str. Valea Trandafirilor, 16
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Valea Trandafirilor, 16

str. Valea Trandafirilor, 16 pe hartă Chişinău

str. Valea Trandafirilor, 16

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Spațiu de parcaresubterană cu 3 nivele

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial din strada Valea Trandafirilor, 16 se amplasează în Chișinău lângă Parcul cu aceeași denumire Valea Trandafirilor.

Imobiliarul nou reprezintă un cartier locativ compus din mai multe blocuri cu apartamente. Complexul Locativ de pe strada Valea Trandafirilor, 16 este complet amenajat și este definitiv dat în exploatare în anul 2014. Complexul include case construite cu o carcasă monolită din beton armat, iar pereții sunt ridicați din cărămidă.

Clădirile locative dispun nu numai de apartamente dotate cu sisteme de încălzire autonomă individuală cu cazane de gaz, dar sunt și spații comerciale. În incinta Complexului există o parcare spațioasă în trei nivele subterane, centre de sănătate, o sală sportivă, saloane de frumusețe și magazine. Este instalată o sistemă de video supraveghere.

În vecinătate cu clădirile locative se află un Centru medical. De asemenea în apropiere funcționează un liceu, este un Centru comercial și de divertisment, o piață alimentară și sunt magazine. Nu departe, prin Bulevardul Dacia circulă o mulțime de rute de transport public urban.

Unde se află ?

str. Valea Trandafirilor, 16.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Valea Trandafirilor, 16 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Valea Trandafirilor, 16 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Valea Trandafirilor, 16 este – Glorinal.