Spartacus

Proiecte dezvoltator Spartacus

2 proiecte
în construcție
3 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Spartacus

Aranjamentul convenabil al vieții urbane a omului modern este prezentat în noul complex rezidenţial «Spartacus». Aceasta este o casă confortabilă pentru oameni de succes, care dispun de condiții de viață calitative, comparabile cu proprietatea imobiliară de clasă premium. «Spartacus» combină organic ecologia excelentă, mediul natural firesc, infrastructura urbană și intersecția de trasee favorabilă.

Reşedinţa «SPARTACUS» este situată în zona centrală a sectorului privat de elită Rîșcani, la câțiva pași de câteva parcuri cu lacuri și în apropiere de bulevardul Moscova. Infrastructura dezvoltată a cartierului capitalei face viața foarte comodă, oferind acces rapid și nelimitat la toate instituţiile importante pentru fiecare familie.

Apartamentele reședinței «SPARTACUS» sunt locuințe destul de confortabile și prestigioase, comparabile, probabil, doar cu acelea din categoria business clasă, dar cu o suprafață mult mai extinsă. Imobilul este constituit din 4 etaje și conține un teren de pământ separat, cu terasă, loc de grătar și o parcare personală pentru 2 mașini. Asemenea condiții excelente de trai vă vor permite să simțiți confortul suplimentar al unei vieți minunate, fără a ceda, în acest sens, casei situate în afara oraşului.

Conceptul de bază al complexului «SPARTACUS» este arhitectura modernă extraordinară, descoperiri peisajistice neobișnuite, exclusiv materiale ecologice pentru construcție și culori naturale fireşti. Reședința este construită conform principiului de monumentalism clasic, unde exterioarele elegante de palat sunt realizate din piatră naturală, uimind, în același timp, prin caracteristicile sale nemaipomenite. Iar solemnitatea neobișnuită și decorarea festivă a spaţiilor cu volume mari «Spartacus» sunt special create pentru a permite tuturor să-și realizeze visul despre un trăi luxos.