Melestiu Park Residence
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Melestiu, 8

Schițe și prețuri în Melestiu Park Residence

Townhouse-uri
135 m2
indisponibil

Melestiu Park Residence pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Melestiu Park Residence

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — septembrie 2019

Stadiul construcției Melestiu Park Residence - Spot 1, septembrie 2019
Spot 1
august 2019septembrie 2019
Stadiul construcției Melestiu Park Residence - Spot 2, august 2019
Spot 2
august 2019
Stadiul construcției Melestiu Park Residence - Spot 3, septembrie 2019
Spot 3
august 2019septembrie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje3
🟧 Facilităţiteren de joaca pentru copii
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftnu
🟧 Pereți cărămidă roșie
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Amplasare formidabilă pentru locuința ta de vis

Ansamblul rezidențial „Melestiu Park Residence” se află localizat într-un cartier central din orașul Chișinău, pe strada Melestiu, la numărul 8.

Descrierea locației și informații despre vecini

Complexul locativ „Melestiu Park Residence” se află construit în imediata apropiere de cel mai adorat loc verde din Chișinău - Parcul Valea Trandafirilor. La dispoziția locatarilor din acest complex rezidențial sunt posibile nu numai plimbări plăcute la aer curat dar și plimbări relaxante cu barca și odihnă pe malul Lacului Trei din Parcul Valea Trandafirilor. Pentru menținerea unei stări sănătoase de viață, recomandate sunt în apropiere de casă cluburile sportive: „Aquaterra Wekness & SPA” și „Fitness & Wellness Club Alexia”. În acest cartier funcționează și farmacie și supermarket și cel mai apropiat centrul comercial din zonă este complexul de comerț și agrement „MallDova”, unde găsiți tot pe placul Dvs și magazine și buticuri și food corturi, cinema, restaurante, pizzerii și multe alte oferte și servicii.

Pentru educația copiilor în această zonă funcționează instituții de învățămînt: Liceul „Vasile Alecsandri”, Școala Sportivă Specializată de Handbal Nr. 2 și Colegiul Politehnic din Chișinău. Din acest punct este acces rapid către toate sectoarele Chișinăului cu mijloace de transport în comun, care au stații în apropierea complexului locativ „Melestiu Park Residence”.

Distanțe facile pînă la puncte de interes:

  • Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău – 2,9 km;
  • Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 – 650 de metri de mers pe jos;
  • Centrul Comercial MallDova – 1500 de metri de mers pe jos;
  • Gara Feroviară – 1,3 km, unde se ajunge ușor și repede prin strada Fîntînilor;
  • Autogara de Nord – 3,7 km;
  • Autogara de Sud – 6,4 km;
  • Gara Centrală – 2,2 km;
  • Aeroportul Internațional din Chișinău – 11,3 km.

Prezentarea generală a complexului locativ

Ansamblul locativ „Melestiu Park Residence” este un complex exclusivist cu un aspect modern, care este compus din case private de tip „Townhouse”, unde doar un perete din locuința Dvs este comun cu peretele vecinului. Regimul de înălțime al caselor este relativ mic, dar cu un nivel de rezistență seismică sporit. Fiecare casă este construită cu două etaje și în plus are cîte o mansardă spațioasă. La construcția imobilelor este utilizată zidăria din cărămidă roșie, care s-a recomandat foarte pozitiv pe piața imobiliare din Republica Moldova și se caracterizează cu un grad sporit de eficiență termică și are un nivel ridicat de izolare fonică. Pe exterior fațadele caselor sunt placate cu plăci din polistiren de densitate 80 cu grosimea de 10 cm și producere de la „Hirsch”. La fel nivelul ridicat de eficiență termică și fonică a caselor este aprovizionat de către ferestrele instalate din profil PVC de culoarea wenghe și cu geam termopan în cinci camere termice. Fațada imobilelor este placată cu piatră naturală în combinație perfectă cu tencuiala decorativă. Toate casele locative beneficiază de o ogradă comună. Ograda este îngrădită și accesul în incintă este controlat și securizat, poarta de acces este realizată într-un stil care perfect continuă designul caselor. În această ogradă închisă este modern proiectat un teren de joacă pentru copiii rezidenților, locurile de joacă dispun de un nivel înalt de siguranță, unde stai liniștit cînd odorașul se joacă afară.

În curtea comună sunt amenajate zone verzi, plantate cu gazon și sunt sădite plate decorative, de asemenea este turnat betonul amprentat și funcționează sistemul de irigații. În curte este montat sistemul de iluminat exterior. Sistemul de interfonie este conectat la fiecare locuință din complex.

Amenajarea caselor și dotările acestora

Complexului locativ „Melestiu Park Residence” dispune de case private proiectate cu un design unic, cu o curte comună și cu cîte o curte privată în spatele fiecărui imobil. Fiecare unitate locativă este proiectată cu suprafața totală construită de 140 mp, suprafața utilă a locuințelor este de 110 mp -130 mp, dar suprafața teritoriului adiacent este de 120 mp. La primul etaj al casei se află proiectată camera de zi și bucătăria, este un bloc sanitar și ieșire direct către terasă. La etajul doi se amplasează trei dormitoare și o cameră de baie.

Iar Mansarda este proiectată de tip – „open space” și oferă locatarilor posibilitatea de a-și implementa toate dorințele și de a-și realiza toate posibilitățile în domeniul de design interior, la mansardă poate fi amenajată o cameră interesantă de joacă pentru cei mai mici locatari, sau poate fi realizată o sală de sport sau pentru fitness, precum și unde perfect se va privi o masă pentru biliard cu un bar, dar și unde rămîne loc pentru cele mai îndrăznețe visuri ale Dumneavoastră, deoarece vă aflați „ACASĂ”.

Înălțimea liberă a încăperilor de la etaje este de 280 cm.

Casele se predau cumpărătorilor în versiune de finisare – „la gri”.

Ușa de acces este instalată la intrare în fiecare locuință și aceasta este confecționată din metal.

Sistemul autonom de încălzire a imobilelor este compus din instalații de ultimă generație și are instalată o centrală termică în condensații (pe gaz).

Casele beneficiază de linie telefonică.

Complexul locativ este racordat la sistemul de canalizare, este conectat la sistemul de aprovizionare cu curent electric și amenajare cu apă și gaze.

Metode de plată

Este acceptată plata în tranșe, plata în prealabil și plata cash. În caz dacă achitați suma primei tranșe în mărime de 50 % din costul locuinței, restul datoriei o împărțiți în sume posibile pentru Dumneavoastră și cu termene de achitare individuale pentru Dvs. La fel căsuțele de vis sunt accesibile pentru achiziționare prin semnarea contractului de ipotecă și profitați de ajutor pentru pregătirea actelor necesare și a tuturor documentelor pentru a obține condiții preferențiale.

Nu ezitați să faceți o programare pentru a veni cu o vizită la casele complexului rezidențial „Melestiu Park Residence”, unde vă veți convinge de toate avantajele locuințelor și cu siguranță veți face o alegere corectă pentru viitorul Dumneavoastră.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Melestiu Park Residence?

str. Melestiu, 8.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Melestiu Park Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Melestiu Park Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Melestiu Park Residence este – Spartacus.