 113
Finalizat în trimestrul 4 2015
Chişinău, str. Calea Orheiului, 113
Complex Mihail Sadoveanu 15/1
Finalizat în 2016
Chişinău, str. Mihail Sadoveanu, 15/1
Chişinău, str. Valea Trandafirilor, 16
Finalizat în trimestrul 4 2014
Chişinău, str. Zamfir Arbore, 15
Finalizat în trimestrul 4 2000
Chişinău, str. Colina Pușkin, 16, 18, 20
Finalizat în trimestrul 4 2004

Despre dezvoltator Glorinal

Compania de construcții «Glorinal» a fost fondată în anul 1998 de către o echipa de profesionişti in domeniul imobiliar. De la bun început a fost elaborată o structură organizatorică clară a tuturor subdiviziunilor companiei, fapt care i-a permis, în scurt timp, să ocupe poziții de lider în sectorul construcțiilor din Moldova.

«Glorinal» a adunat tot ceea ce este mai bun în industria de construcții și a preluat bogata experiență a vestitelor companii străine. Principala sarcină a colaboratorilor «Glorinal» constă în îmbunătățirea continuă a abilităților sale, pentru satisfacerea cât mai completă a tuturor nevoilor clienților.

Criteriile esenţiale de abordare a activităţii de muncă sunt formate dintr-o multitudine de factori: calitatea constantă a serviciilor prestate și a lucrărilor executate, respectarea termenilor de punere în funcțiune a obiectelor edificate anterior stabiliţi, urmarea strictă a tuturor înțelegerilor și îndeplinirea angajamentelor asumate. O astfel de politică a companiei i-a permis să obţină respect serios din partea colegilor și clienților, ridicându-i reputația la cel mai înalt nivel.

Prin aplicarea tehnologiilor moderne, echipamentelor necesare și a materialelor de construcție calitative, grupul de specialişti «Glorinal» asigură încrederea clienților săi în fiabilitatea locuinţelor construite. Toți angajații organizaţiei de construcții se recalifică, în mod regulat, iar capacităţile companiei se extind constant, prin modernizarea continuă și îmbunătățirea modalităților de construcție.

Compania «Glorinal» are o experiență bogată în sfera construcțiilor și ridică case cu orice nivel de complexitate. Dovadă a acestui fapt servesc complexele locative finalizate complet și date în exploatare în capitala moldovenească. Compania proiectează și construiește imobile de lux, precum și apartamente la prețuri accesibile pentru majoritatea cetățenilor noștri. Prețurile pentru un metru pătrat pot satisface astăzi nevoile clienților cu nivel diferit de venituri.

Tendința spre îmbunătățirea continuă și diversificarea edificiilor realizate se manifestă în construcția complexelor rezidențiale, comerciale sau social-culturale. Amploarea și calitatea construcțiilor «Glorinal» sunt impresionante și, indiferent de ceea ce edifică compania, acestea sunt întotdeauna moderne, de încredere și sigure. În acelaşi timp, fiecare obiect finisat, neapărat, îmbogățește tradițiile arhitecturale ale Chișinăului și îi bucură pe toți proprietarii de bunuri imobiliare și pe locuitorii capitalei.